Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lllucie píše:
Anonymko ja te chapu, nic ve zlým, ale nad některými odpověďmi taky válím voci…Ježíš holky fakt ste nikdy, ani jednou za těhotenství nemely zbytečnou obavu? nezeptaly se na blbost? Nebaly se aby to dopadlo? ja sem těhotná potřetí, taky 8tt a taky se bojim a taky premyslim o kravinach, pres to vsechno pracuju a normálně funguju. takze myslim, ze neni nutne psát sarkastický odpovědi typu těhotenství neni nemoc…atp…jsme jen lidi a některý z nas ženský s minimem v břiše o který se proste jen boji…nic proti nikomu, ale myslim, rejpat netřeba.
mě štve, že pořád přetrvávají ty pověry, že se v těhotenství nesmí zvedat ruce nahoru a podobný blaboly ![]()
@Luca91 píše:
To se dalo tady cekat, ze nebudou kladny odezvy…taky sem slysela, ze se v tehu nemaji myt okna, nebo jako muzes ale ne se nejak natahovat, moji tchyni to rikal doktor. clovek se tu na neco normalne zepta a uz ses chudinka co nic nechce delat, chapu te, taky ted na sebe davam vetsi pozor-coz neznamena, ze se valim
Přesně… I když bych se na to nikdy nezeptala, chápu, že některou mámu to napadne a pro svůj klid se zeptá.. Néé, tady hned vyskočí jedobáby a už se předhánějí, která hodí vtipnější odpověď. Samozřejmě, že co nejvíc ironickou.
A přeeesně jsem čekala odpovědi typu: to JÁ jsem ve 40. týdnu kydala hnůj. A to JÁ jsem ve 35. týdnu sekala dřevo…
![]()
@ivana-domca ja verim, ale lze napsat odpovědi i jemněji…ale ne ze zakladatelky udelat pitomce…ač to treba nebylo myšleno špatně…
@Petttulis jooo,to se dalo cekat, proto bych zadne tema tady nezalozila a radsi bych se zeptala v tematu, kde se s tema holkama trosku znam.
@Yamaha píše:
To by mohlo být nebezpečný…
![]()
![]()
Ani mi nemluv, málem jsem se
A tomáme psa 6,5kg, mít něco většího tak nevím… Jsem nečekala, že mi studený hov*o bude dělat tak zle. Zlatý teplý, čerstvý ![]()
Zítra začínám 22. týden, mám 7měsíčního syna, o těhotenství vůbec nevím, nijak se nehlídám.. Nikdo za mě doma neuklidí, syna, který nechodí a má skoro 8 kg, za mě nikdo doma přemisťovat nebude. Uklízím, vařím, stěhujeme co chvilu nábytek, se synem lítám po schodech denně několikrát. Vzdala jsem se kouření a pití alkoholu, jinak jím a piju dá se říct všechno co do doby před těhotenstvím. Po vitamínech zvracím už asi od 16 let, takže ani těhot. vitamíny neberu.
Podle všeho jsem zdravá já, prcek v břiše a syn taky. Těhotenství není nemoc. Jinde ve světě ženský pracují, lezou po skalách, po lese, vitamíny nemají, ležet nemůžou.. Není to nemoc ![]()
@Luca91 píše:
@Petttulis jooo,to se dalo cekat, proto bych zadne tema tady nezalozila a radsi bych se zeptala v tematu, kde se s tema holkama trosku znam.
Nedivím se. Já převážně jen pročítám, občas přispěji, protože ty ženy zde sedí 23 hodin denně a třepou se na nedostatečně inteligentní otázky
![]()
V těhotenství jsem dělala všechno, umývala a uklízela normálně
. Chodila do lesa, sekala dřevo, atd ![]()
Pokud nemáš rizikové, tak těhotenství neber jako nemoc
.
@Petttulis taky vetsinou jen ctu, ale toto me nas!!!tak jak rikas, ale jinak maji prace nad hlavu a nikdo jim s tim nepomuze ![]()
Nechapu, co furt vsichni maji s tim tehotenstvi neni nemoc, toto spojeni mi leze silne na nervy!
@Petttulis píše:
Přesně… I když bych se na to nikdy nezeptala, chápu, že některou mámu to napadne a pro svůj klid se zeptá.. Néé, tady hned vyskočí jedobáby a už se předhánějí, která hodí vtipnější odpověď. Samozřejmě, že co nejvíc ironickou.![]()
A přeeesně jsem čekala odpovědi typu: to JÁ jsem ve 40. týdnu kydala hnůj. A to JÁ jsem ve 35. týdnu sekala dřevo…
![]()
![]()
![]()
Tak třeba já jsem nemyslala svoji odpověďf ani trochu ironicky nebo zle, prostě jsem jen popsala svoji zkušenost
@Luca91 píše:
@Petttulis taky vetsinou jen ctu, ale toto me nas!!!tak jak rikas, ale jinak maji prace nad hlavu a nikdo jim s tim nepomuze
To jo, ono to pak leze na mozek. A zakladatelka ať příště raději ten počítač sežere, než aby psala takhle jeblé dotazy!
![]()
@atominnka píše:
Tak třeba já jsem nemyslala svoji odpověďf ani trochu ironicky nebo zle, prostě jsem jen popsala svoji zkušenost
Já vím, napsala jsi to hezky. Tvá odpověď mi jedovatá určitě nepřišla ![]()
@Luca91 píše:
Nechapu, co furt vsichni maji s tim tehotenstvi neni nemoc, toto spojeni mi leze silne na nervy!
Mně zas lezou na nervy ženský, co jsou těhotný, trochu víc si s prominutím prdnou a už zakládají diskuzi, jestli to dítěti neublížilo. Opravdu mi připadne, že těhotná znamená pro ně nemocná. Proto u mě to slovní spojení. ![]()