Mytí oken v 8.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
15.4.13 11:19

@Seizdra Tak bacha! Hovna pěkně kloužou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.4.13 11:20

@gabriela82 to jsem ráda, protože obvykle jsem to já, která všude dojde jako poslední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 11:20

@tamata To musí chlap :D :D Ještě mi pod ni musí nainstalovat lampičku (prosím všechny pohoršené sprosté slovo je obsažené v celým slově, takže nahlášení netřeba) a to já nezvládnu :D A taky nevím, jestli nemám přehodnotit místo, jestli to místo, co jsem vybrala aa mám v albu, je fakt TO místo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 11:21

@gabriela82 No počky, já je chci posbírat, né po nich klouzat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fey
150

Já jsem těsně před porodem stěhovala ložnici, a dělala jsme všechny domácí práce, trošku mě překvapuje tvůj dotaz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@ohýnek píše:
@Seizdra já jsem dělala všechno jako před těhotenstvím, dokonce jsem lítala po lese a hrála airsoft :mrgreen:

A vědělas o tom, že jsi těhotná??? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No tak děkuji za odpovědi, některé jsou opravdu nádherné ale co bych tady taky chtěla že?

• Citovat
  • Upravit
21848
@Fey píše:
Já jsem těsně před porodem stěhovala ložnici, a dělala jsme všechny domácí práce, trošku mě překvapuje tvůj dotaz :roll:

Každej to máme jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 11:22
@Anonymní píše:
No tak děkuji za odpovědi, některé jsou opravdu nádherné ale co bych tady taky chtěla že?

Která má konkrétně se ti nezdá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
15.4.13 11:22

@Seizdra věděla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Fey
150
15.4.13 11:23

@Seizdra

no to čtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.4.13 11:24
@Anonymní píše:
No tak děkuji za odpovědi, některé jsou opravdu nádherné ale co bych tady taky chtěla že?

a čekala jsi něco jiného, když se ptáš na totální blbost?? Těhotenství není nemoc a miminu se opravdu nic stát nemůže :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 11:25

Nejsem těhotná poprvé, při prvním jsem taky dělala vše, ale když jsem kamarádce řekla že se chystám jít mýt okna tak na mě vylítla jestli jsem normální :zed: jen jsem si chtěla potvrdit to co jsem si myslela… a prominte ono po 4 letech snažení mám strach abych něco nepoto

• Citovat
  • Upravit
21848
15.4.13 11:26
@Fey píše:
@Seizdrano to čtu :mrgreen:

Já třeba od asi 28. týdne nevěsím prádlo, bo si to můj drahý druh nepřeje :D Když jsem včera nebo v sobotu (už nevím přesně) vydrhla vanu, tak mě solidně zj**al, že proč to dělám, že mu z toho taky můžu porodit… :D Takže můj chlap moje těhotenství BERE jako nemoc a když jsem se zmínila, že o víkendu provedu jarní úklid, tak šel do vývrtky, že to teda určitě NE! Že nehodlá, abych z toho plkla (asi si představuje, že tam malá bude do půlky srpna) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 11:26
@Anonymní píše:

na blbou otázku, blbá odpověď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky