Silné píchání v podbřišku a těhotenství

2890
15.4.13 20:06

silné píchání v podbřišku a těhotenství

Ahoj holky, vím že těchto diskuzí je tu spousta, ale nemůžu tu najít nic co trápí mě. Dneska od odpoledne mám takovou zvláštní bolest až píchání v podbřišku, jako by čípek, je to cca v té urovni. Jsem v 17tt a nechcu se plašit. Máte někdo zkušenost??? Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3477
15.4.13 20:07

Ono většinou píchání v podbříšku může způsobovat to, jak se roztahuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.4.13 20:07

Je to spise jak se ti natahuje deloha jak vse roste…Me bolelo brisko kdyz jsem sla do schodu, do kopce, a nebo kdyz jsem dlouho sla nekam. Mela jsem to az do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
15.4.13 20:10

Určitě máte holky pravdu, já dneska trávila celý den na dvorečku a pomalu něco dělala, asi jsem to přehnala.
Potřebovala jsem jen slyšet že je vše v pořádku. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.4.13 20:11

@zuzula.82 V poradku to je…Ale pro tvuj klid klidne to rekni dr a rekne ti.Ale mela jsem to same co ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
15.4.13 20:11

To mi delelo taky nebo kdyz jsem byla zohnuta a rychle vstala ;) neboj bude to dobry je to asi tim jak rostete s prckem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
15.4.13 20:13

@Jaja87 k ní jdu právě až za dlouho, tak jsem nechtěla plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
15.4.13 20:16

@zuzula.82 Buď v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.4.13 20:19

@zuzula.82 Chapu,ale muzes byt v klidu. :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
15.4.13 20:21

Už jsu holky, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
15.4.13 20:23

V týdnu v jakém jsi ty je to naprosto normální - vše se povoluje a zvětšuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.4.14 21:09

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jsem úplně na začátku těhotenství asi 6. týden a nemám zatím žádné problémy, jen mě bolí břicho jako kdybych to měla dostat. Dnes jsem asi půl hodiny tahala těžké kýble s vodou, protože jsem tátovi nechtěla říct, že jsem těhotná, je ještě brzy. No a asi za 3 hodiny mě asi 3× silně píchlo v podbřišku, trošku se bojím, jestli se nejedná o potrat? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 23:50

@lucka1212
Na začátku těhotenství jsem měla pocit, jako když to mám dostat pořád. Asi až do 3.měsíce. Pro tvé tělo je to obrovská změna, takže je to normální. Spousta holek říká, že tyto bolesti mají každý měsíc v dobu, kdy by to normálně dostaly. Zvykej si, v těhotenství je vše jinak, furt tě někde bolí a píchá :P Ale za miminko to stojí. Pokud jsi nekrvácela, nic to nebude, neboj. Ale ty kýble bych raději už netahala :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.7.14 09:13

Ahoj holky, mam takovy dotaz. Uz od zacatku tehu me picha v podbrisku. jsem ve 14tt. kdyz treba sedim a rychle vstanu tak to pichne obcas fakt hodne. Moji midwife (PA) kdyz neco reknu tak mi rekne ze pokud nekrvacim tak je to OK. jen me zarazi ze pokud se tam vsechno roztahuje tak proc sem to nemela uz v prvnim tehu? :nevim: ja fakt nevim… nemuze to byt treba nejaka infekce nebo neco podobnyho. O pichani v podbrisku je hrozne malo clanku na netu a neni to ani moc specificky. mohla byste nejaka poradit jestli jste to treba mely taky a vse bylo OK? dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.7.14 09:17

Ahoj, já jsem ve 12tt a píchne mě v podbřišku skoro pokaždé když sedim a rychleji vstanu nebo když jsem ohnutá a prudce se narovnám.. a pak taky když spim a ležim na jednom boku a přes břicho se přetáčím na druhý bok - to mě vždycky vzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky