Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kleopa urcite jsi
ja mela pichani v podbrisku a mam to az do ted
@kleopa ale bude, uvidis… ja sem tomu taky neverila, myslela sem ze to kazdym dnem dostanu a nic
ted jsem ve 14tt ![]()
@Emmicka2012
Tak doufám, že na tom budu stejně.:) Přeji pohodové těhulkování.:)
Ahojte holky všechny tady píšete jak vás to boli když něco děláte. Mě to většinou chytne večer jak spím. To spatne?
To bych nerekla @tresnickalll roztahovani delohy muze bolet i v klidu. Tebe to budi ze spani?
No někdy me to i zbudi protože se leknu co to je.Jsem v 16tt a prvorodicka tak se tady ptám na každou kravinu když si nejsem jistá
..ale díky uz jsem klidnější aspoň vím ze rostem
![]()
Ahojte, chtěla jsem se zeptat od včera večer, mám takové píchání v podbříšku a na pravé straně taková tupá bolest sem tam, jak by třísla až mě bolí celá noha, jsem v 12tt a minulé těhotenství skončilo špatně v 8tt, tak teď pořád plaším, DR. má dovolenou a na pohotovost se mi kvůli tomu moc nechce, není to zas tak hrozná bolest…
![]()
Ahoj holky. Od dnešního odpoledne mám v podbřišku na levé straně taky takové píchání, vždycky je to jen chvilku pak to přejde… Patří to k roztahovani dělohy docela mě to vystrasilo, jsem 18+3 tt… Moc děkuji za rady.
@Diana06 ahojky, ja to mela hodne casto a celkem dloiho to pichani… roztahuje se ti deloha. boliva to pak i v trislech. niceho se neboj a kdyz te to bude bolet hodne tak si sedni s nohama nahoru, to mi vzdycky pomohlo ![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat. Jsem ve 32.tydnu a edny me boli zada a strili mi to do podbrisku a do trisel, nemuzu ani zvednout nohy jak to boli. Nevite co to muze byt?
@Dendrys radši bych zašla k dr… pokud ani nemůžeš zvednout nohy tak by to chtělo. Ja jsem teda v 27.týdnu a občas me to taky bolí..kyčle, třísla, podbrisek… že se zvedám jak důchodkyně ale stačí se trochu rozhýbat nebo teplá vana a pomůže to… občas se musím procházet po bytě o v noci protože kvůli bolesti nemůžu spát. Ale pokud nemůžeš nic ani to rozhýbat tak radši doktora.
Ahoj tak ptala sem se jinde ale potrebuju sezeptat jestli mužu otěhotnět když jsem mu kouřila neudělal se ( možná kapička touhy) a potom sem se snim libala po tak 10 minutách se napil kofoly a pak mi dal zas pusu a šel mi tam dou jazykem než sem se udělala je tak vůbec nějaká možnost jsem tu za uplnou blbku ale mam celkem strach ani nvm jestli mám plodné dny ale myslím že už ne stalo se to vreča a dnes mě bolí a břicho zvýšená teplota a pichlo mě ole v pdbrisku v levo tak nevím jestli mám zejít pro tu věc po…
@Niccinka Nemáš doma Angelsounds? Že bys zkusila poslechnout? Ale mohlo se mimčo třeba jen nějak víc protáhnout, odrazit..