Silné píchání v podbřišku a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
22.7.14 09:20

@CarrieJT a rikala si to doktorce? nebo myslis ze je to normalni? jak rikam v prvnim tehu jsem to vubec nemela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
22.7.14 09:21

@Emmicka2012 no vzhledem k tomu, že mě to píchalo už před poslední kontrolou a na kontrole bylo vše v poho, tak doufám, že to tak je… já totiž vždycky když vidim UTZ, tak jsem tak rozladěná, že se zapomenu na všechno zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
22.7.14 09:21

@Emmicka2012 to může být tisíc věcí, šla bych k doktorovi, co jiného ti máme poradit…
mě třeba píchala od 7. měsíce v pravém podbřišku a po porodu se z toho vyklubal slepák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.7.14 09:23

@marrlinka k midwife jdu az pristi ctvrtek tak ji to reknu. jen se ptam jestli tu ma nebo mel nekdo neco podobnyho. pokud se ti nelibi moj dotaz tak na to odepisovat nemusis. ale treba je tu nekdo koho to taky trapilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
22.7.14 09:26

@Emmicka2012 měla jsem to skoro až do konce a pak mě strašně píchalo po stranách i když jsem chodila a všechno bylo v pořádku… to jsou vazy, roztahující se děloha. Je to tam celé napnuté a hold to bolí. Prostě člověk musí dělat jen to co mu tělo dovolí. To, že jsi to v prvním neměla, je normální. Každý těhotenství je jiný. ;) žádný není jak přes kopírák. Kamarádka má 3 děti a vždycky byla překvapená co jí těhotenství připravilo za jevy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
22.7.14 09:26
@Emmicka2012 píše:
@marrlinka k midwife jdu az pristi ctvrtek tak ji to reknu. jen se ptam jestli tu ma nebo mel nekdo neco podobnyho. pokud se ti nelibi moj dotaz tak na to odepisovat nemusis. ale treba je tu nekdo koho to taky trapilo… :nevim:

nezlob se na mě, ale radu jsem ti dala (jít k doktorovi), odůvodnila ji (co jiného máme poradit) a napsala ti svoji zkušenost (píchalo mě od 7. měsíce vpravo, byl to slepák).
nevím, z čeho soudíš, že se mi dotaz nelíbí. dostala jsi ode mě informace, které jsi žádala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 09:48

Me to u druhyho taky delalo. A u prvniho ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.7.14 09:49

@mejdylko tak snad to bude v poradku… ta moje midwife je fakt hrozna :zed: vzdycky at ji reknu cokoliv tak se me jen zepta jestli krvacim a kdyz ji reknu ze ne tak mi rekne ze je to normalni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
22.7.14 11:08

Ahojky děvčata.:)

Mám dotaz.:)
Před týdnem jsem měla dostat ms, ale stále nikde.
Dělala jsem si test od Best-2 a ten mi vyšel 2× pozitivní, pak jsem si dělala další od Pregnant 10 a tam mi vyšli celkem pěkně viditélné čárky, ale po limitu.
Mám hrozný křeče jako před ms a pobolívají mě bradavky.
Včera ze mě poorvé vytekl takový bíly hrudkovitý výtok a děložní čípek mám poměrně dole a tvrdý. Jsem kapánek zmatená a nevím, co si o tom myslet. :,(

• Citovat
  • Upravit
22.7.14 11:49

@kleopa asi jsi tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85534
22.7.14 13:13

@kleopa no co myslis, jsi tehotna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
22.7.14 13:17

@blumen
Snad ju:)

• Citovat
  • Upravit
85534
22.7.14 13:19

@kleopa urcite, mela jsem to s temi krecemi stejne, navic mas pozitivni testy, objednej se na gyndu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.7.14 18:18

@kleopa urcite jsi :) ja mela pichani v podbrisku a mam to az do ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
22.7.14 18:21

@Emmicka2012 Doufám, že jo, ale mám strach, že to mimi nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky