Hřiště v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
5.7.13 10:33
@Clarkia píše:
Já bych klidně zajela na půl dne, den do Stromovky, tam je vícero nových hřiští, a je to nádherný park, s restaurací, prostě vším. :palec:

no my ve stromovce byly v květnu s kámoškou, a našly jsme tam jen jedno trapný hřišťátko, ale teď koukám že tam jsou krásný hřiště, jen je najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
5.7.13 20:44

Mě se líbilo v Chuchelském háji. Jedno přímo u zoo, jedno pár set metrů dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.7.13 20:49
@slavuska1 píše:
no my ve stromovce byly v květnu s kámoškou, a našly jsme tam jen jedno trapný hřišťátko, ale teď koukám že tam jsou krásný hřiště, jen je najít :lol:

Jsou tam fakt krásný hřiště, doporučuji. ;) Já Stromovku miluju, ale mám jí z ruky. Bydlet blíž, jsem tam pořád. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.7.13 21:01

@Lama Lama u tý zoo mi chybí skluzavka, tu mají oba kluci rádi, to druhý myslíš v tom areálu zdraví? :think: tam jsem s dětma ještě nebyla, ale vím, kde to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.3.14 12:05

@slavuska1 ahoj, prosím máš nějaká tip na pěkný dětský hřiště pro tříleťáka na Řepích? Ideálně aby tam šlo odpoledne sluníčko.

• Citovat
  • Upravit
31672
13.3.14 12:53
@lucenka píše:
@slavuska1 ahoj, prosím máš nějaká tip na pěkný dětský hřiště pro tříleťáka na Řepích? Ideálně aby tam šlo odpoledne sluníčko.

mtak nejlepší mi ot přijde v Bendový. Je tam toho spousta, sluníčko tam svítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.3.14 12:57

@slavuska1 díky :kytka: jsem tu na delším pobytu u tchýně a nějak jsem nevěděla, kam s klukem chodit :)

• Citovat
  • Upravit
31672
13.3.14 13:06

@lucenka tak tady jich je fakt hodně. víš kde to v tý Bendový je? kousek od tramvaje blatiny. tam je to fakt veliký. a menších hřišť je tu hrozně moc, chodíme většinou na 1 ze 3 který máme u baráku. al ekdyž chceme na celé odpoledne, tak do tý Bendový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.3.14 13:10

@slavuska1 koukám, že to máme celkem blízko… my jsme byli ve Vondoušově (je nejblíž), ale tam musím pořád klukovi pomáhat na skluzavku, takže ho to po chvíli nebaví. A právě bych chtěla něco, kde se zabaví delší dobu.

• Citovat
  • Upravit
31672
13.3.14 13:43
@lucenka píše:
@slavuska1 koukám, že to máme celkem blízko… my jsme byli ve Vondoušově (je nejblíž), ale tam musím pořád klukovi pomáhat na skluzavku, takže ho to po chvíli nebaví. A právě bych chtěla něco, kde se zabaví delší dobu.

jj, jen přejdete tramvajové koleje, a půjdete dál do sídliště. tam jsou právě asi 3 nebo 4 skluzavky. a na 2 vyleze sám i mlj 2 leťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.3.14 13:45
@slavuska1 píše:
jj, jen přejdete tramvajové koleje, a půjdete dál do sídliště. tam jsou právě asi 3 nebo 4 skluzavky. a na 2 vyleze sám i mlj 2 leťák.

tak to je super… díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
420
13.6.14 11:57

Prosím o radu. V pondělí jede náš taťka pracovně do Prahy, tak chceme vyrazit s 3letou dcerkou taky. Poradíte mě venkovní hřiště kde se zabaví i delší dobu? Láká mě Gutovka a Kroužky, ale nevím jestli fungují? Četla jsem na stránkách něco o povodních a uzavření areálu? Myslím Kroužky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.6.14 12:00

@vercadr V Letňanech je velký hřitě u ulice Chlebovická, je tam několik skluzavek, píkoviště, provazy, hřiště na fotbal, koše, domečky na hraní, prolejzky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.6.14 12:04

Nedávno mi někdo říkal, že Kroužky jsou pořád zavřené… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.6.14 12:06