Hrneček nebo flašku s dudlíkem?

4.9.15 11:44

Hrneček nebo flašku s dudlíkem?

Holky, když začínáte přikrmovat, dáváte i nějaký čajík? A z hrnečku nebo z flašky s dudlíkem? Kojení nám nešlo, jsme na Nutrilonu, příští měsíc prej máme začít přikrmovat a jsem z toho nějaká zmatená :) dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verulicek
4.9.15 12:02

@Sluníčkování nevim jak je to u UM, ale když jsem dávala příkrmy a kojila (3× denně) tak jsem žádné pití nedávala..není důvod, miminko si tekutinu vezme z mléka a jídla..vodu jsem začala dávat až se odstavila kolem roka.

• Citovat
  • Upravit
8959
4.9.15 12:09

Tak to je mrněti tak 4-6. měsíců, ne? Touhle dobou jsem nabízela čajík normálně z flašky, kterou měl i na mléko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.9.15 12:13

Nejdřív nech flašku se savičkou a až potom začni koukat po nějakým hrnku. To stejně bude trvat, než si nějaký vezme :lol: Jinak při UM není od věci dodávat další tekutiny i bez příkrmů.

• Citovat
  • Upravit
30303
4.9.15 12:15

Já jsem začala nabízet až kolem 10 měsíců, ale byla na MM. U UM by se voda dávat měla. A v tomto věku bych dala z flašky nebo z hrnečku s dudlem. Obyčejný hrneček dle mě ještě nezvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 12:19

Holky, díky! Já teda zkusím tu flašku. Ona je na ní stejně závislá, takže se bojím, že by z hrnku ani nedokázala pít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 12:22

Ještě mě napadlo, jestli když jí budu právě dávat to pití, tak nebude pak mít hlad? Jako že pak do sebe dostane míň mlíčka a z toho čajíku se nenasytí. Ona je strašnej jedlík, tak aby mi pak neplakala hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.9.15 12:30

@Sluníčkování já dávám napít většinou až po jídle..logicky když se dítě přepije a zaplní si žaludek vodou, pak moc nejí a má břicho jak balón ;)

• Citovat
  • Upravit
165
4.9.15 16:58

Taky jsem někojila, a jak jsme ve 4 m začaly s příkrmy, tak jsem po jídle dávala vodu. Z normální lahvičky na mléko nechtěla ani náhodou, to plivala, tak jsem koupila první netekoucí hrneček Mam od 4 měsíců a super, hned to pochopila a pije z něj sama;-) je sice trochu pocintaná, ale jen vodou;-) to nevadí, hlavně, že pije:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 22:38

@Dobbyna dekuju za tip, zkusim. A mas nejakej specialni tip na hrnek? Zitra necham malou babicku a vyrazim na nakupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.9.15 22:58

@Sluníčkování prave od MAM, je od 4 mesicu, maji ho skoro vsude, ja ho kupovala v DM. Ma silikonove pitko s dvema dirkama a vubec netece ani po dvou mesicich denniho pouzivani, prcek ho musi jenom trosku skousnout dasnickama a to pochopi hned:-D ma sikovny ouska, hned ho capla do rucek a pila sama, je to pro ni zabava;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.15 20:21

@Dobbyna dekuju za tip! Nakonec jsem se dneska nikam nedostala, Adélka byla nejaka nervozni dneska, tak jsem s ni radsi zůstala. Kouknu v tydnu doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.15 20:23

@Lejaa a jakej caj? Varila jsi, nebo nějakej instantni? A co voda? Nechci malé moc davat to sladky piti. Dnes jsem zkousela vodu z flasky s dudlem a trochu se napila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
5.9.15 20:26
@Dobbyna píše:
@Sluníčkování prave od MAM, je od 4 mesicu, maji ho skoro vsude, ja ho kupovala v DM. Ma silikonove pitko s dvema dirkama a vubec netece ani po dvou mesicich denniho pouzivani, prcek ho musi jenom trosku skousnout dasnickama a to pochopi hned:-D ma sikovny ouska, hned ho capla do rucek a pila sama, je to pro ni zabava;-)

Muzes hodit odkaz? Diky ;)

• Citovat
  • Upravit
165
5.9.15 20:35

@Kamikadze http://www.mambaby.com/…p-150ml-154/ mají ho ještě i modrý a růžový;-)
@Sluníčkování není zač, hlavně ať se Adélce líbí jako naší prďolce;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí