Hrneček s pítkem a velkým otvorem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hrnecek s pitkem a velkym otvorem
Dobry den, prosim o typy na hrnecek s pitkem, kde je velky otvor po cele delce misto direk. Dite mi malo pije a hledam neco, co potece samo a vice nez jen z par direk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem zkusila od aventu ten první doušek. Malý se mi tím úplně topil. Díra jak do… Sklepa a teklo to samo. Pokud hledáš toto tak můžu jen doporučit. U nás letěl z okna protože mi topil dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maly ma rok a pul, umi pit z obycejneho hrnku, ale celkove si vzdycky jen sosne a uz se musi venovat necemu jinemu. Hledam neco, co by se vice blizilo hrnku nez flasce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e008 co piti z hrnicku brckem? nas syn ho asi tak od roka a pul miluje. ma ho postaveny na stolecku, kdykoli probiha okolo, cucne si, bavi ho to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brcko ma uz asi od roku, taky si z nej cucne, ale jen kdyz mu to pripomenu a za cely den do nej nenasoukam vic jak 250 ml. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme tento: http://www.slune-cz.cz/…icek-tucnak/?… a za mě naprostá spokojenost, dobře se malé drží a opravdu se nevylévá. A dirky nemá, má normálně otvor (elipsu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne to hledam, ale od jine znacky, canpol uz nikdynekoupim, termomiska mi od nich smrdela tak chemicky, ze nikdy vice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit