Hrozne nutkani na stolici po vsem co snim

Anonymní
3.6.20 23:37

Hrozne nutkani na stolici po vsem co snim

Ahoj, bude to asi tak rok co jsem zpozorovala, ze po vsem, co snim tak musim jit na velkou. Jedno jestli to je porce k obedu nebo kulicka vina, hned po snezeni do par minut prijde potreba. Jdu treba normalne behem dne jen tak a stolice je trvda, ale po jidle je to jak kase, uz se mi stal trapas v restauraci Kdy jsem jen tak tak dosedla a nestacila se zavrit :roll: uz mi to nedela ani zrovna po psychicke strance dobre, ted to bylo fajn jak jsem byla doma ale pritel chce jezdit na vylety, degustace a mne to trapi. Byla jsem na testech na alergie a vse negativni, na kolonoslopii jsem objednana az na srpen.. jedinne co se v mem zivote zmenilo, ze jsem prestala pit sladke limonady a piji jen vodu s matou, rano cerny caj a sem tam sklenku bileho. O vikendu chce jet na nejaky trhy kde budou ruzne fast foody ochutnavky a me jedine co zajima je kam si pripadne odbehnu, uz mam vytipovane restaurace a bary kam bych popripade mohla :,( pritel o problemu nevi a ja se stydim mu to rict.. nekolikrat nam pred sebou ujel prd a byly z toho rozpaky a stud. Jeste dosam ze jsem parkrat zkousela endiaron a immodium a stejne to nezadrzeli

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5245
4.6.20 00:00

Co syndrom drazdiveho tracniku? Ale priteli bych to rekla. Jak jinak te ma pochopit, kdyz nevi, co te trapi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.6.20 05:11

To vypada jako drazdivej tracnik no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.6.20 05:15

Priteli to normalne rekni, vzdyt na tom nic neni..my se bezne bavime o tom kdyz me zlobej hemoroidy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
4.6.20 06:38

Řekni mu to…hrozne se ti ulevi. A jestli by se ti smál nebo tak něco, je to debil. To bude drazdivy tracnik ale v nějaké větší míře. Asi se nevyhnes psychologovi atd. Nezávidím ti to. Já to měla v mnohem menší míře, když jsem jela po ránu do práce a někdy po obědě…co sportuji, je to mnohem lepší. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 07:37

Ja mam neco podobneho uz 5 let. U doktora jsem nebyla protoze jsem posera a myslim si, ze mama jen citlivy zaludek.
Chodim vzdy po teplych jidlech (obed vecere) a to zejmena tech mastnejsich nebo korenenych. Ale nekdy i po normalnich… uz jsem se s tim smirila a kdyz vim ze nekam jdu tak jim je studene. Na dovolene je to nejhorsi. Naopak doma kdyz varim znama jidla tak mi spatne neni. Mam praci kde si nemuzu jen tak odskocit a obedy v kantyne jim. Prvni rok jsem byla nonstop na endiaronu a pomohlo to. Ale to neni reseni.

• Citovat
  • Upravit
2290
4.6.20 09:35

A zkusila jsi vysadit na pár dní laktozu a lepek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59408
4.6.20 10:57

Řekni mu to, není proč to tajit. Já to mám jak sním něco kde je mouka :jazyk:. Když jdeme do kina tak jedině kus masa a zeleninu :mrgreen: Jak se stravuji nízkosacharidově strašně se vše zklidnilo. testy na lepek negativní, ale stačí si dát pečivo, přílohu a půl dne sedím na wc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
4.6.20 11:10

To je často, testy negativní, ale když to nejíš, je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí