Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
28.4.10 20:24

Já se vážím každý den, když mi stojí váha, tak se aspon víc snažím :D . Já cvičím každý den ráno už skoro 2 týdny a zatím se to projevilo jen na tom, že se cítím mnohem líp a míň pak snídám. Sladké jím, ale už ne pořád :D . Já vím, že kdybych sladké vysadila úplně, tak bych jednoho krásného dne dospěla do fáze, že bych to musela dohnat a snědla bych toho ve výsledku mnohem víc. Dneska nám konečně zprovoznili výtah, tak budu mnohem víc venku, už se těším zase na ty dlouhé svižné procházky do ZOO atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
28.4.10 20:41

Holky já jsem teda zatím jen snížila denní přísun jídla a začla se víc hejbat ale jen na zahrádce :oops: tak uvidím zatím jsem se nevážila čekám na toho 14. :mrgreen: sladký my nejede a nejelo nidky s tím problém nemám ale s večerním zobáním :jazyk: fakt jak slepice nevím co do tý pusy dát. Tak uždibuju hlávkový salát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.4.10 21:35
hkac píše:
už se těším zase na ty dlouhé svižné procházky do ZOO atp.

Taky bych zašla s mláďaty do ZOO, tak až budeš hledat parťačku tak dej vědět… Nepletu se že myslíš tu brněnskou? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.4.10 18:07
lacenka píše:
hkac píše:
už se těším zase na ty dlouhé svižné procházky do ZOO atp.
Taky bych zašla s mláďaty do ZOO, tak až budeš hledat parťačku tak dej vědět… Nepletu se že myslíš tu brněnskou? :wink:

Brněnskou máme trochu z ruky (to bych pěšo rozhodně nedala ani v rámci hubnoucí kúry), ale kdybyste jeli kolem pražské, tak se ráda přidám :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.4.10 18:08

Ale brněnskou znám (jsem poloviční Brňák). Pražská má kopec jen jeden, ale stojí to za to. A hlavně pak ten kopec ze ZOO k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
29.4.10 20:20

holky no vidíte to je dobrej nápad zajet do ZOO,no mi sice máme tu brněnskou z ruky,ale tu u Olomouce tu máme v plánu po 4 letech navštívit,malej z těch zvířat bude hotovej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.4.10 20:28

ahoj holky ja se ted taky snazim drzet,ale chtela jsem se zeptat myslite ze kys listov muz mít na hmotnost vliv??? beru femidion :-) chtela bych zhubnout aspon at nemam ten kruh kolem bricha,v v pondeli probehne vazeni tak jsem zvedava kam se metrik posune :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.4.10 20:43
kkattty píše:
ahoj holky ja se ted taky snazim drzet,ale chtela jsem se zeptat myslite ze kys listov muz mít na hmotnost vliv??? beru femidion :-) chtela bych zhubnout aspon at nemam ten kruh kolem bricha,v v pondeli probehne vazeni tak jsem zvedava kam se metrik posune :dance: :dance: :dance:

Já myslím, že jo. Je to vitamín skupiny B.. Já Femibion brala jen chvíli, bylo mi po něm mnohem víc zle než bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.4.10 20:53

no me nedela nic,v pohode se po nem citim.........takze myslis ze ho mam vysadit jinak nezhubnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.4.10 20:56

Já bych ho nevysazovala. Bereš ho že chceš otěhotnět, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.4.10 21:13

tak jasne ,to jo ale ona jako sama kyselina listova nema az takovy vliv ne?? no uvidime.......ale prece kdyz zahajim dietu tak ikdyz beru listovku tak muzu zhubnout ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.4.10 21:15

No jasně, že můžeš. Já myslím, že po listovce můžeš být jen víc rozežraná ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.4.10 21:20

no tak to se ted snazim krotit,mame v opraci takovy program, pro vypocet energie pro ne potrebnych…atd delam celkem na tezkem oddeleni,jip,a vyslo mi ze na moje roky a vahu bych mela vazit 68kilo a i presne kolik kcal potrebuje moje telo kdyz jen lezim,a pak kdyz mam aktivni den,to je super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
30.4.10 23:10

Ahoj holky, tak já vlezla na váhu už dneska, nevydržela jsem do neděle a zatím mám 1,5 kg dole 8-o Tak to jsem byla potěšená. Piju jak duha (jasně že vodu), tak úbytkem tekutin to nebude…tak snad se na ty 3 kg do 14.5. dostanu.
Ale hlad mám, jak po 17 hod nejím. Normálně chodím spát dřív, jenom abych zahnala hlad :lol:
Tak v neděli zas poreferuju, jak to vypadá..... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.5.10 10:02

Hm, tak já cvičím, procházkuju (rychle, skoro běžím za kočárem :D ) jak drak a váha pořád stojí. Asi ji vyhodím a koupím nějakou lepší :mrgreen: . Já doufám, že něco mám v prsou, jak jsou plná mlíčka, ale hlavně bych se ráda zase vešla do kraťasů, co jsem nosila vloni. Ale dvoje oblíknu celkem pohodlně, tak hlavně že kupovat nové nemusím. S jídlem se omezovat moc nechci, když kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová