Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se vážím každý den, když mi stojí váha, tak se aspon víc snažím
. Já cvičím každý den ráno už skoro 2 týdny a zatím se to projevilo jen na tom, že se cítím mnohem líp a míň pak snídám. Sladké jím, ale už ne pořád
. Já vím, že kdybych sladké vysadila úplně, tak bych jednoho krásného dne dospěla do fáze, že bych to musela dohnat a snědla bych toho ve výsledku mnohem víc. Dneska nám konečně zprovoznili výtah, tak budu mnohem víc venku, už se těším zase na ty dlouhé svižné procházky do ZOO atp.
Holky já jsem teda zatím jen snížila denní přísun jídla a začla se víc hejbat ale jen na zahrádce
tak uvidím zatím jsem se nevážila čekám na toho 14.
sladký my nejede a nejelo nidky s tím problém nemám ale s večerním zobáním
fakt jak slepice nevím co do tý pusy dát. Tak uždibuju hlávkový salát. ![]()
hkac píše:
už se těším zase na ty dlouhé svižné procházky do ZOO atp.
Taky bych zašla s mláďaty do ZOO, tak až budeš hledat parťačku tak dej vědět… Nepletu se že myslíš tu brněnskou? ![]()
lacenka píše:hkac píše:Taky bych zašla s mláďaty do ZOO, tak až budeš hledat parťačku tak dej vědět… Nepletu se že myslíš tu brněnskou?
už se těším zase na ty dlouhé svižné procházky do ZOO atp.
Brněnskou máme trochu z ruky (to bych pěšo rozhodně nedala ani v rámci hubnoucí kúry), ale kdybyste jeli kolem pražské, tak se ráda přidám
.
Ale brněnskou znám (jsem poloviční Brňák). Pražská má kopec jen jeden, ale stojí to za to. A hlavně pak ten kopec ze ZOO k nám.
holky no vidíte to je dobrej nápad zajet do ZOO,no mi sice máme tu brněnskou z ruky,ale tu u Olomouce tu máme v plánu po 4 letech navštívit,malej z těch zvířat bude hotovej… ![]()
ahoj holky ja se ted taky snazim drzet,ale chtela jsem se zeptat myslite ze kys listov muz mít na hmotnost vliv??? beru femidion
chtela bych zhubnout aspon at nemam ten kruh kolem bricha,v v pondeli probehne vazeni tak jsem zvedava kam se metrik posune
![]()
kkattty píše:
ahoj holky ja se ted taky snazim drzet,ale chtela jsem se zeptat myslite ze kys listov muz mít na hmotnost vliv??? beru femidionchtela bych zhubnout aspon at nemam ten kruh kolem bricha,v v pondeli probehne vazeni tak jsem zvedava kam se metrik posune
![]()
![]()
Já myslím, že jo. Je to vitamín skupiny B.. Já Femibion brala jen chvíli, bylo mi po něm mnohem víc zle než bez něj.
no me nedela nic,v pohode se po nem citim.........takze myslis ze ho mam vysadit jinak nezhubnu??
tak jasne ,to jo ale ona jako sama kyselina listova nema az takovy vliv ne?? no uvidime.......ale prece kdyz zahajim dietu tak ikdyz beru listovku tak muzu zhubnout ne??
No jasně, že můžeš. Já myslím, že po listovce můžeš být jen víc rozežraná
.
no tak to se ted snazim krotit,mame v opraci takovy program, pro vypocet energie pro ne potrebnych…atd delam celkem na tezkem oddeleni,jip,a vyslo mi ze na moje roky a vahu bych mela vazit 68kilo a i presne kolik kcal potrebuje moje telo kdyz jen lezim,a pak kdyz mam aktivni den,to je super ![]()
Ahoj holky, tak já vlezla na váhu už dneska, nevydržela jsem do neděle a zatím mám 1,5 kg dole
Tak to jsem byla potěšená. Piju jak duha (jasně že vodu), tak úbytkem tekutin to nebude…tak snad se na ty 3 kg do 14.5. dostanu.
Ale hlad mám, jak po 17 hod nejím. Normálně chodím spát dřív, jenom abych zahnala hlad ![]()
Tak v neděli zas poreferuju, jak to vypadá..... ![]()
Hm, tak já cvičím, procházkuju (rychle, skoro běžím za kočárem
) jak drak a váha pořád stojí. Asi ji vyhodím a koupím nějakou lepší
. Já doufám, že něco mám v prsou, jak jsou plná mlíčka, ale hlavně bych se ráda zase vešla do kraťasů, co jsem nosila vloni. Ale dvoje oblíknu celkem pohodlně, tak hlavně že kupovat nové nemusím. S jídlem se omezovat moc nechci, když kojím.