Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3963
24.4.10 11:53

takže to vypadá u nás všech podobně,na váhu stoupnu za další dva týdny…tak uvidíme,včera jsem odolala večeři,dnes mě čekají oslavy,ale raději budu lítat s dětma,takže krásný víkend.............. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
24.4.10 13:42

ja dnes ryzi a zeleninu,tak uvidime co semnou udela vecer :zed: ale musim vydrzet!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.4.10 14:39

Mám úžasný tip!!! Holky vaříte v papiňáku? Já ho mám asi měsíc a docela jsem si ho oblíbila, nejen že je to rychlé - hodně, ale hlavně pak nemusím přidávat žádný tuk a jídlo si zachová mnohem víc vitamínů a tím i chuti, takže nemusím ani tolik kořenit a solit. Fakt dobrá věcička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
24.4.10 20:01

Čusík holky též omezím jídlo a určo se musím víc hýbat tak jsem dneska už začala. Jídlo v malých porcích ale víckrát denně a makám na zahrádce tak snad to taky pomůže. :jazyk: Neznáte nějaké racepty bez tuku nebo dietní já se v tom nevyznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.4.10 20:31
lacenka píše:
Mám úžasný tip!!! Holky vaříte v papiňáku? Já ho mám asi měsíc a docela jsem si ho oblíbila, nejen že je to rychlé - hodně, ale hlavně pak nemusím přidávat žádný tuk a jídlo si zachová mnohem víc vitamínů a tím i chuti, takže nemusím ani tolik kořenit a solit. Fakt dobrá věcička

A mnohem lepší je parní hrnec. Třeba lososa nebo zeleninu tam jen hodím a vařím. Nepřidávám vůbec nic (ani k tomu lososu) a navíc se může vařit obojí dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
25.4.10 11:15

já papiňák měla do té doby,než jsem ho dokázala úplně zlikvidovat,vařila jsem koleno a zůstal jenom škvarek,holt jsem na něho zapoměla,takže jsme bez něj,ale chystám se ho pořídit,…ušetří dosti času u plotny...... 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.4.10 11:29

parní hrnec je supr ale muzu v nem varit jen pro sebe chlapovi to moc nechutna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.4.10 13:05

parní hrnec teda neznám,a le já osobně teda lososa a takový věci moc nemusím, to raděj kus pořádné flákoty :oops: :lol: To koleno zní mnohem líp :mrgreen:

Jnak dneska na obídek zas „dietka“ - kuřecí prsní karbanáky na min. množstvý oleje a brambůrky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
25.4.10 20:08

ahoj holky,
tak včera jsem dietku jakž takž zvládla…ale dneska jsem pekla šátečky s povidlama a to jsem fakt neodolala :oops: …ale podle E-kalkulačky na flóře, je to v pohodě…příjem mám pod vymezenou normou..a dokonce jsem dneska zase civičila…tak jen doufám,že mi to dlouho vydží…a kdyby ne, tak čekám,že od vás dostanu řádně vynadáno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.4.10 21:14

ja dnes v norme rano 10deka sunky,pak teda „zhresan“ :dance: kousek pernicku,pak salat a jeden opeceny chleba v toustovaci,a vecer na zahradce 2 pivecka :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
26.4.10 07:13

můžu se zeptat co to znamená E-kalkulačka na floře?? Je tady někde na netu nějaká stránka, kde se dá spočítat kalorie???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
26.4.10 07:45
kvaček píše:
můžu se zeptat co to znamená E-kalkulačka na floře?? Je tady někde na netu nějaká stránka, kde se dá spočítat kalorie???

kvačku najdi si www.flora.cz a vjeď do ,,zdravý životní styl,,a tam ji najdeš,…taky jsem ji už zkoušela…docela dobrej pomocník,…
jinak o víkendu jsem samozřejmě zhřešila dvěmi věnečky,ale to se nedalo nějak odolat,ovšem věnečky přece nemáme každej den,jinak se ale hlídám,jen včera jsem měla sto chutí vyžrat ledničku,jsem vyprala dva měsíce novej mobil,tak jsem byla zralá na odvoz…ještě teď bych se nakopala do … :zed: :zed: :zed: :zed: a vypadá to že nepůjde…ach jo…tak jdu vesele pokračovat dál,oběd plánuji zeleninovou polévku,hlávkový salát a pak udělám na svačinu a mou večeři pomazánku z čistého tvarohu,pažitky a mrkve,fakt mňamka… :kytka: zatím pa… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.4.10 08:44

NO tak já se teda včera neuhlídala snědla jsem celý perník…prostě nešlo odolat…No 14.5. daleko,ale samo to dolů asi nesleze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.4.10 09:13

ještě jsem se holky chtěla zeptat, jak často ve vážíte a do kdy teda máme tady ten termín hubnutí -14 dní nebo 3 týdny??? :-) Nebo vůbec se nevážíte až pak a potom šok :-D Tak já zatím jsem trochu hřešila v jídle, ale napíšu vám o naší mamce a snažím se to dělat jak ona i když jsem byla v pubertě, tak jsem díky tomuto plánu zhubla 15 kg. tak uvidíme… Naše mamka na výšku 155 cm vážila neuvěřitelných 125 kg, holky nekecám zhubla během půl roku nebo tak nějak na 68 kg, je to sice už asi 10 let, ale sice něco nabrala, asi do 10 kil, ale drží si to… No a jakým stylem, mamča jedla tu oddělenou stravu, cvičila, ale hlavně což i já teda zkusím.. jedla jeden den všechno. Jakože ne se nabouchat sladkým, ale prostě někde jsem četla, že to člověk prostě nemůže vydržet nejíst nic sladkého jen hodně otrlý a pak se nabouchá.. Tak například každou neděli měla volnější den, kdy si třeba v poledně dala ke kávičce malý věneček… Pak ale zatím znovu dietně..Mě se osvědčily i ty Decmacoly na hutnutí, že pokožka je opravdu pevnější, ale jako je to jenom doplněk..takže snad něco zhubnu, ale cítím že jo :lol: vrhla jsem se do toho cvičím, mastím se, hmm hlavně rodinný stres :-( takže to asi půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.4.10 09:16

ja se chci vazit jednou tydne a podle toho upravovat metrik a uvidi se,naposledy jsem se vazila ve ctvrtek a mela jsem 75,5 tak jsem to zaokrouhlila,jinak ja se taky snazim absolutne jsem vypustila pecivo,a snazim se jst zdrave tak uvidime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová