Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
27.4.10 09:21

Tak metřík se mi do podpisu už nevejde, ale já se vážím skoro denně, jinak totiž ztrácím motivaci… Takže vím že včera bylo už další 0,5kg dole, takže snad to do toho 14. splním ten závazek 96kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.4.10 11:06

týjo,teda jak já vám závidím,já snad čím víc se snažím tím mám snad víc na váze,včera jsem omezila jídlo,malé porce,lítaní po zahradě s motykou,odpoledně 6km na kole i s malým-no není to moc,ale hnala se bouřka,větr jak prase,takže jsem to ujela v rekordním čase,ikdyž jsem u branky myslela že vydechnu naposledy…snad to bude jen lepší,jo a je možný že mám o 1kg víc jen díky tomu že mám zrovna ovulaci ??? prsa mám na prasknutí,pomalu mi vypadávají z podprdy a v břiše jako by tlak a mírná bolest,jako vždy. :jazyk: ..no asi jo.....tak hubnutí zdar… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
27.4.10 11:23

AHoj holky
jojo E-kalkulačka je moc dobrá věc a taky dělená strava. Jinak večer se jíst může, ale naposledy max. 4 holdiny před spaním.
JInak, nemůžete diskusi uzavřít? Přidala bych se pak taky.

• Citovat
  • Upravit
18651
27.4.10 11:56
Caty píše:
JInak, nemůžete diskusi uzavřít? Přidala bych se pak taky.
:lol: no můj názor znáš :wink: já se zabásnout nikde nenechám, ale jak se holkám bude chtít :wink: Co by si tu chtěla tak tajemného probírat :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
27.4.10 17:57

Holčiny jste se do toho teda vrhly :mrgreen: já se jen bojim že nezhubnu ani těch půl kilča. :oops: Na cvičení není nějak čas a dělená strava nevím jestli by my to chutnalo :oops: ale ten hrnec je asi dobrá věc se po něm podívám :palec: jaký máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
27.4.10 18:00

Ještě jsem cvičila teda než jsem šla na operaci podle tohoto a cítila jsem se fajn jen teď na to fakt nemám čas http://http/…8/kalanetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
27.4.10 18:01

tak ještě jednou :mrgreen: http://http/…8/kalanetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
27.4.10 18:02

Omlouvám se nejde to tak naposledy http://fishy-wishy.blog.cz/0708/kalanetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.4.10 19:33
Melounek píše:
Omlouvám se nejde to tak naposledy http://fishy-wishy.blog.cz/0708/kalanetika

Melounku,to vypadá dobře,mám i někde u mamky schovanou knížku o kalanetice,kdysi poblázněná pubertou jsem ji cvičila,ale to jsem až tak nepotřebovala jako teď a s tím časem je to taky bída,dneska jsem v rámci pohybu umyla všechny okna,záclony,vysála,vytřela,no ale to je klasika všech z nás,škoda že se tak výrazně nehubne i u toho uklízení,mám pocit že uklízím snad pořád…a pořád dokola..... :zed: :pocitac: :pocitac: jinak opět jízda na kole i do kopce,ovšem málem bylo zase po mě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.4.10 14:39

ahoj holky, tak ja mam s uspechem dole prvni kilo. Ale to fakt jim malinko a kdyz je krize, dam si jabko. Je to des, jsem uplne natesena na nejakou cokoladku nebo tycinku. Uf teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.4.10 14:41

jo a kdy bude sbernej den nasich shozenych kilogramu? V pondeli nebo az za tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
28.4.10 15:59

Ahoj holky, tak já si myslim, že nikdo nepíše, protože mi nechodí upozornění na mejl, tak si říkám, že vás musím jít trochu povzbudit a ono to tu jede na plný obrátky :pocitac: :pocitac: To mě štve, kde je chyba nevím.

Jinak já se držím, sice jsem se ještě nevážila, ale cítím se líp, tak nějak splaskleji :mrgreen: Hodně piju a hlídám si množství kalorií. A hlavně nevím po 17 hod. A musím říct, že mám tedy docela hlad. Hlavně večer. To jsem byla právě zvyklá dohnat to, co jsem přes den s dětma nestihla. :-? No jsem zvědavá, já se zvážím asi v neděli, dřív to nemá cenu.

Tak a jdu vás dočíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
28.4.10 16:45

Já se musím vážit aspoň jednou týdně, taky potřebuju motivaci, ale závazně (soudružsky :mrgreen: ) mám termín odečtu 14.5., tedy po 3 týdnech.
Jinak ta e-kalkulačka je dobrá, taky jí používám a ukládám si ty přehledy. Tak jsem zvědavá, kam se dostanu, časem…

Lacenko - papiňák mám Tefal Clipso, je super, ale přiznám se, že jsem v něm zatím vždycky jenom vařila hovězí. Ty máš nějaký recepty do toho papiňáku? Docela bych to zkusila.

Klorane - no to je možná fakt tou ovu. Nejhorší to bude (aspoň pro mě) před MS. To na mě vždycky sedne žravá a jsem schopná fakt ztláskat neuvěřitelný věci v neuvěřitelých kombinacích a množství. Tak snad obstojím. MS mi zrovna skončila, tak to mám o to lehčí.

Caty - mně je to jedno, ale já bych zatím diskuzi neuzavírala, třeba se budou chtít přidat ještě další holky.....možná časem, to se pak můžem domluvit…co ostatní na to?

Tak já si jdu dát večeři, je třečtvrtě na 5…
a holky, držme se :palec: Bude to stát za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
28.4.10 19:51

Ahojky holky,
koukám,že sem budu muset chodit častějc…jinak nestíhám…
Odečítání bych nechala na úvážení každé…myslím,že cyklus to může dost ovlivnit +-1 určitě, teda aspoň u mě…myslím,že hroch by mi momentálně mohl bříško závidět,jak jsem nafouklá…
Ale zatím se mi daří,aspoň pravidelně cvičit…ono to taky není tak složitý,když je to asi 4 den…ale s těma sladkostma je to horší no…prostě občas neodolám,ale i tak je to podle E-kalkulačky zatím v pohodě…teda né s váhou (tam mám nadváhu) ale s denním příjmem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
28.4.10 20:02

jo ty sladkosti to je neřest,docela se taky cítím lépe…hlavně i to svědomí je klidnější,že se konečně hýbu celej den a ještě když je tak krásně tak je to mnohem jednodušší..... :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová