Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a já mám ještě jeden návrh. Kdesi jsem se učila, že k dosažení plánovaného výsledku je třeba si vytvořit dílčí časové plány, které se musí dodržovat, aby se dosáhlo vytčeného cíle. Takže navrhuji, aby si každá z nás udělala třeba čtrnáctidenní nebo třítýdenní dílčí plány, kolik za tu dobu chce zhubnout a co pro to udělá. Může ho zveřejnit, ale nemusí, jen je důležité si ho vytvořit a dodržovat. Je to docela dobrý sebekontrolní a motivační prvek. Co vy na to? Já budu mít ten plán hooodně dlouhej, protože je mi jasný, že shodit pytel cementu mi nezabere 3 měsíce, že
Ale když si to rozplánuju po 3 týdnech, tak to bude vypadat přinejmenším splnitelnejší.
(Abych tu pak za rok neplnila plán sama
)
Ywet - já myslím 3 kg? to by šlo ne? I když se píše max. půl kg za týden, aby to bylo zdravé hubnutí.....Ale u mě to půjde ze začátku rychleji, si myslím.....(doufám)
Dobře
, tak já tě beru za slovo..neboj dáme ti +-1 toleranci…aby sis kvůli nám nezhuntovala zdraví ![]()
Příspěvek upraven 23.04.10 v 18:31
a já pro dnešek končím děvčata…jdu si zacvičit a přeju krásný vídend…a žádné přejídání…myslím,že 1 za den lehce zahřešit můžem,ne (třeba taková mini kostička čokolády, pár=2 gumových medvídků)…Oslavy jednou x do měsíce taky zvládneme… ;o)
Tak pá
Holky tak mě taky zapište já mám 62kilo a 157cm. Dolů bych chtěla dostat 6kilo. za tři týdny by my stačilo dát dolů tak asi půl kila.
Závazný slib!!!
už se nepůjde vykroucet, proč a jak to nejde ;o)
Postupně schodíme…
Beetree – 6 kg
hkac – 15 kg
klorane – 10 kg
kvaček – 10 kg
kkattty – 7 kg
Agatha – 30 kg
Lacenka – 17 kg
yweta – 8 kg
luciska001 – 7 kg
cečko – 9 kg
melounek - 6 kg
A jak jsme na tom a s čím začínáme?
Yweta – 75 kg/168 cm
Infinity – 116kg/178 cm
Kvaček – 76kg/155 cm
Agatha – 111kg/170cm
Luciska001 – 62 kg/163cm
klorane – 91kg/167cm
hcat – 85kg/170cm
lacenka – 97,5/169,50
kkattty – 75kg/176cm
Soudružský slib - do 14.5.2010
Agatha - bude lehčí 3 kila… a nemyslím korunky ![]()
Melounek - by rád dal dolů alespoň 0,5 kg
a já bych chtěla odhodit alespoň 1 kg
Soudružský slib - do 14.5.2010
Agatha - bude lehčí 3 kila… a nemyslím korunky ![]()
Melounek - by rád dal dolů alespoň 0,5 kg
a já bych chtěla odhodit alespoň 1 kg
Lacenka - by chtěla dát to kilo co jí chybí do váhy před těhu ![]()
Tak bych brala ty 2kg za měsíc-když víc tím líp,ale 2kg jsou pořádný bochany masa,uvidíme,jinak pravidelnou stravu,do toho cvičení a večer hlavně nežrat !!!!!!!!!! no u nás doma voní houbová žampionová polévka
.......ale odolávám,protože mě nasral mamky manžel,většího blbce jsem neviděla
,ale aspoň budu bez večeře !!!! ![]()
Ahoj holky,
já se teď sice nemůžu přidat, ale za chvíli zas budu pokračovat kde jsem skončila. Než jsem otěhotněla jsem chodila do hubnutí které už skončilo a holky tam už byly docela hodně chytré, já můžu napsat že jsem se držela E-kalkulačky, kterou najdete zde www.flora.cz já zvládla za 3 měsíce shodit 13kg a naštěstí jsou ještě pořád dole. Šlo to s ní perfektně, nakazila jsem i kamarádku a shodila už 12kg a to je hodně maličká takže je fakt kočka, nikdy se jí to nepovedlo. Já kdybych neotěhotněla tak bych asi pokračovala pořád, ale teď mě nějak přepadají chutě
takže to pak zase budu dohánět. Doufám že tu za těch pár měsíců než se budu moct přidat některou z vás najdu. ![]()
Moc vám držím pěsti a všem přeju ať se vám daří hubnout podle vašich představ. ![]()
Holky a po jake dobe se budeme vazit po 2 tydnech nebo po 3 tydnech,zkusim najit ten hubnouci metrik nekde na netu.......jinak zacnu teda jisti zdrave,no ja mam taky bricho a ruce jak zapasnik,vzdycky jsem mela hubeny nohy takuze ted vypadam jak boxer s brichem a hubenyma nozickama,a jakou dietu mate v planu poradte
![]()
Tak já mám v plánu omezit sladkosti a jíst menší porce. A jídlo naposled v 18 hod.
A taky začít cvičit. Tak snad se mě to podaří vydržet. ![]()