Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
yweta - já myslím, že to všechny už dávno víme, jak na to, z teorie bychom mohly psát doktorát. Aspoň já to tak mám. Ale ta vůle chybí…
Lucisko - co já bych dala za 62 kil!! To jsem měla naposled před 12 lety… ![]()
Holky můžu se přidat taky bych potřebovala shodit nějaký to kilčo nejlépe tak šest
Po porodu my zůstalo právě těch šest kilo a nemůžu se jich zbavit je to sice už dva roky ale snad to půjde když nás je víc nemusíme se bát vlka nic ![]()
a co ty tablety co snizuji chut na sladky? Pomaha to? Ja ted zbodla pims malinovy piskoty a kaficko
a co ty tablety co snizuji chut na sladky? Pomaha to? Ja ted zbodla pims malinovy piskoty a kafickoa co ty tablety co snizuji chut na sladky? Pomaha to? Ja ted zbodla pims malinovy piskoty a kaficko
Agátko-tak sem hoď svojí váhu a příslib toho jak moc bys chtěla zhubnout…a my všechny tě budeme svorně prudit a nebudeme brát žádné výmluvy jako relevantní ;o)
yweta - už jsem to psala, chci shodit pro začátek 30 kg, mám 111 (a už to píšu naposled, protože je to fakt hrůza)
Luciska - já myslím, že na někoho ty tablety fungují, na někoho ne, mám podezření že je to spíš placebo…
ja cetla ze jsou nejaky zvejkaci kapsle s ananasem a clovek pak nema hlad. Ze bych to zkusila?
Takže já s váhou kdysi před těhu 82kg při výšce 167cm,/kdysi v 18letech-to je 9let zpět-váha o 10kg míň,ach jo…/po porodu váha 89kg,no a teď po zimě to je masakr lítá to něco kolem 91kg i s pyžamem,děs a hrůza a to lítáme pořád někde po venku,na kole,ale taky to budou ty moje večerní večeře…ach jo,tak jdeme na to…
![]()
Vídala jsem tu před barákem holku, asi jako já, byla oblečená ve sportovním a šla. Prostě rychle šla. Hned jsem poznala, že se snaží hubnout. Už jí nevídám. Kdybych se k ní před tím měsícem přidala, mohly jsme se teď obě třeba radovat z prvních úspěchů. No něco takovýho bych potřebovala. Mám kámošku, která chodí cvičit do fitka, aerobik a tak, jenže to pro mě není, mám nemocný kyčle ještě ke všemu, takže skákat nemůžu…
to by spíš chtělo nějak si poradit jak s jídlem… co jíte ráno- dopoledne, snídaně tak jako chleba s medem asi neni moc ideální a obědy, už nějak přemýšlíte… já mám v lednici rajčata a okurek tak rodině udělám kuřecí s bramborem já si udělám salát s masem rajčaty okurkem a tochu strouhaného sýru
Takže dámy konec výmluv
Kolik bysme chtěli schodit?
Beetree - 6 kg
hkac - 5 kg
klorane - 10 kg
kvaček - 10 kg
kkattty - 7 kg
Agatha - 30 kg
Lacenka - 17 kg
yweta - 8 kg
A jak jsme na tom a s čím začínáme?
Yweta - 75 kg/168 cm (to je výška, nikoli obvod pasu
)
Infinity - 116kg/178 cm
Kvaček - 76kg/155 cm
Agatha - 111kg/170cm
Luciska001 - 62 kg
klorane - 91kg/167cm
pokud jsem někomu nějaké to kilčo přihodila,tak se omlouvám…
to my s kamoskou zacaly cvicit. Ale skoncilo to po 1.lekci. Obe jsme 2dny nemohly cupnout nebo sednout na wc. Jak nas bolely stehna. Tak to padlo a me to samotnou nebavi
Tak u nás ke snídani klasicky chleba s něčím…,moji chlapi miluji všechno od masa,takže paštiky,salámy,párky…no samý nezdravý věci,já sním tak max.chleba,raději mám sýr,máslo+zelenina…nebo i ten med,odpoledne když malej usne si v rychlosti vezmu trochu z druhého z oběda…nebo zakousnu suchej rohlík…
no dneska zapečené těstoviny,nebo obvykle omáčky,bramborové kaše,filé,pečené maseno,tak aby mi to pokouslal i malej…no pak nic a až večer jak malej usne,
což je u mě asi největší chyba,já přes den ani tak hlad nemám,ale prostě jak přijde můj chlap a začne jíst,tak mě hned popadnou chutě a jím taky,…takže s tím je konec…
fakt bych jednou chtěla mít chlapskej metabolismus,můj nepřibral co jsme 8let spolu…
jinak mě běhání taky pomohlo,ale teď tak nějak nemám kam ,,odložit malého,,že bych lítala i s kočárkem ????
![]()