Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no my v pondělí jdeme na pouť a potom tady máme každou neděli hody - 2 neděle za sebou, tak uznejte, že to se nedá hubnout ![]()
Kvačko taky bych to viděla na problém v pitném režimu, pro začátek si zkus koupit Rajec 0,75l a nos tu flašku všude sebou, měj ji pořád na očích a ucucávaj a jak ji vyprádníš tak si ji zas dolej tak tři by si měla za ten den dát ![]()
Já jsem notorická dietářka a jak píše Caty, moje tělíčko je už na diety navyklý takže bude zatraceně těžký ho obalamutit..
Jo to počítání kalorií fakt funguje, já tak zhodila za 8měsíců 15kilo a byla jsem kočka, jenže to už je dávno ![]()
kvaček píše:
no my v pondělí jdeme na pouť a potom tady máme každou neděli hody - 2 neděle za sebou, tak uznejte, že to se nedá hubnout
výmluvy stranou
i na pouti se dá hubnout ![]()
No já jsem v 15 měla 69 kg na 155 cm, jsem drobek - výškově no
, ale řeknu, že jsem pak měla 55 kg, a také jsem počítala ty kalorie a to už mi bylo 17 a držela jsem si to deset let - do porodu no..u mě nic jiného nezabralo.. ani pravidla jako, ráno moc jíst, jako nejvíc a tak… já jsem totiš nesnídala, nesnídám celý život, prostě nemám na to chuť a jím až tak v 10 hodin i v 11h .. jak jsem začala snídat a vše podle rad tak to bylo horší..
Kvaček - já jsem dřív taky kafe sladila a pila ho s mlíkem. To jsem nahradila mlíkem sójovým a cukr přestala používat a zvykla jsem si. A pak už mi sladký kafe přestalo chutnat
. Jenže já si ho doslazuju nějakou mňamkou, víš ![]()
ty si namáčíš to kafé nějaký oplatek s mléčnou polevou , takže to máš jenom v pevním stavu já to mám v kapalném no ![]()
No právě
Ale sladký kafe jsem si odvykla. A ten pitnej režim je taky u mě na nic. Chce to začít fakt hlídat.
Pouť a hody…to je problém, já mám taky furt nějaký výmluvy, jako že dneska ještě ne, kvůli tomu a tomu
Je to hodně o pevný vůli a tu já taky furt hledám.....a to jsem přestala kouřit po xx letech, na to jsem vůli našla.....tak si furt říkám, že to hubnutí musím přeci taky dát…
jo jenomže co člověka nejvíc naštve je chudý chlap co jí večer v 10 a nepřibere ani gram
a ještě řekne - nedáš si také trochu a voní s tím celý večer u televize ![]()
No to mi ani nemluv. Tyhle lidi mě štvou. Známá má 30 kg i s postelí a sežere 10 knedlíků a nepřibere ani gram
No musíme se holt smířit s tím, že to máme jinak, no…
kvaček píše:
jo jenomže co člověka nejvíc naštve je chudý chlap co jí večer v 10 a nepřibere ani grama ještě řekne - nedáš si také trochu a voní s tím celý večer u televize
mám takového doma
má pomalu dva metry a 85kg i s postelý, jeho specialita je tak okolo 22 večer si dát jogurtek s oplatečkem či buchtičkou
, ale už jsmeto vyřešila, odcházím po večeři s kuchyně a jídelny a už se tam nevracím, takže jsem mimo zdroje jídla, to jediný totiž funguje ![]()
holky, musíme přestat hledat důvody a výmluvy proč to nejde…a zkusit najít způsob jak na to, ne? ;o)
yweta píše:
holky, musíme přestat hledat důvody a výmluvy proč to nejde…a zkusit najít způsob jak na to, ne? ;o)
ahoj. Ja se taky pridam. v tehotenstvi jsem pribrala 19kg a shodila deset. A je to uz rok a pul. Takze ted vazim 62kg. Potrebuju shodit brisko. Vypadam jak znovutehotna takovej 4mesic. Hruza des bes. A ta celulitida