Hubnutí 2010

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
23.4.10 13:29

no my v pondělí jdeme na pouť a potom tady máme každou neděli hody - 2 neděle za sebou, tak uznejte, že to se nedá hubnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651

Kvačko taky bych to viděla na problém v pitném režimu, pro začátek si zkus koupit Rajec 0,75l a nos tu flašku všude sebou, měj ji pořád na očích a ucucávaj a jak ji vyprádníš tak si ji zas dolej tak tři by si měla za ten den dát :wink:
Já jsem notorická dietářka a jak píše Caty, moje tělíčko je už na diety navyklý takže bude zatraceně těžký ho obalamutit..
Jo to počítání kalorií fakt funguje, já tak zhodila za 8měsíců 15kilo a byla jsem kočka, jenže to už je dávno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
kvaček píše:
no my v pondělí jdeme na pouť a potom tady máme každou neděli hody - 2 neděle za sebou, tak uznejte, že to se nedá hubnout :nevim:

výmluvy stranou :wink: i na pouti se dá hubnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.4.10 13:30

a moje míry :oops: :oops:

169cm a 97,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.4.10 13:37

No já jsem v 15 měla 69 kg na 155 cm, jsem drobek - výškově no :-D , ale řeknu, že jsem pak měla 55 kg, a také jsem počítala ty kalorie a to už mi bylo 17 a držela jsem si to deset let - do porodu no..u mě nic jiného nezabralo.. ani pravidla jako, ráno moc jíst, jako nejvíc a tak… já jsem totiš nesnídala, nesnídám celý život, prostě nemám na to chuť a jím až tak v 10 hodin i v 11h .. jak jsem začala snídat a vše podle rad tak to bylo horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.4.10 13:37

Kvaček - já jsem dřív taky kafe sladila a pila ho s mlíkem. To jsem nahradila mlíkem sójovým a cukr přestala používat a zvykla jsem si. A pak už mi sladký kafe přestalo chutnat :wink: . Jenže já si ho doslazuju nějakou mňamkou, víš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.4.10 13:41

ty si namáčíš to kafé nějaký oplatek s mléčnou polevou , takže to máš jenom v pevním stavu já to mám v kapalném no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.4.10 13:46

No právě :mrgreen: Ale sladký kafe jsem si odvykla. A ten pitnej režim je taky u mě na nic. Chce to začít fakt hlídat.
Pouť a hody…to je problém, já mám taky furt nějaký výmluvy, jako že dneska ještě ne, kvůli tomu a tomu :-? Je to hodně o pevný vůli a tu já taky furt hledám.....a to jsem přestala kouřit po xx letech, na to jsem vůli našla.....tak si furt říkám, že to hubnutí musím přeci taky dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.4.10 13:49

jo jenomže co člověka nejvíc naštve je chudý chlap co jí večer v 10 a nepřibere ani gram :pocitac: a ještě řekne - nedáš si také trochu a voní s tím celý večer u televize :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
23.4.10 13:54

No to mi ani nemluv. Tyhle lidi mě štvou. Známá má 30 kg i s postelí a sežere 10 knedlíků a nepřibere ani gram :cert: No musíme se holt smířit s tím, že to máme jinak, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.4.10 13:56
kvaček píše:
jo jenomže co člověka nejvíc naštve je chudý chlap co jí večer v 10 a nepřibere ani gram :pocitac: a ještě řekne - nedáš si také trochu a voní s tím celý večer u televize :pocitac:

mám takového doma :roll: má pomalu dva metry a 85kg i s postelý, jeho specialita je tak okolo 22 večer si dát jogurtek s oplatečkem či buchtičkou :twisted: , ale už jsmeto vyřešila, odcházím po večeři s kuchyně a jídelny a už se tam nevracím, takže jsem mimo zdroje jídla, to jediný totiž funguje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
23.4.10 13:58

holky, musíme přestat hledat důvody a výmluvy proč to nejde…a zkusit najít způsob jak na to, ne? ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.4.10 13:59
yweta píše:
holky, musíme přestat hledat důvody a výmluvy proč to nejde…a zkusit najít způsob jak na to, ne? ;o)
:palec: nežrat, pohybovat se a hodit se do klidu - to funguje, ale až někdo vymyslí jak to všecno zvládnout tak dostane nobelovku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
23.4.10 14:00
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
23.4.10 14:11

ahoj. Ja se taky pridam. v tehotenstvi jsem pribrala 19kg a shodila deset. A je to uz rok a pul. Takze ted vazim 62kg. Potrebuju shodit brisko. Vypadam jak znovutehotna takovej 4mesic. Hruza des bes. A ta celulitida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová