Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja budu jist mensi porce, vecere jen ovoce a suchary. A prubnu ty tablety co omezujou chut k jidlu. Maji je v DM, pak pisnu jaky jsou. Tak snad za tyden to kilo a pul dam.
Tak já omezím sladký na minimum, zařadím do jídelníčku víc ryb a zeleniny, tmavé pečivo už jím, začnu pít tekutiny (3 l denně minimum), vynechám alkohol (co si budem povídat, sem tam si dám dvojku nebo malý pivko) a nebudu jíst po 17 hodině. To je můj plán, snad to vydržím. Vážit se budu po 3 týdnech.
Mmch, ta kalkulačka je dobrá. Tak asi využiju i ji. A mám takovej leták od dietologa, kde jsou kj na 100g porce (kolik má třeba 100g jogurtu, šunky atd). Tak to taky asi využiju. Budu se snažit nepřekročit těch 4500 kj denně. Založím si deníček a budu si zapisovat všechno co sním a to by v tom byl zakopanej pes, aby to konečně nevyšlo. No a zařadím i nějaký ten pohyb navíc A s vaší podporou to půjde jedna dvě ![]()
nasla jsem konecne ten hubnouci metrik a uz ho mam v podpisu,tak posilam odkaz
http://diaet.abnehmen-forum.com/…er/index.php
jinak ja se taky budu snazit hlavne nejist na vecer,to je to nejhorsi a jeste k tomuu delam na smeny taze taky nic moc no uvidime,ale verim ze to tady zvladneme,kazdopadne vecer di budu davat jen zeleninu a bilkoviny.-ruby kureci maso …atd
kkattty - já ten metřík zatím dávat nebudu, možná později, moc se mi s tou nadbytečnou třicítkou nechce na veřejnost
Ale díky za odkaz ![]()
Holky, tak to mě vykopnete, co se sem cpu, měřím 180 a vážím 69-70 kg. Tlustě nevypadám, ale v plavkách na veřejném koupališti mě jen tak neuvidí, ta celulitida je na přímém slunci vidět ještě víc, blééé ![]()
A můj mor je můj partner, který si klidně v půl desátý vzpomene, že nevečeřel
No a já si dám samozřejmě s ním, tak housku a půl, někdy dvě, čerstvý pečivo miluju
A pak sladký, jak je doma čokoláda, tak chodím ujídat tak dlouho, až z ní není nic ![]()
klidne pojd mezi nas,muj chlap ke to samí,vecer si da pizzu bramburky a nahoru cokoladu.....takze je to tezke odolat ale budu muset uz se zacinaji nosit tricenka…atd a ja stema mojema spekama ..achhh jo.ale aspon mam ted motivaci!!!
Agatha píše:
kkattty - já ten metřík zatím dávat nebudu, možná později, moc se mi s tou nadbytečnou třicítkou nechce na veřejnostAle díky za odkaz
tobe to agatko ze zacatku pujde rychle uvidis,cim vetsi nadvaha tim rychleji to jde dolu kdyz se do toho pustis ,zvladneme to vsechny ,budeme mit postavicku do plavek
![]()
ahojky
jsem tu nova.....
mužu se tez přidat???
jsem koukala co kde a jak.....
jo určitě
já začínám teda už dnes, i když jak jsem psala minule máme před sebou jednu pouť a oběd u známých a 2 krát hody,takže
ale budu se snažit
Já už odhodlaná byla, ale bohužel nějak není na čem cvičit a bez toho hubnutí nějak nemá moc smysl.
Váhu mám kolem 70kg, ráda bych tak aspoň 60 a pak i míň.
jo jo, to jak já taky mám 75 kg a měla jsem před otěhotněním 57kg tak plus mínu to píšu. Taky to vidím pod 60, ale zatím chci aspoň 10 kg
drive nez jsem otehotnela jsem mivala tech 60(to uz jsem ale trocha pribrala), druhy tehu jsem mela vychozi vahu 64kg.
Tak už jsem tu holčiny a už jsem se rozhodla, že s tím musím něco dělat.
Takže teď vážím asi 79, tolik jsem měla když jsem šla rodit. Měřím 160 a chtěla bych zhubnout tak 20kg. Je mi jasné, že hned to nebude, takže teď aspoň těch deset.
Včera jsem mluvila s jednou paní, kterou jsem si myslela, že znám, ale když jsem ji uviděla, tak jsem ji vůbec nepoznala a zjistila jsem, že to bylo proto, že zhubla 20kg. Fakt jí to slušelo.
Plán je takový, že nebudu jíst večer. Manžel si taky dává kafíčko třeba s pytlíkem piškotů no já mu samozřejmě pomáhám. Tak dnes už jen to kafíčko.
A budu skákat na trampolíně. Trochu posilování by taky neuškodilo, ale to neslibuju.
Tak jdu vařit oběd (pečené kuřátko), krásný víkend,
Halka
jeeej kafičko a sladkost, moje enřest. ale to by až tak nevadilo,když to není cela čokoška nebo tak