Hubnutí bez diety

Anonymní
20.7.23 09:45

Hubnutí bez diety

Mám dotaz ohledně hubnutí. Ráno si dám snídani. Např dva rohlíky, šunku, nebo jindy sladký koláček..na oběd polévka plus hlavní jídlo.. žádná zdravá strava podotýkám. A žádnou večeři už nejím. Tzn poslední jídlo někdy ve 14:00. A každý den něco málo zhubnu. Je to tak v pořádku že hubnu i když necvičím. a nejím zdravě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18686
20.7.23 09:49
@Anonymní píše:
Mám dotaz ohledně hubnutí. Ráno si dám snídani. Např dva rohlíky, šunku, nebo jindy sladký koláček..na oběd polévka plus hlavní jídlo.. žádná zdravá strava podotýkám. A žádnou večeři už nejím. Tzn poslední jídlo někdy ve 14:00. A každý den něco málo zhubnu. Je to tak v pořádku že hubnu i když necvičím. a nejím zdravě?

Spis ne. Předpokládám, ze mas velký kaloricky deficit a zadelavas si na jojo efekt. Spocitej si v kalorickych tabulkách příjem. I kdyby jsi měla mít a splnila 7000kj tak je jasný, ze když je to ze zeleniny a vyvážené stravy, tak je to lepší než ze smazaku. V okurce narozdíl od hranolek nejsou karcinomy, nepodporuji cukrovku a vysoký cholesterol, žaludeční vředy atpmuzes jet v režimu 16/8 v low carb, ale tohle rozhodne není tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.7.23 09:57
@Anonymní píše:

Bych lezla po zdi jaký bych měla hlad. Nejsi vyčerpaná? Kdyby poslední jídlo v 17-18h, tak okej.. ale ve 14h 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.7.23 10:24

Tak zatím hubneš, máš kalorická deficit. Dává to smysl. Dlouho to nevydržíš a pak ti ta váha skočí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
20.7.23 10:33

Pokud jsi takový životní styl schopna udržet navždy…protože jakmile najedeš na větší příjem, přibereš zpět. Změna životního stylu pro udržení hmotnosti musí být trvalá a tudíž udržitelná. A chtělo by to aspoň trochu zapracovat na příjmu zeleniny a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
20.7.23 10:33

Mam v okolí par opravdu hubenych holek, které ji dost podobně. Ale cely život. Pokud jsi jedla jinak a skočila do tohoto, tak nic moc a nedopadne to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3437
20.7.23 10:55

V koncentraku nikto tucny nebol, takze ano funguje to, ale skonci to velmi zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35972
20.7.23 10:57

Jestli si chceš takovou šílenou stravou zničit metabolismus tak ano, je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.23 10:59
@Anonymní píše:

Není. Kde máš nějakou zeleninu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
20.7.23 11:07
@Anonymní píše:

Celý špatně, sice asi zhubneš, ale za čas to budeš mít zpět i s bonusem + rozházenej metabolismus. Jíš asi jen hodně sacharidů, málo bílkovin, žádná zelenina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.7.23 13:38
@Anonymní píše:

Nezhubnes :mrgreen: vzhledem k tomu, že tělo nedostává dostatek potravy a ještě je špatně složení, zpomalis si metabolismus a vše se bude ukládat :mrgreen: je to jen otázka času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková