Hubnutí do plavek - praktikujete?

DanielaSva
7.4.25 13:18

Hubnutí do plavek - praktikujete?

Včerejší narvané fitko (což o neděli nebývá moc zvykem) mě dovedlo k zamyšlení, co vede lidi k tomu, že na sobě makají ve fázích a nikoliv průběžně po celý rok? Odhaduju totiž, že spoustu lidí, co tam včera byla a standardně je tam nepotkávám, teď najela na fázi hubnutí do plavek. Proč je pro některé lidi tak důležité před dovolenou zhubnout a příští rok jet to samé kolečko, místo toho, aby se snažili vypadat dobře po celý rok (nemyslím si, že plavková sezóna většinu z nich nakopne ke kompletní změně životního stylu tak, aby příští rok toto kolečko neopakovali)? Je pro vás dovolená taky motivace krátkodobě na sobě zamakat nebo makáte přes celý rok a dovolená a případné kilo, dvě navíc zrovna v tomto období vás nechávají chladnými?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
7.4.25 13:25
@DanielaSva píše: Více

Jestli ono to nebylo narvané spíš proto, že bylo venku pěkně hnusně a venkovní sportovci se tak stáhli pod střechu? ;) Do plavek nehubnu, jsou pružný narozdíl od džín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106252
7.4.25 13:41

Nejspíš proto, protože to dlouhodobě nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
7.4.25 13:45

neboť v zimě těch pár kilo schovas ( myslím těch max.5) ale v létě už hůř :lol:

• Citovat
  • Upravit
Asta135
7.4.25 13:55
@unuděná píše: Více

I pružný džíny jde najít 😁 😁 praktikuju to tak už léta 😁 😁 😁

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
7.4.25 14:02

Nebo proto, že přes zimu je ty energie min, člověk má potřebu tak akorát někam zalezt, na jaře energie přibývá, tak se víc lidí vrhne do cvičení a jiných aktivit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
7.4.25 14:08
@unuděná píše: Více

V Praze teda včera svítilo luxusně slunko, akorát bylo studenějc, na venkovní běh parádička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.25 14:10
@stodvacetjedna píše: Více

Pěkně foukalo. Byli jsme dopoledne běhat v lesoparku v Letňanech a málem nás to odfouklo až do centra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.25 14:37
@stodvacetjedna píše: Více

U nás bylo pod nulou, větrno a ještě sněžilo ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.25 15:05

Nebudu mluvit za ostatní, ale napíšu ti, jak to mám já ;)
Začne nový rok a já se nadšeně vrhnu do zdravého životního stylu. To mi vydrží pár dnů, někdy dokonce i 2 týdny :lol:. Však co, vždyť je zima. Faldíky schovám pod bundu. Pak si vzpomenu v březnu, že už by to chtělo opravdu něco dělat. Jenže jsem po zimě ztuhlá a než se trochu rozhýbu je tady duben. A to už by opravdu chtělo něco dělat. Takže se pozvolna rozjedu a celkem se držím až do prázdnin. O prázdninách to jde skoro samo. A pak přijde podzim, zase začne škola. Do toho sychravo a brzy se stmívá a já upadnu do zimního spánku. A pak si vzpomenu zase až na nový rok :oops:

• Citovat
  • Upravit
1057
7.4.25 22:26

Tak ona je to prirozene lidska povaha. Je jednodussi hecnout se kratkodobe a navic v plavkach se vse ukaze. Ja to resim celorocne, nejak se chci libit hlavne sama sobe, jen v lete mam ze speku vetsi mindrak nez v zime. :mrgreen: Ale kolikrat naopak v zime mam vic casu hlidat stravu, cvicit, v lete jsme takovi rozlitani a porad pryc, takze je to zmrzlina tamhle, koktejl tam, na vylete parek v rohliku a mensi chut stat doma u plotny a resit jidlo, kdyz je venku tak pekne. Jen tak vypadnout a jidlo resit az po ceste, to mam rada, ale linii to neprispiva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
8.4.25 09:58
@Andyss píše: Více

Ale zas v lete je vic přirozenýho pohybu, než v zimě, tak nějaká ta zmrzka a parekv rohlíku tolik linii neuškodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková