Stížnost sousedů na hluk

13
3.4.25 10:57

Sousedi hluk

Ahoj, mám dotaz koupila jsem si běhací pás cca před rokem běhám dost často… Větsinou tak mezi 4-5 odpoledne. Jenže včera jsem běhala v 8 večer… Sousedé pod námi jsou staří lidé … Jsou milý, hodní nikdy žádný konflikt … Včera jsme se dokonce potkali, pozdravili nic… Jenže včera po doběhnutí přišel asi jejich syn a stěžoval si na hluk … Dobře běhat v 8 hodin večer nebyl úplně dobrý nápad :roll:. Když budu běhat mezi tou 4-5 odpoledne a koupím si nějakou tu položku? Pomůže to? Můžou mi to sousedi zakázat? Chodit běhat ven, se mi úplně nechce protože s dcerou nic moc neuběhnu a přítel se vrací pozdě večer pak už se mi nechce … a pás byl docela drahý nechci aby se mi tu válel :nevim: Děkuji za rekace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.4.25 11:02
@anna.vim píše: Více

To je nápad, běhací pás do bytu :zed: :zed: No rozhodně bych koupila kvalitní podložku a běhala v časech, kdy je to přijatelné, což 20 už moc není, to lidé chtějí klid na telku a ne sloní dusance nad hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
3.4.25 11:15

Pokud jim to nevadí mezi 4-5 tak asi v pohodě. Prostě buď ohleduplná a neběhej večer, když už jsou všichni doma a chtějí klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
3.4.25 11:21

@anna.vim běhací pás do bytu? 8o … jestli jim to nevadí v jiných časech, okej. Rodiče manžela ho mají a když jsme to byli zkusit, to je panečku randál.
My malme v bytě eliptikal a ten slyšet není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
3.4.25 11:23

Ta podložka hodně pomůže, ale ta fakt kvalitní 2-3cm, my ji měli. Stála 4tis. A odhlučnila hodně. Měli jsem to tedy v domě, ale pod námi tcháni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
3.4.25 11:42

Do bytu bych pořídila spíš nějaký ten eliptický stroj jak už tu někdo psal, ten fakt hluk nedělá. Když už máš ten pás tak prostě tu podložku a běhat prostě někdy odpoledne nebo jestli můžeš tak dopoledne. To jsou většinou i starší lidé třeba někde po nákupech apod. Když to nestihneš přes den tak se na to ten den vykasli a zacvic si jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
3.4.25 11:43

Zašla bych za nimi a řekla jim co je ten rámus a v kolik hodin by jim to nevadilo :nevim: a snažila bych se tomu přizpůsobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
3.4.25 12:13
@KáťaKašpi píše: Více

Asi tak. Šla bych se jich zeptat, jak hodně je to ruší, a kdy je to pro ně nejsnesitelnější + tu podložku. Dobří sousedi jsou k nezaplacení.

• Citovat
  • Upravit
24688
3.4.25 12:51

Podložku a rozumnější čas určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.25 12:57

Vážně je běžecký pás taková hrůza? Právě mám v plánu ho pořídit, protože eliptický trenažér ani veslovací stroj mi fakt nevyhovují.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.4.25 13:13
@Věčně naštvaná píše: Více

Je. Koupila si ho sousedka. Nejdříve jsem si myslela, že soused nad námi. Nakonec jsem zjistila, že sousedka o dvě patra výše. V bytě pod ní se třásli skleničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.4.25 13:29

Holky mě to vůbec nedocházelo, že to dělá takový hluk prostě :zed: … Máme ho už rok a nikdo nic … No já se s nimi určitě nechci nějak hádat nebo dělat naschvály to vůbec… Tohle jsem udělala poprvé tu 8 hodinu večer…Nevim co to bylo za nápad … :oops:.. Ještě se tedy zkusím domluvit kde mají třeba ložnici (kde okolo 4-5 nejsou) abych jim neběhala nad hlavou a uvidíme :)
Na komentáře typu, že je to nápad koupit si pás do bytu odpovídat ani nebudu :D : Možná jen to, že někteří z nás nechceme nebo nemáme možnost bydlet v baráku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.4.25 13:30

My, co nechceme bydlet v baráku, chodíme běhat ven a doma si zacvičíme maximálně jógu. Říká se tomu ohleduplnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.4.25 13:36

Hele myslim si, že se to snažím nějak vyřešit a najít řešení když vidim ostatní sousedy… :) jóga mě bohužel nebaví :P a ven to bohužel už jsem to zmiňovala no nemám jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.4.25 13:46

Spící dítě do kočárku a jdeš :nevim: Ale jako určitě dobře, že hledáš řešení, jen se nediv tomu, že si někdo klepe na čelo, že si koupíš běhací monstrum do bytu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková