Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mám dotaz koupila jsem si běhací pás cca před rokem běhám dost často… Větsinou tak mezi 4-5 odpoledne. Jenže včera jsem běhala v 8 večer… Sousedé pod námi jsou staří lidé … Jsou milý, hodní nikdy žádný konflikt … Včera jsme se dokonce potkali, pozdravili nic… Jenže včera po doběhnutí přišel asi jejich syn a stěžoval si na hluk … Dobře běhat v 8 hodin večer nebyl úplně dobrý nápad
. Když budu běhat mezi tou 4-5 odpoledne a koupím si nějakou tu položku? Pomůže to? Můžou mi to sousedi zakázat? Chodit běhat ven, se mi úplně nechce protože s dcerou nic moc neuběhnu a přítel se vrací pozdě večer pak už se mi nechce … a pás byl docela drahý nechci aby se mi tu válel
Děkuji za rekace.
@anna.vim píše: Více
To je nápad, běhací pás do bytu
No rozhodně bych koupila kvalitní podložku a běhala v časech, kdy je to přijatelné, což 20 už moc není, to lidé chtějí klid na telku a ne sloní dusance nad hlavou ![]()
Pokud jim to nevadí mezi 4-5 tak asi v pohodě. Prostě buď ohleduplná a neběhej večer, když už jsou všichni doma a chtějí klid ![]()
@anna.vim běhací pás do bytu?
… jestli jim to nevadí v jiných časech, okej. Rodiče manžela ho mají a když jsme to byli zkusit, to je panečku randál.
My malme v bytě eliptikal a ten slyšet není
Ta podložka hodně pomůže, ale ta fakt kvalitní 2-3cm, my ji měli. Stála 4tis. A odhlučnila hodně. Měli jsem to tedy v domě, ale pod námi tcháni.
Do bytu bych pořídila spíš nějaký ten eliptický stroj jak už tu někdo psal, ten fakt hluk nedělá. Když už máš ten pás tak prostě tu podložku a běhat prostě někdy odpoledne nebo jestli můžeš tak dopoledne. To jsou většinou i starší lidé třeba někde po nákupech apod. Když to nestihneš přes den tak se na to ten den vykasli a zacvic si jinak.
Zašla bych za nimi a řekla jim co je ten rámus a v kolik hodin by jim to nevadilo
a snažila bych se tomu přizpůsobit
@KáťaKašpi píše: Více
Asi tak. Šla bych se jich zeptat, jak hodně je to ruší, a kdy je to pro ně nejsnesitelnější + tu podložku. Dobří sousedi jsou k nezaplacení.
Vážně je běžecký pás taková hrůza? Právě mám v plánu ho pořídit, protože eliptický trenažér ani veslovací stroj mi fakt nevyhovují.. ![]()
@Věčně naštvaná píše: Více
Je. Koupila si ho sousedka. Nejdříve jsem si myslela, že soused nad námi. Nakonec jsem zjistila, že sousedka o dvě patra výše. V bytě pod ní se třásli skleničky.
Holky mě to vůbec nedocházelo, že to dělá takový hluk prostě
… Máme ho už rok a nikdo nic … No já se s nimi určitě nechci nějak hádat nebo dělat naschvály to vůbec… Tohle jsem udělala poprvé tu 8 hodinu večer…Nevim co to bylo za nápad …
.. Ještě se tedy zkusím domluvit kde mají třeba ložnici (kde okolo 4-5 nejsou) abych jim neběhala nad hlavou a uvidíme ![]()
Na komentáře typu, že je to nápad koupit si pás do bytu odpovídat ani nebudu
: Možná jen to, že někteří z nás nechceme nebo nemáme možnost bydlet v baráku ![]()
My, co nechceme bydlet v baráku, chodíme běhat ven a doma si zacvičíme maximálně jógu. Říká se tomu ohleduplnost.
Hele myslim si, že se to snažím nějak vyřešit a najít řešení když vidim ostatní sousedy…
jóga mě bohužel nebaví
a ven to bohužel už jsem to zmiňovala no nemám jak ![]()
Spící dítě do kočárku a jdeš
Ale jako určitě dobře, že hledáš řešení, jen se nediv tomu, že si někdo klepe na čelo, že si koupíš běhací monstrum do bytu ![]()