Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nad námi kdysi běhala nějaká slonice, co asi chtěla zhubnout…si pamatuju, že jsem se táty jako malá ptala, jestli je to zemětřesení ![]()
@Tayen píše: Více
Hele nemusela to byt slonice, on je to fakt hroznej randál, i když slonice nejsi kór, když na tom fakt běžíš.
@Pidulka1991 píše: Více
A proto jsem si koupila stepper. I když jsme ve zvýšeném přízemí a pod náma je sklep. Ja totiž aktuálně slonice jsem 🙈a i s ohledem na to a na stav mých kolen a kotníku (způsobeno dříve sportem a úrazy ne váhou) pro mě běh tak jako tak není zatim vhodný. Navíc zabere mohem míň místa ![]()
Tu nedávno někdo řešil nákup pásu, ne? Jsem si projížděl témata, které se týkají fitness, a pamatuju si to.
Jsou to asi rány, no. Proto moc tyhle kravinky do bytu nedoporučuju. ale když už se stalo, asi bych se to snažil vysvětlit. Jsou lidi, co by se se sousedy vůbec nesr..li a argumentovali nočním klidem, který je až do desíti (nebo od devíti?). Zkus to o hodinu dvě posunout, snad budou držet pysk. ![]()
@obet.stalkingu noční klid je od 22 do 6. Ale třeba u nás v baráku si SVJ odhlasovalo že od 20:00 už se nemají dělat žádné hlucnejsi práce jako třeba vrtání, bouchání kladivem a neměla by se pouštět pračka apod. Počítám že běhají na pásu by pod to taky spadalo
Tak běhej dopoledne, ne, nebo ráno, to chodí důchodci většinou po obchodech nebo po doktorech. Určitě víš, kdy nejsou doma ![]()
@unuděná přesně tak, my jsme celé dny venku na zahradě nebo na výletě, na procházce…batole do vozejku a brusle, starší může jet na kole a myslím si, že malé už za chvíli začne sezóna odrážedla, ještě ji kousek chybí a budu moct jít s ní běhat…na pás jsem chodila do posilky ještě za svobodna, domu jsem si dávala silničku do trenažéru, když už to ven nešlo…
Běhací pás v paneláku má ženská pod námi a je to strašný rámus. Běhá denně. Běhá i v devět večer. Paradoxně si chodí stěžovat ona na nás, že děti občas dupou, proč prý neběhají venku ![]()
@Micilin píše: Více
Tak jí máš děti nabalit ať jdou běhat spolu po venku.
Zakázat vám to nemohou, ale tvářit se na vás mile taky nemusí. Ono to dělá mnohem větší hluk, než myslíte. A podložka asi moc nepomůže. Protože pořád bude slyšet to, jak dopadáte nohama na ten pás. A mezi vás a pás podložku nedáte. Takže běhat jen v „normálních“ hodinách. Taky by vás štvalo, kdyby vám večer někdo skákal nad hlavou…
@Věčně naštvaná píše: Více
Ano, je. Vezměte si, že celou vahou těla dopadáte na ten pás. Je to hrozně slyšet. Já slyším i sousedku, co skáče přes švihadlo. Má asi padesát kilo, ale to je jako kdyby tam skákala slonice… Schválně si to dojděte poslechnout do fitka… Ideální je donutit se k pohybu venku, nebo chodit do toho fitka. Dělat fitko z bytu v paneláku, je nesmysl. Je to stejné zlo jako když si nějaký obyvatel paneláku vymyslí, že jeho dítě bude hrát na housle nebo bicí. Trpí všichni a stejně to obvykle nemá žádné výsledky, které by za to stály. A to platí i pro všeljaké domácí cvičební stroje. Málokdy opravdu pomůžou zhubnout. Spíš se na to nakonec věší pološpinavé prádlo, co je moc použité na skříň a málo na koš se špínou ![]()
My v panelaku mame vsehochut. Sousedka ma klavir, dcera cvicila i 21hodine. Stejna sousedka v klidu pousti v 6 rano pracku. Soused, jde do prace ve 4 a v tu dobu si pustil i pracku. 74leta maminka jeci na 58leteho syna a on na ni, on teda dost ozralej. Skoro 80leta sousedka, vyhnala spolu se zemrelym manzelem z baraku 3 partaje (byli hlucni, meli hlucne deti) no a v pohode si beha nekolikrat denne na rotopedu kvuli bolavym kloubum.
@RadiatorStudeny píše: Více
Hele ale na rotopedu se šlape a nemyslím si, že by byl tolik hlučný. Pokud jí nevrže. ![]()