Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@maminka201 ahoj, drzim palce, at jde vaha hezky dolu, doporucuju ale, aby sis nejdriv zjistila, jestli nemas rozestup brisnich svalu, to by sis pak jen ublizila. dva mesice po porodu je podle me na jill moc brzo.
@Lizzi Ahoj,děkuji. Né nemám
.Holky mi psaly, že první mám zhubnout a pak posilovat. Takže budu dodržovat stravu, chodit často na procházky, doma budu jezdit na rotopedu a snad se mi podaří zhubnout..
@maminka201 pokud máš váhu nad 100 kg tak jill v žádném případě - odrovnáš si kolena a klouby jako celkek.
Zkus se podivat na youtube na Tiffany Rothe, to je cvicitelka, ktera ma cviky i pro tehotne, po porodu i normalni workouty. je to velice zenske, nic na prvoplanovou silu nebo posilovani, ale zapotis se u toho fest a budou te bolet svaly o kterych jsi nemela ani paru
ja jsm to objevila nedavno a miluju to, diskutujeme o tom tady https://www.emimino.cz/…osti-239535/ koukni se na cviceni co jsme tam s holkama dali, je to mnohem zabavnejsi nez s Jill ![]()
Holky s váhou nad 100kg, přidejte se. Já začnu od 1.2.2016(možná dříve uvidíme).Kojím, malá má 1 měsíc. Budeme cvičit Jill 30 day
.Prosím o vaše míry, váhu, váš cíl
Klidně i fota