Začínám hubnout 2016

1845
9.1.16 21:45

Začínám hubnout 2016

Začínám hubnout a potřebuju začít cvičit. Dá se zhubnout jenom jízdou na rotopedu a samozřejmě změnou jídelníčku? Nebo je potřeba i jiný sport? Díky za vaše zkušenosti a kdyby se chtěl někdo z Brna přidat na nějaký sport budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
9.1.16 21:47

Ahoj, vloni sem touhle dobou slapala jen rotoped a upravila stravu a pitny rezim a kila sla dolu, ale celkove se ti jen timto telo nezpevni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.1.16 21:49

@Martina.N78 Tak já potřebuju hlavně kila dolů, ale zpevnění teda taky, takže to chce ještě nějaký posilování na konkrétní části těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.1.16 21:52

Já dneska narazila na zajímavý článek o hubnutí
 http://www.margit.cz/…ste-hladovi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
9.1.16 21:53
@lucik2011 píše:
@Martina.N78 Tak já potřebuju hlavně kila dolů, ale zpevnění teda taky, takže to chce ještě nějaký posilování na konkrétní části těla?

No od listopadu jsem přidala cvičení rukou s cinkama, brisni svaly, a cviceni na zadek a stehna. Protoze rotoped ti treba vnitřní cast stehen nezpevni a zadek taky ne. A jestli mas moznost pkavani, jednou týdně, tak je to taky dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
10.1.16 06:45
@omites píše:
Já dneska narazila na zajímavý článek o hubnutí
http://www.margit.cz/…ste-hladovi/

Na podobne tema je australsky dokument That sugar film. Moc doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.1.16 14:29

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.1.16 15:08

Ahoj holky,
rozhodla jsem se, že začnu taky. Po výplatu kupuji permici na bazén a zase prodloužím fitko, at je hezký pohled v létě, na ty vymakané faldíky. :lol:

Do čeho jdete vy? a jaké máte cíle? Já jsem asi moc náročná a přísná na své tělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková