Hubnu, hubneš, hubneme

6
5.1.16 12:20

Hubnu, hubneš, hubneme

Ahoj,

hledám ty ženy, dívky, maminky i nemaminky které potřebují zhubnout alespoň 20 kg. Bylo by fajn povídat si o hubnutí, psát si své jídlo, dávat fotky jako inspiraci.
Najde se někdo takový? Pokud by byl zájem uděláme si svou soukromou skupinku :dance:

PS: Pouze ženy které chcou zhubnout 20 a více kg. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.1.16 12:24

@Olipruc Já potřebuji shodit aspoň 30kg…bohužel zatím mám zdravotní problémy, které mi to neumožňují, ale už brzy budu moct na sobě makat…ráda se podívám a přečtu inspiraci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.16 12:26

@Olipruc můžu doporučit tuto knihu http://www.fitstore.cz/…-to-nevedi-/

Anonymní1

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.16 12:27

@Olipruc šla bych do toho s tebou. Chceš držet dietu nebo změnit životní styl?

• Citovat
  • Upravit
5894
5.1.16 12:36

@Olipruc jdu do toho… Muj cil 30kg kdyby k 40kg nevadilo by, ale to je vysoky cil na roky. Tech 30 bych rada do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.1.16 12:42

Já byla na váze včera, děs :zed: potřebuji dát dolů 20kg! Jdu do toho s vámi. budeme hubnout tak 1kg týdně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
5.1.16 12:49

@Marcam Půjdo do toho s Vámi, jak teda hubnete? Co jíte a nejíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.1.16 12:52

@Coleta mě minule pomohlo po šeté večer už nejíst u mě to udělalo bílé pečivo, máme ho ráno v práci a mě ta ruka po něm vždy šáhne :mrgreen: Takže já přestávám jíst housky a rohlíky a po šesté večer už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.1.16 12:59

Taky potřebuju dát tak 20kg dolu, jdu do toho…, už jsem lehce začala, 4-5 týdně cvičím Jillian a snažím se nejíst sladké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.1.16 12:59

Ahoj, také bych se ráda přidala. A chtěla bych zhubnout také alespoň 20 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.1.16 13:02

@Anitram2 no chce to se snažit trošku cvičit, aspon několik cviků na břicho denně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
5.1.16 13:44

@Marcam Bez pečiva bych to nemohla existovat. Já půjdu podle krabičkové diety, což vlastně dieta není. Je to jiný zdravý styl stravování a stravování je pestré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.1.16 13:52

Já bych bez pečiva taky nevydržela, ale dávám si ho jenom ke snídani, večer si ho dát nemůžu, to mi jde hned váha nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.1.16 15:27

Já si budu dávat jen ráno a to chleba nejlépe ten tmavý. Ale rohlíky a housky vynechám. @Coleta tu knížku mám také doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
5.1.16 19:47

Tak to já vůbec netuším, kde a jak začít, nemůžu nic moc drastické, protože kojím a snad ještě dlouho budu, se zeleninou jsme také na štíru, ale to za dva tři měsíce poleví, snad…Takže omezím porce a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková