Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
hledám ty ženy, dívky, maminky i nemaminky které potřebují zhubnout alespoň 20 kg. Bylo by fajn povídat si o hubnutí, psát si své jídlo, dávat fotky jako inspiraci.
Najde se někdo takový? Pokud by byl zájem uděláme si svou soukromou skupinku ![]()
PS: Pouze ženy které chcou zhubnout 20 a více kg. Děkuji ![]()
@Olipruc Já potřebuji shodit aspoň 30kg…bohužel zatím mám zdravotní problémy, které mi to neumožňují, ale už brzy budu moct na sobě makat…ráda se podívám a přečtu inspiraci
@Olipruc můžu doporučit tuto knihu http://www.fitstore.cz/…-to-nevedi-/
Anonymní1
@Olipruc šla bych do toho s tebou. Chceš držet dietu nebo změnit životní styl?
@Olipruc jdu do toho… Muj cil 30kg kdyby k 40kg nevadilo by, ale to je vysoky cil na roky. Tech 30 bych rada do roka.
Já byla na váze včera, děs
potřebuji dát dolů 20kg! Jdu do toho s vámi. budeme hubnout tak 1kg týdně?
@Marcam Půjdo do toho s Vámi, jak teda hubnete? Co jíte a nejíte?
@Coleta mě minule pomohlo po šeté večer už nejíst u mě to udělalo bílé pečivo, máme ho ráno v práci a mě ta ruka po něm vždy šáhne
Takže já přestávám jíst housky a rohlíky a po šesté večer už nic.
Taky potřebuju dát tak 20kg dolu, jdu do toho…, už jsem lehce začala, 4-5 týdně cvičím Jillian a snažím se nejíst sladké
Ahoj, také bych se ráda přidala. A chtěla bych zhubnout také alespoň 20 kg ![]()
@Anitram2 no chce to se snažit trošku cvičit, aspon několik cviků na břicho denně ![]()
@Marcam Bez pečiva bych to nemohla existovat. Já půjdu podle krabičkové diety, což vlastně dieta není. Je to jiný zdravý styl stravování a stravování je pestré.
Já bych bez pečiva taky nevydržela, ale dávám si ho jenom ke snídani, večer si ho dát nemůžu, to mi jde hned váha nahoru…
Já si budu dávat jen ráno a to chleba nejlépe ten tmavý. Ale rohlíky a housky vynechám. @Coleta tu knížku mám také doma ![]()
Tak to já vůbec netuším, kde a jak začít, nemůžu nic moc drastické, protože kojím a snad ještě dlouho budu, se zeleninou jsme také na štíru, ale to za dva tři měsíce poleví, snad…Takže omezím porce a uvidím…