Do léta zhubnout - přidáte se?

6538
10.1.16 21:57

do léta zhubnout - přidáte se?

Ahoj holky, ráda bych do léta zhubla a zpevnila postavu. Chystáme se na dovolenku s dětma, kamarády, prostě velká banda a já mám do plavek fakt problém. Je to celé povolené, roztřesené :mrgreen: Jsem 4 měsíce po porodu prcka, takže něco zůstalo z těhotenství + jsem po císaři, takže břicho katastrofa. Celé dny lítám kolem dětí (3 kousky), trochu i pracuji a pak, když mám večer klid, žeru. Ze začátku jsem taky měla vlčí hlad a chuť na sladké u kojení, to se naštěstí ustálilo. Ráda bych shodila tak 10 kilo, abych mohla do plavek, protože s dětma nebude na pláži čas se schovávat a já se fakt stydím. Jdete do toho někdo se mnou? Že bychom se podporovaly, psaly si úspěchy i neúspěchy, uvítám i tipy, jídelníček, prostě cokoli k tématu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
maminka201
10.1.16 22:03

Jdu do toho :palec: :palec:.Potřebuji dát dolu přes 30kg zatím..mám taky 3 děti, nejmenší bude mít 1 měsíc. Zatím začnu stravou, procházkami, ale po šestinedělí začnu cvičit Jill.

• Citovat
  • Upravit
3198
10.1.16 22:06

Taky se přidám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.1.16 22:11

@maminka201 ahoj, jsem ráda, že se přidáš, můžeme se držet i tím, že si budeme sdělovat své hříchy, třeba, když se bude před kým stydět, to půjde lépe. Já bych fakt ráda vypadala v letním oblečení dobře. Jak budeš řešit stravu? Já mám zkušenost, že nejlíp to jde fakt s pravidelným režimem, 5× denně jídlo, k tomu zelenina a lehce ovoce. Neošizovat se, naopak dodat pravidelnost. Ta mi teda dělá problémy fest. Ta Jill se cvičí denně? A jak dlouho denně tak? Procházky jsou nejlepší, ale se třetím dítkem mám pocit, že na ně není moc čas. Když jdeme ven, tak valíme do nebo z školky, na kroužky nebo jdu do práce, kterou mám tak 5 minut od baráku. Mimo to moc prostoru není. Pochůzky a doktory se snažím řešit pěšky, o víkendu na procházky chodíme, zase ale nemůžu nasadit ostré tempo, které by bylo účinnější protože 3leťák pak stávkuje. Přemýšlela jsem, že začnu běhat, to bych ale časově zvládla tak 3× týdě, protože manžel mívá i noční a svoje tréninky, takže se denně večer sama běhat nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
10.1.16 22:11

Taky bych se chtela pridat.. a rada si precu i nejake rady jak vubec zacit? ja bych chtela na zacatek zhubnout 20kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.1.16 22:12
@trybitka píše:
Taky se přidám. :palec:

ahoj, vítej.
Tak holky, jak to provedeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.1.16 22:14
@Barborka4 píše:
Taky bych se chtela pridat.. a rada si precu i nejake rady jak vubec zacit? ja bych chtela na zacatek zhubnout 20kg

ahoj. Moje kolegyně kdysi hooodně zhubla tím, že začala jíst pravidelně… snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře a klidně i druhá večeře v podobě zeleniny apod. Mohla jíst téměř vše, ale pravidelně, po menších porcích, k obědu a večeři dodat i zeleninu. A zhubla tak, že jsem tomu až nevěřila a i celkem rychle. Necvičila, není na to typ, nebyl čas. Jen se dokopat k té pravidelnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.1.16 22:15

Ja som začala pred pol rokom jesť pravidelne a veru som pekne pribrala. Takže toto pre mna nie je.

Příspěvek upraven 10.01.16 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.1.16 22:15

Moje největší chyba je, že jídla vynechávám, když třeba není čas a pak to doháním naráz větší porcí nebo pozdě večer, kdy nevím, co bych snědla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
10.1.16 22:16

Taky se můžu zapojit. Držím dělenou stravu už dva roky, kila šla dolů dobře, ale asi tak poslední rok váha stagnovala, jsem v přechodu a poslední tři měsíce jsem nabrala hlavně v oblasti břicha 4 kila. Zintenzivnila jsem pohyb, denně plavu a saunuji se, od jara do podzimu chodím 7 kilometrů. Bojím se, aby to nešlo ještě nahoru, mám velmi silnou mamku a vím, jaké to doprovází zdravotní komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
10.1.16 22:17

@mischelinka mozna zalozit soukromou skupinu? :think:. ta pravidelnost u me bude asi problem. pres den moc nejim nejvice me to chyta prave vecer dam spat deti a mam klidek sednu k PC a uz premyslim co je v lednici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.1.16 22:24

@Barborka4 ja to mám takisto, takže som šla do komory a odtrhla som si 3listy kapusty(zelí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.1.16 22:30
@Barborka4 píše:
@mischelinka mozna zalozit soukromou skupinu? :think:. ta pravidelnost u me bude asi problem. pres den moc nejim nejvice me to chyta prave vecer dam spat deti a mam klidek sednu k PC a uz premyslim co je v lednici :D

klidně, jen nevím jak. Ujmeš se toho? JInak to mám stejně jako ty, přes den hoňka, třeba večeře mě nebaví za běhu s dětma, takže čekám, až usnou (v 8 hodin), pak mám klid, sednu k počítači a už papkám. Kolikrát je ale do 8 dlouho, tak dám ještě menší předvečeři…Když jsem chodila denně do práce, tak jsem měla režim, chodila tam i z pěšky, měla klid na jídlo. Od té doby, co jsem na mateřské je to hrůza. Ale dala jsem si předsevzetí, od zítřka začínám, zatím zkusím jíst 5× denně, vynechat sladké a chodit jen pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
10.1.16 22:32

@mischelinka ja bych taky chtela dat dolu 10kg a taky tu beham kolem 3 deti. Driv jsem byla na diete a kojim, tak jsem to nechtela moc drazdit. Zatim jsem zacala jezdit na elipticalu, ale asi pridam Jill. Pred 2 lety jsem zhubla 20 kg, ktere jsem v tehotenstvi nabrala zpet. Ted mam stale navrch 10 kg. Zatim v jedle trochu hresim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.1.16 22:35

@Křupka1 a jak jsi těch 20kg zhubla? Já se nejvíc bojí, že pracně zhubnu a pak to zas pomaloučku naberu zpět. Tak se z toho chci spíš udělat změnu stylu, třeba to běhání (nebo spíš rychlochůze třeba s hůlkama) by mohlo být můj koníček, taková chvilka pro sebe. Ve čtvrtek vyrážím poprvé a chtě. a bych alespoň ty 3 večery v týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková