Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
10.1.16 22:36
@babanci píše:
Taky se můžu zapojit. Držím dělenou stravu už dva roky, kila šla dolů dobře, ale asi tak poslední rok váha stagnovala, jsem v přechodu a poslední tři měsíce jsem nabrala hlavně v oblasti břicha 4 kila. Zintenzivnila jsem pohyb, denně plavu a saunuji se, od jara do podzimu chodím 7 kilometrů. Bojím se, aby to nešlo ještě nahoru, mám velmi silnou mamku a vím, jaké to doprovází zdravotní komplikace.

vítej :mavam: moje kamaráda kdysi dělenou taky držela, zhubla parádně, ale nabrala to i s velkým bonusem zpět hned potom, co dělenou vysadila. Ono se dlouhodobě asi moc nedá jíst maso zvlášť a přílohy zvlášť ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
10.1.16 22:38

Já jsem holky ještě přemýšlela, že na nastartování hubnutí bych si nasadila polévkovou dietu. Miluju polévky a moje děti taky, takže tady denně hrnec uvařím. Tak že bych obědvala a večeřela polévku. Potřebuju tu změnu stylu co nejvíc zakomponovat do chodu rodiny a domácnosti, protože prostě není čas si třeba vařit pro sebe zvlášť apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
10.1.16 23:02

@mischelinka Zacala jsem v lednu, zmenila jsem jidelnicek a hlavne zacala jsem jist pravidelne 5 - 6× denne, zapisovala jsem to do kalorickych tabulek a na STOBu do sebekaucinku, nez jsem mela porce a slozeni jidla tak nejak v oku. Vynechala jsem sladkosti (u me velky problem), bile pecivo nahradila celozrnnym, hodne zeleniny, vecerela jsem s detma, pak si treba dala nejakou zeleninu, trochu sunky, eidam, vajecny bilek (ne vse najednou). Denne jsem chodila behat, az jsem si malem ubehala zanet okostice, ale denne jsem cvicila jill, pak boba harpra apod. Prvni cviceni jsem vynechala az na zacatku dubna a sladky jsem mela na velikonoce (konec dubna). Do te doby jsem jela kilo tydne dolu, pak se to zpomalilo kilo za 14 dni a pres leto bylo tak za 3 tydny. Pak jsem otehotnela a po 3 mesicich nechutenstvi nadeslo 3 mesice obzerstvi a vanoce a bylo to zpet. Zatim se snazim jist pravidelne, ale hresim sladkym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
10.1.16 23:22

Ahoj, ráda se přidám. Chtěla jsem být v jiné skupině, kde cvičí Jillian Michaels, ale bohužel mě tam ignorovaly. Cvičím už přes tři měsíce Jillian (začala jsem s Body revolution a teď Killer abs) a teď od začátku ledna jsem najela i na zdravou stravu, takže žádné sladkosti a hodně zeleniny :) co se mi teď dost osvědčilo je, že než odejdu z práce (pracuji do pěti), tak se trochu najím a pak hned, jak dojdu domů, tak si zacvičím a večer k večeři obrovský salát. Jsem zvědavá, jaký to bude mít účinek :) můj cíl je dát dolů pět kilo do března a jedno z mých předsevzetí je cvičit pětkrát denně (dohromady čtyři hodině týdně :). Co cvičíte? A jak se díváte na kávu? Nějak se jí nedokážu vzdát, ale začala jsem ji pít bez cukru a pouze s mlékem (žádná smetana) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
10.1.16 23:24

@mischelinka Asi záleží, jaké polévky si budeš dělat :) pokud nezahuštěné, tak hlavně teď v zimě to asi nebude špatný nápad. Jde spíš o to, aby v tom bylo hodně zeleniny a nějaké maso. Já mám polévky taky ráda, ale teď jsem dost najela na saláty. Mám spíš trochu obavy, že ty dressingy, co kupuji, možná nejsou úplně nejzdravější. Asi je budu muset trochu omezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
10.1.16 23:52

Hezkyy večer, holkY,
Taky bych se přidala Poslední dob mi připadá, že mi roste bricho:(, musim s tím nec delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
11.1.16 00:06
@Křupka1 píše:
@mischelinka Zacala jsem v lednu, zmenila jsem jidelnicek a hlavne zacala jsem jist pravidelne 5 - 6× denne, zapisovala jsem to do kalorickych tabulek a na STOBu do sebekaucinku, nez jsem mela porce a slozeni jidla tak nejak v oku. Vynechala jsem sladkosti (u me velky problem), bile pecivo nahradila celozrnnym, hodne zeleniny, vecerela jsem s detma, pak si treba dala nejakou zeleninu, trochu sunky, eidam, vajecny bilek (ne vse najednou). Denne jsem chodila behat, az jsem si malem ubehala zanet okostice, ale denne jsem cvicila jill, pak boba harpra apod. Prvni cviceni jsem vynechala az na zacatku dubna a sladky jsem mela na velikonoce (konec dubna). Do te doby jsem jela kilo tydne dolu, pak se to zpomalilo kilo za 14 dni a pres leto bylo tak za 3 tydny. Pak jsem otehotnela a po 3 mesicich nechutenstvi nadeslo 3 mesice obzerstvi a vanoce a bylo to zpet. Zatim se snazim jist pravidelne, ale hresim sladkym.

Jako by jsi napsala o mne :mrgreen: jen to dítě mám jen jedno a nebehala jsem teda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
11.1.16 01:00

@pikola to ja pak uz take ne :mrgreen:, jen vyjimecne, ale byl to skvely relax od deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.1.16 01:04

Také bych se ráda přidala. Chtěla bych dát dolů 10 Kg, které jsem nabrala v těhotenství, jím převážně zdravě, ale přes den lítám, moc nejím a večer mě honí mlsná :-) snědla bych vše na co přijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.1.16 01:04

Také bych se ráda přidala. Chtěla bych dát dolů 10 Kg, které jsem nabrala v těhotenství, jím převážně zdravě, ale přes den lítám, moc nejím a večer mě honí mlsná :-) snědla bych vše na co přijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
11.1.16 01:34

Ahoj, můžu se také přidat? Potřebuji zhubnout zhruba 16 kilo, co mám po dvou dětech…začala jsem před týdnem :-) na cvičení není bohužel zatím čas ani energie, tak jsem začala stravou…Najela jsem na Břicháče Toma a můžu jedině doporučit :palec: Už po týdnu cítím, že se začíná něco dít a to to ani nedodržuju na stopro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
11.1.16 06:57

Ahoj, taky chci zhubnout, zkusila jsem si ted kupovat krabicky, je to drahe, ale nemusim se starat o jidlo. Cvicit chodim zatim jen 2× tydne na power plate.Neni ta Jillian napor na pater a klouby? Zkousela jsem to jednou a hned zacla skakat a makat a nas kdysi ve fitku varovali, ze prvnich 10min zadne poskoky a tak, ze nejsou svaly zahrate a muze hrozit uraz.Mam v haji kolena, tak prave nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.1.16 06:57

Ahoj holky,
taky se pridavam. Vaha 58/162, za pul roku 8 kilo na hore. Chci zacit plavat a chodit zase behat. Tohle se mi vzdy osvedcilo na hubnuti a hlavne mi to pomohlo z mych 70 kg na 50.
Jedu ted prerusovany pust a zarazuji rychlou chuzi. Tak snad se neco zase zacne dit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.1.16 07:12

Ahoj vsem, taky bych se rada pridala, stacilo by mi zhubnout cca 6kg.
Jsem pul roju po porodu druhatka a do leta s tim co zustalo na brise musim něco udelat.
U sebe to nevidim na nejakou dietu (jim spis az moc málo a celkem zdravě)
Musim zacit cvicit, po prvnim jsem jela Shauna T25 bylo to perfektbi, ale ted s tema detma se k tomu dostanu max 2× tydne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.1.16 07:32

Holky, taky se chystám hubnout…těch 10kg po dvou dětech mám stále nahoře. Vím přesně s kým chci hubnout. Už 3 mý známí zhubli s nízkokalorickou dietou. Jen musím ještě 2 měsíce počkat a pak chci přestat kojit a můžu začít. Moje mamka zhubla za 2 měsíce 19kg… může to znít,,bláznivě´´ ale byla pod odborným dohledem a hubla z 90procent TUK a naopak jí přibývali svaly. 10kg to bude coby dup. Známý s nima zhubl 36kg…měl velkou nadváhu..on to hubl 4,5 měsíce. Už se nemůžu dočkat! A až zhubnu, tak se dám na cvičení abych se zpevnila. Přidám se k vám za ty dva měsíce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková