Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, rada bych obnovila tema. Mam 30 let, 169 cm a 100 kg. Do leta chci zhubnout, abych byla v kondici na kolo/beh/hory/tanec. Kdo se prida? Ucelem psani zde, nevidim sáhodlouhé debaty o metodách - tech je na emiminu hodne - ale sdileni ve smyslu " jedla jsem/sportovala jsem/jupi, centimetry nebo kila pryc/nejde mi to, prosim povzbuzení
Ahoj, já se ráda přidám
. Sice mám menší startovní váhu, ale i tak se potřebuji hodit trochu do formy.
Ahoj, taky jsem se do toho pustila. Začala jsem minulé pondělí a dneska ráno jsem měla dole 3,5kg. Jedu lowcarb stravu a myslím, že jím víc, než předtím, jen teď nejím cukry, tak to zatím jde dolů rychle. Doporučuju.
Ja uz jsem zacala 2.1. Dnes mam vazici den a tak jsem zvedava. Chci zhubnout na 70-75 (merim 167), mela jsem 93kg, tak jsem zvedava, co to udelalo, hlavne na centimetry ![]()
Jak budes cvicit? Ja jsem zatim jen u stepperu. A hooooodne se hlidam v jidle, zacala jsme si i psat, kolik kcal snim, at mam prehled ![]()
Tentokrat jsem se do toho zase dala zodpovedne. Jsem uz rok po porodu, „zhubla“ jsem porodem 15kg (rodila jsem se 110kg). Pred otehotnenim jsem zrovna hubla a stihla jsem to jen na 85kg ![]()
Ale ted to fakt pujde. Kdyz to chci vzdat, tak vytahnu fotku z leta a fotku 6let starou a hned ma clovek jasnejc ![]()
Holky, jdu do toho s vama, mám vysokou nadváhu, už i zdravotní omezení, musím zhubnout! 👍
Přidávám se..potřebují zhubnout tak zhubnout 25 kg..
Abych měla váhu 56-57 kg…
Jinak už jsem tedy začala s cyklickou keto dietou tak uvidím.
Ahoj, já se ráda přidám. Právě jsem si dnes ráno stoupla na váhu a mám o 7kg více než v září. Takže jsem za 4 měsíce šíleně přibrala. Do léta bych těch 7kg chtěla dát dolů. Ty máš nějaký cíl, kolik tak chceš zhubnout?
Pridavam se. 168 cm, 63 kg. Do léta chci 59. Ideálně min. Ale reálný cíl je těch snad 59. ![]()
Také bych se přidala. Startovní váha vysoká od 2. ledna jsem naskočila na nízkosacharidovou stravu. Sacharidy si držím mezi 50-60g a za tech 14 dní je pryc 7kg. Je mi jasný, že to je hlavně voda teď na začátku, uvidime, jak to půjde dál.
@robinka píše:
Pridavam se. 168 cm, 63 kg. Do léta chci 59. Ideálně min. Ale reálný cíl je těch snad 59.
Jeeee mít 63kg tak tady neprudím…
@katyna1984 píše:
Také bych se přidala. Startovní váha vysoká od 2. ledna jsem naskočila na nízkosacharidovou stravu. Sacharidy si držím mezi 50-60g a za tech 14 dní je pryc 7kg. Je mi jasný, že to je hlavně voda teď na začátku, uvidime, jak to půjde dál.
Nemůžeš dát nějaký aspon jednodenní jídelníček co jíš?
Také se přidám
mám 171 cm, startovní váha 1.1.2020 byla 82,5 🐷 a dnes mám 79,9
do léta chci mít pod 70
jedu low carb a běhám
Holky můžu doporučit nudle shirataki a je fuk co držíte protože kromě vysoké vlákniny mají skoro 00 prd.
Můžete se jimi cpat a budete hubnout.
@Anonymní píše:
Jeeee mít 63kg tak tady neprudím…
Aha. Tak pardon. Myslela jsem, že je to pro všechny, kdo chtějí něco udělat s kily navic. Jaký je teda vahovy limit? Trápí me velké břicho. A s hecovanim by nám to šlo lip.
Ale pokud je to jen pro vyšší nadváhu, poohlédnu se jinde.
Máš 100 kg na 170 cm a chces do léta zhubnout, abys byla v kondici a na běh?
Abys byla v kondici, musela bys sundat minimálně 35 kg