Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Máš 100 kg na 170 cm a chces do léta zhubnout, abys byla v kondici a na běh?Abys byla v kondici, musela bys sundat minimálně 35 kg
Proč 35 kilo? Já úplně normálně běhám každý den s 80 kg
se 100 kůly spíše rychlá chůze to ano ale není nereálné v létě vážit tolik, aby klouby zvládly běh
@robinka píše:
Aha. Tak pardon. Myslela jsem, že je to pro všechny, kdo chtějí něco udělat s kily navic. Jaký je teda vahovy limit? Trápí me velké břicho. A s hecovanim by nám to šlo lip.Ale pokud je to jen pro vyšší nadváhu, poohlédnu se jinde.
Ale prd..jen tu zůstaň.
Zjevně to myslela tak, že by vlastně byla šťastná za 63 kg což tady asi mnozí z nás. ![]()
Velké břicho je známka sacharidového stylu života.
@KahlanAmnel To teda je. Bohužel jsem si tak dlouho kompenzovala nedostatek energie - kojení, noční vstávání, zlozvyky: dojidani po dětech. Nastartovat se je těžké. Ale nejim rohlíky a sladké, piju caj/vodu a snad to půjde.
@robinka píše:
@KahlanAmnel To teda je. Bohužel jsem si tak dlouho kompenzovala nedostatek energie - kojení, noční vstávání, zlozvyky: dojidani po dětech. Nastartovat se je těžké. Ale nejim rohlíky a sladké, piju caj/vodu a snad to půjde.
Což rohlíky, ale pokus se vůbec omezit celkově výrobky z mouky a uvidíš jak splaskne.
Třeba k snídani dukanové pečivo.. je na to recept a není to špatný.
Já místo těstovin používám shirataki nudle, které jsou velmi dietní a nejsou z mouky. Vlastně jen z kořene konjak..takže jsou i velmi zdravé. A zasytí na dlouho.
@KahlanAmnel super. Nevim, jak a cim nahrazovat. Jsou dobre? Kde sehnat? Diky.
@robinka s tvou váhou mi pomohla 30 day shred s Jillian. Váha mi zůstala, ale zhubla jsem dvě velikosti. Nosila jsem 36 a byla šťastná.
Potom jsem otehotnela podražila, nabrala deset kg, otehotnela, v prosinci porodila a potřebuji shodit sedmnáct kg.
Zatím nemůžu cvičit, tak chodím, ale jídlo musím ohlídat.
Mně se vždy osvědčilo dopoledne sacharidů, odpoledne bílkoviny a zelenina, žádné ovoce. Úplně bez sacharidů bych to nedala
@robinka píše:
@KahlanAmnel super. Nevim, jak a cim nahrazovat. Jsou dobre? Kde sehnat? Diky.
Na internetu zadej dukanové pečivo..
Tady posílám odkaz na jedno…
https://receptydukan.webnode.cz/pecivo/
A tím nahradíš standardní pečivo…
A shirataki beru tyhle
https://m.heureka.cz/…nudle-270-g/
Pravda, jsou drahé docela..ale když si přečteš tady o nich něco
https://zena.aktualne.cz/…icle:811407/
Tak zjistíš, že za to stojí…
Shirataki jsou bez chuti..úplně.
@Anonymní píše:
Ahoj, rada bych obnovila tema. Mam 30 let, 169 cm a 100 kg. Do leta chci zhubnout, abych byla v kondici na kolo/beh/hory/tanec. Kdo se prida? Ucelem psani zde, nevidim sáhodlouhé debaty o metodách - tech je na emiminu hodne - ale sdileni ve smyslu " jedla jsem/sportovala jsem/jupi, centimetry nebo kila pryc/nejde mi to, prosim povzbuzení
Ráda se přidám, potřebuji ještě alespoň 10 kg dolu.
@robinka píše:
Aha. Tak pardon. Myslela jsem, že je to pro všechny, kdo chtějí něco udělat s kily navic. Jaký je teda vahovy limit? Trápí me velké břicho. A s hecovanim by nám to šlo lip.Ale pokud je to jen pro vyšší nadváhu, poohlédnu se jinde.
Ne ja to myslela v legraci… jen že je to krásné ta váha.
@KahlanAmnel V Lidlu je asi nemaji, ze? Teď jsem zahlédla v TV, že je asijský týden. Nebo něco nizkokalorickeho tam nekupujes? Já mám Lidl z ruky, abych se tam šla jen podívat. Vlastne u nás ve městě neni ani jeden. Musela bych poprosit manzela, jak pojede z prace, ale na jistotu. Studovat etiketu mi asi nebude. ![]()
@Veru1987 píše:
Ne ja to myslela v legraci… jen že je to krásné ta váha.
Bohužel fakt není. Nosila jsem o 2 čísla mensi oblečení a manzelovi se ta zmena nelíbí. Mne taky ne.
Hadry jsou mi malé. Ani nemám chuť dbát o sebe. Nejsem ve své kůži. Pardon. Zní to blbe. Ale je to subjektivní, no. Ty máš kolik? ![]()
@robinka píše:
Bohužel fakt není. Nosila jsem o 2 čísla mensi oblečení a manzelovi se ta zmena nelíbí. Mne taky ne.Hadry jsou mi malé. Ani nemám chuť dbát o sebe. Nejsem ve své kůži. Pardon. Zní to blbe. Ale je to subjektivní, no. Ty máš kolik?
Hooodně… 89kg..na 164cm
a mívala jsem vždy do 70kg
@Veru1987 Ale pokud to dame, bude to o to vic videt.
Neboj. Je to těžké… tez jsem nebyla zvyklá řešit, jak ne/jist. Manžel si tady včera dával domaci věnecky a pařížský dort (po vydatnem obede) a já „vzteky“ chroupala aspon jablko. A to on hubne a já tloustnu!!! Včera kuřecí vývar bez nudli!
A pak čína s rýží (jenže ryze neni vhodna)
a já neumím nahrazovat. Zkusím aspon ty nudle.
Ahoj holky, tak já se taky přidávám. 173 cm, 93 kg (stále mám 9 poporodnich kil). Chtěla bych dát 15 kg dolů a dostat se na 78 kg. Držím nám všem palce ![]()
@Anonymní píše:
Nemůžeš dát nějaký aspon jednodenní jídelníček co jíš?
Tak dám víkend:
Snídaně - večerní chléb 2 ks (péct vlastní budu až tento týden, neměla jsem suroviny), tvaroh, zelenina
Oběd - kuřecí závitek se slaninou, špenátem a mozarellou, kedlubnové hranolky z trouby a na pánvi podušená paprika, hrachové a fazolové lusky a brokolice
Večeře - salát ze zbylého špenátu, pršutu a rajčat + sýrové chipsy
Snídaně - michana vajíčka, sýr, zelenina
Oběd - hovězí na houbách zahuštěné cibulí, květáková rýže
Svačina - Poprvé mě včera honila mlsná, tak opečený plátek večerního chleba, marmeláda bez cukru, lžička zakysané smetany a navrch borůvky
Večeře - grilovaný plátek kuřecího, fazolky na slanine.
Denně minimálně 2l vody s citronem. Na uzobávání mám cherry rajčata nebo natur oříšky.
Stáhla jsem si kalorické tabulky a zapisuji, sacharidy jsem i při včerejším uspokojování chutí měla na 55. Chtěla bych zkusit přerušovaný půst 16/8, ale zatím je pro mě těžké odbourat snídaně.