Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, rada bych se pridala do soukrome skupinky, kam muzeme pridavat I fotky, aby byla motivace lepsi. Potrebuji zhubnout do leta 10-12 kg, abych byla na sve vysnene vaze.Dnes jsem zacala drzet delenou stravu a cvicit 30 minut denne aerobik.
Dekuji za prijeti. Budeme pridavat fotky pro motivaci? Ja jsem pro psani si svych uspechu I prohresku a tydenni vazeni a mereni.Ja to delam kazdou nedeli, ale zalezi na vas… Co vy na to? Taky jsem pro psani so ruznych rad a zkusenosti. ![]()
Zdravím holky, já se přidávám. Kdo ví jak zhubnout nechci, avšak mou touhou je pekáč buchet místo pneumošky. Ai já lítám kolem ratolestí (4ks)…aktivní jsem až až, ale i když miluji müsli, a všelijaká semínka a tak, prostěmusím cvičit, na vážno jsem začala před týdnem a půl. Dole mám 1kg a 1cm břicho a stehna… ![]()
@mischelinka My dělíme od dubna 2014. Mám výhodu, že u nás nakupuje a vaří můj muž a tak stravu připravuje a balí mi krabičky do práce. Jakmile jsme porušili na dovolené, okamžitě šla váha nahoru. Hlavně u mě, moje mamka váží 149 kilo a měří 1,55 m. Já jsem nyní v přechodu a i když dělím, denně plavu, chodím 7 kilometrů, mám co dělat, abych udržela 90 kilo. Což není dobré, alespoñ 10 kilo potřebuji.
@vladěn ahoj můžu se také přidat? Jsem 8 měsíců po porodu druhého dítka a potřebuji shodit cca 8kg co mi zůstalo po obou tehotenstvi. Začala jsem cvicit Jill tak jsem zvědavá. Jídlo zase az tak problém není, ale nijak upravit drasticky to nemuzu protože kojím.
Ahoj, taky prosím o přidání do skupiny
. bude to taková oficiální motivace pro mě
- ačkoliv nejsem kor tlustá, dobře už se dvakrát se svým oplácanějším tělíčkem necejtím ![]()
Ženy, pokud ještě berete členky do skupinky, mohla bych se k vám připojit? ![]()
Holky, já bych se taky přidala. Mám 2 malé děti: 1,5 roku a 3 roky. Po prvním se mi podařilo zhubnout na původní váhu bez problému a ted po tom druhém je to hrůza. Nevejdu se do ničeho, takže jsem vlastně ráda, že jsem doma a nosím jen tepláky a pár kusů oblečení, které jsem koupila. Necítím se dobře před sebou ani manželem. O létě v plavkách se mluvit nedá. Podle mě jím docela pravidelně, ale asi moc nebo nevím. Taky si dám ráda vínko či pivko. Třeba mě to tady s Vámi nakopne:-)
Ahoj, take moc prosim o pridani do skupiny. Do leta potrebuji schodit alespon 5kg.