Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, máte ve skupině ještě místo?
Jestli ano, mohla bych se přidat? ![]()
Ahoj.Taky bych se moc ráda přidala do skupinky. Mám 58kg a 170cm.Po porodu je to ale hrozný pohled. Chtěla bych něco málo zhubnout, ale hlavně zpevnít!
@mischelinka tak ja by jsem se k vám přidala. Jsem rok po porodu. Před tím jsem jedla vyhradně zdravě ale po porodu mi zustala váha s 20 kg navíc, tak by jsem chtěla těch 15 až 20 kg zhodit.Do toho ještě nesmim mlečne výrobky, tak doma bojuji i se zdravým jídelníčkem, tak budu rada že na to nebudu sama
chci zhubnout hlavně i kvuli dcery, at se ji mohu plnohodnotně věnovat i venku a nefuněk když si s ní hraju nebo blbnu ![]()
Ahoj, nepotřebuju shodit moc, ale přeci jen těch posledních 5 kg mi nějak nejde. Nejsem tlustá, ale necítím se dobře, samý tuk. Sportovat moc nemužu, aspon chodím často ven. Máte něco osvědčenýho a nejlépe rychlýho? ![]()
Holky, mám po porodu úplně stejný problém, cvičila jsem před porodem, takže se na to zase chystám vlítnout, ale spíš mě trápí strie na břiše a na bocích. Četla jsem dobré rezence na doktorky v Petra Clinic. Nebyla jste některá prosím? Vypadají solidně, tak snad nenaletím ![]()
@vladěn Ahoj, můžu s k vám přidat? Jsem 18 dní po porodu 2.klučíka a potřebuju hodit cca 25kg ![]()
Ahoj holky, hledám diskusi k hubnutí a trochu zdravějšímu stylu, a hlavně potřebuji do léta vypadat šik ![]()
Klasický večer - křupky s červeným vínem… měla bych s tím přestat ![]()
Ahoj rada bych se přidala
Potřebovala bych spis zpevnit, schodit boky a brisko.. Tak jen 5 kilo dolu.. Merim 156 a mam 55 kilo. Bohužel nemám úplně pravidelnej režim, nestíhám cvičit a ani pravidelne jist - prezenční studium a 25h/tydne prace na dpc.. Ale od jara chcem s přítelem jezdit na kole a chci začít cvičit, běhat..
Ahoj, rada bych se pridala ke skupine, potrebuju motivaci!!! Jinak to do leta nepujde!
Ahoj holky, jak jste na tom s hubnutím? Co pro to děláte, jak Vám to jde? Měly bychom trochu rozhýbat diskuzi a sebe ![]()
Já se sanžím běhat, 2× týdně, je to sice jen na půl hoďky ale pro začátek super ![]()
Vyřadila jsem sladké, jako náhražku mám müsli, celozrné corn flakes, vyjíměčně buchtu… a dá se to zvládnout. A co vy?
@Edit1 Ty nejsi s námi ve skupince?
My debatujeme tam, tak se přidej. ![]()
Ahoj holky, tak ode dneška začínám 30 Day Shred ☺! Já nepotřebuji nějak extra hubnout, ale jde mi hlavně o to abych se zpevnila(teda zadek, břicho, stehna) a byla v lepší kondici ☺ tak snad mi tohle cvičení podle Jillian pomůže a do léta budu jiným člověkem
Ahoj, rada bych obnovila tema. Mam 30 let, 169 cm a 100 kg. Do leta chci zhubnout, abych byla v kondici na kolo/beh/hory/tanec. Kdo se prida? Ucelem psani zde, nevidim sáhodlouhé debaty o metodách - tech je na emiminu hodne - ale sdileni ve smyslu " jedla jsem/sportovala jsem/jupi, centimetry nebo kila pryc/nejde mi to, prosim povzbuzení ![]()