Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1331
13.1.20 15:20

@KahlanAmnel no, podle Ketophanu nejsem v ketoze. Jako já o ní ale neusiluju, koupila jsem si ty proužky pro zajímavost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.1.20 15:23
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel no, podle Ketophanu nejsem v ketoze. Jako já o ní ale neusiluju, koupila jsem si ty proužky pro zajímavost :mrgreen:

A jak dlouho to držíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
13.1.20 15:28
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel no, podle Ketophanu nejsem v ketoze. Jako já o ní ale neusiluju, koupila jsem si ty proužky pro zajímavost :mrgreen:

Já byla v ketóze (podle proužků Ketophan, aby to bylo alespoň růžové) při příjmu sacharidů do 30-35g (jakmile jsem měla víc, už to bylo bílé) a do ketózy jsem se dostala třetí den. Můj manžel má mnohem rychlejší metabolismus a zkoušel si pro zajímavost týden psát svůj příjem do kalorických tabulek (a zjistit tak svoje makra), večer byl v hospodě a dal si husu s knedlíky a 4 piva, a během dopoledne druhý den mu to už zrůžovělo (to je nespravedlnost, co?), a potom byl i sytě fialový při příjmu sacharidů 40-50g. Takže to je opravdu hodně individuální. Pak začal jíst normálně, ale jednou za čas si dá odlehčený den, nebo třeba jen pár hodin půstu - a stačí mu večer se normálně najíst a druhý den dopoledne nejíst, a odpoledne už je podle papírků v ketóze. To se nedivím, že je pořád tak štíhlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
13.1.20 15:44

@KahlanAmnel od 1. ledna. Proužky mám sytě růžové ale fialový byl pouze jednou. Od té doby jen růžová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.1.20 15:58
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel od 1. ledna. Proužky mám sytě růžové ale fialový byl pouze jednou. Od té doby jen růžová ;)

Tak to jsi v ketoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.1.20 16:00

@Mia25 co je v moči, jsou jen zbytky ketonů co tělo nevyužíva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
13.1.20 16:06

@KahlanAmnel tam stačí, aby byly růžové? Já právě myslela, že je potřeba aby byly co nejtmavší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
13.1.20 16:11

Z moci to stejne neni presne, takze resit „kolik je dost“ neni dulezity. Staci hodne pit a hned je toho min. STaci to tak nejak orientacne. A pozdeji to zacne byt vice mene uplne zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.1.20 16:13
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel tam stačí, aby byly růžové? Já právě myslela, že je potřeba aby byly co nejtmavší :nevim:

Ne, zásadní je že tam jsou. Tělo využívá svoje a zbytek jde do moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
13.1.20 16:41

@Lenka_Hal já už jsem psala, o ketozu neusiluju, jen mě to zajímalo tak jsem pocurala pár papírků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.1.20 16:49

Do leta bych chtela zhubnout 7 kilo. Mam skrin plnou obleceni velikosti 34 a 38cka neni zadna tragedie ale fakt se do toho nenarvu. Aniz bych nevypadala jako housenka a nerupnul zip :oops:

• Citovat
  • Upravit
26583
13.1.20 16:54

@robinka Neco pro tebe.
https://www.nature.com/…/ncomms11533
„During fasting, preferentially oxidized visceral fat can drain directly into the portal circulation and appears to be more efficient at meeting energy needs compared with the relatively externally located subcutaneous fat. Simultaneously, because large amounts of visceral fat are being used, subcutaneous fat must undergo a morphological and functional visceral-like switch to prepare to become a backup energy reservoir.“

Zkratka dlouhy pust zautoci predevsim na bricho. Kdyz se dela pravidelne, telo se pri jakemkoliv hubnuti zameri vic na visceralni tuk. Tech clanku jde najic vic, ale ja to prvotne slysela od lidi, co ty pusty delaji. Jen jde o to, to zvladnout :mrgreen: Ja jsem v tom dost marna. :nevim: A to se pusty delaji opravdu snadneji z keto stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.1.20 17:50

Taky hubnu, potrebuju dostat dolu 3-5 kg a zase se vejit do kalhot.
Na diety neverim, LC nepovazju za moc zdravou. Kdyz uz, tak jist s ohledem na glykemicky index (blizko k tomu ma cukrovkarska dieta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
13.1.20 19:43

@Lenka_Hal Díky. Jak dlouhy? Já bych to nezvládla vic nez 1 den. A to ještě sotva. :) A je myšleno uplne hladovění nebo pití stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
13.1.20 19:59
@robinka píše:
@Lenka_Hal Díky. Jak dlouhy? Já bych to nezvládla vic nez 1 den. A to ještě sotva. :) A je myšleno uplne hladovění nebo pití stav?

Jeden den staci, pit se musi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková