Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
15.1.20 19:01
@Lenka_Hal píše:
@Anettgizmo Fakt super nohy :palec: Jde videt, ze ses ve fitku neflakala ;) SKoda prestat, ne? :kytka:
Ale nespechej, 20-30 do leta je fakt hodne.

No škoda to byla…je to hodně ale taky jsem se hodně cpala, mam stravu tak že nemam hlad, sacharidy na nule a podobne blbosti nedělám. Manžel dělá kulturistiku uz dlouho. Cvičí 10let. Stravu ma dost načtenou a ví co funguje na nej ja od něj měla nastavené jidlo kdyz jsem cvičila a vim co fungujeme na mě. Byl na pár soutěžích ted uz na to kašle. Předzavodni dieta je nezdravá a stejně všichni sypou tak to nemělo smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
15.1.20 19:06

@Anettgizmo priznam se, ze jsem tu prvni vetu uplne presne nerozlustila, jak to myslis :oops: Takze ted budes jist, to co tehdy (ne pred zavody)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
16.1.20 06:10

@Lenka_Hal prosim te, ty tomu celkem rozumis.
Jak je to s tim testovanim ketozy? Ja testuju rano a mam vzdy ruzovou, ale behem dne ne. Rikala jsem si, ze dost piju, tak je to moc naredene, ale dneska jsme nasla nejaky clanek a tam slecna pise, ze rano to ma ruzove skoro kazdy, ze to je normalni, ale dulezite je, aby to bylo i behem dne :roll: tak ted nevim. Byly casy, kdy jsem rano mela normalne bilo. Takze jsem se uspokojila tim, ze ketoza je, jen pres den moc naredena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.1.20 06:36
@1mila2 píše:
@Lenka_Hal prosim te, ty tomu celkem rozumis.
Jak je to s tim testovanim ketozy? Ja testuju rano a mam vzdy ruzovou, ale behem dne ne. Rikala jsem si, ze dost piju, tak je to moc naredene, ale dneska jsme nasla nejaky clanek a tam slecna pise, ze rano to ma ruzove skoro kazdy, ze to je normalni, ale dulezite je, aby to bylo i behem dne :roll: tak ted nevim. Byly casy, kdy jsem rano mela normalne bilo. Takze jsem se uspokojila tim, ze ketoza je, jen pres den moc naredena :lol:

A proč se furt testuješ? Stačí jen ráno..přes den se ti to ředí.
Lépe je mít tmavě růžovou po ránu nebo i do fialova, pak už to během dne můžeš mít slabě ružové.
Zásadní jsou ketony v krvi, nikoliv v moči.
V moči jsou pouze ty, co tělo nevyužije.
Během dne piješ, takže to ředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
16.1.20 06:54

@KahlanAmnel ja se furt netestuju, ja jsem udelala minule rano test a bylo to ruzove, pak jsem jedla skoro vsechno a rano zase ruzove. Tak jsem hledala co a jak a nasla jsem, ze to ma byt i pres den, ze rano to nic nevypovida. Ja jsem snizila kaloricky prijem, na sacharidy jsem nejak nekoukala, test jsme delala jen tak ze zvedavosti. Osobne si myslim, ze bych v ketoze byt nemela, ale nejak si ty sacharidy nehlidam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
16.1.20 07:45

Holky jak rychle hubnutí je ideal? Od 1.1. mám k dnešnímu dni dole 3 kila. Jsem samozřejmě ráda ALE trochu se bojím jestli to není moc rychle a pak se mi třeba tělo neodmeni tím, že to naberu zpět :/ případně nějakým zdravotním problémem. A také cca kdy se hubnutí zastaví, po jak dlouhé době? Vím, že to přijde tak chci být psychicky připravena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.1.20 07:52
@1mila2 píše:
@KahlanAmnel ja se furt netestuju, ja jsem udelala minule rano test a bylo to ruzove, pak jsem jedla skoro vsechno a rano zase ruzove. Tak jsem hledala co a jak a nasla jsem, ze to ma byt i pres den, ze rano to nic nevypovida. Ja jsem snizila kaloricky prijem, na sacharidy jsem nejak nekoukala, test jsme delala jen tak ze zvedavosti. Osobne si myslim, ze bych v ketoze byt nemela, ale nejak si ty sacharidy nehlidam :lol:

V tom případě to moc nechápu.. Člověk si ketony hlídá, když jde do ketózy a je začátečník v příjmu sacharidů.
Tak pak moc nechápu si měřit ketony, když nehlídaš sacharidy a nechceš vlastně ketozu.
To je jako řešit hubnutí s dortem v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.1.20 07:55
@Mia25 píše:
Holky jak rychle hubnutí je ideal? Od 1.1. mám k dnešnímu dni dole 3 kila. Jsem samozřejmě ráda ALE trochu se bojím jestli to není moc rychle a pak se mi třeba tělo neodmeni tím, že to naberu zpět :/ případně nějakým zdravotním problémem. A také cca kdy se hubnutí zastaví, po jak dlouhé době? Vím, že to přijde tak chci být psychicky připravena :mrgreen:

Na hubnutí není klíč..
Záleží jakou máš počáteční váhu a jakou dietu držíš.
Ideal je hubnutí 1-1,5kg týdně.
Jojo efekt je vždy, když po skončení jedeš to samé, po čem si přibrala.
Taky je tady faktor věk, metabolismus, sportuješ či ne..je to opravdu individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
16.1.20 08:04

@KahlanAmnel já to vím že je každé tělo jiné :) je mi 30, od nového roku běhám, mám sníženou fci štítky kompenzovanou léky, počáteční váha 82,5 kg při výšce 171 cm. Dietu nedržím, jedu LCHF s nízkým příjmem sacharidů a IF 9/15:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
16.1.20 08:13
@KahlanAmnel píše:
V tom případě to moc nechápu.. Člověk si ketony hlídá, když jde do ketózy a je začátečník v příjmu sacharidů.
Tak pak moc nechápu si měřit ketony, když nehlídaš sacharidy a nechceš vlastně ketozu.
To je jako řešit hubnutí s dortem v ruce.

No, tak je zvlastni jist vsechno a byt v ketoze, ne? To by pak v ketoze byl kazdej a ty prouzky a hlidani stravy by byly k nicemu. Kdyz jsem poprve udelal test a byla v ketoze a pak snedla vsechno, tak me to melo z ketozy vyhodit, ne? Nebo se pletu? Ja nerikam, ze nechci ketozu, jen jsem najela na snizeny prijem kalorii a tohle by byl prijemny bonus, ale asi to na me nefungune. Kdyz jsem si dala treba jogurt, kde jsou 4g sacharidu, tak jsem pri 400g na 16g sacharidu, k tomu nejaka cervena zelenina, cibule, kefir… a
Takze jogurt 16, kefir 16, cibule 8, paprika 10… to mame 40g sacharidu a to tam neni dalsi zelenina. To mi prijde na ketozu uz dost, nebo ne? A zazdit to vecer 1/2krajicem chleba, to mame dalsich 11g. To uz by me muselo preci vyhodit z ketozy. Mam ty prouzky ruzovy minimalne tyden. Nerikam, ze chci za vsech okolnosti ketozu, ale tohle mi moc nesedi. Takze maji ty testy pravdu a mam brat vysledek z ranni moci? Nebo z odpoledni? Nebo proste prouzky nefungujou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Čka
16.1.20 08:13

@Mia25
ahoj, ja jsem zacala taky no Novem roce, 2.1., to jsem byla na nejakych 81kg, ale kolem vanoc jsem videla i 83kg, dneska rano jsem mela 78,8 Kg, ono to ze zacatku jde rychleji, asi bych byla uplne v klidu :-)
Myslim, ze prvni jde voda a mozna je i telo trochu v soku :-)

• Citovat
  • Upravit
1331
16.1.20 08:17

@Čka jako já jsem ráda jen nechci udělat stejnou chybu jako milionkrát předtím no :/ v létě jsem měla po whole30 nehakych 76,5 a zas jsem se vyzrala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Čka
16.1.20 08:18

@Mia25
jasny, chapu, ja jsem mela pred 6 lety 62 kg.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1331
16.1.20 08:22

@Čka jojo já před 5 lety 65 kg. Ale pak přišly dvě těhotenství za sebou, dlouhé kojení(během kojení jsem spíš přibírala než Hubla) no a jsem tam kde jsem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.1.20 08:29
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel já to vím že je každé tělo jiné :) je mi 30, od nového roku běhám, mám sníženou fci štítky kompenzovanou léky, počáteční váha 82,5 kg při výšce 171 cm. Dietu nedržím, jedu LCHF s nízkým příjmem sacharidů a IF 9/15:)

No výsledky jsou dobré a pokud nesjedes po zhubnutí na sacharidový styl, udržet si to můžeš.. :palec:
Máme jinak stejnou váhu a výšku.
Též držím od 1. ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková