Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No, tak i já jsem teda po 16ti dnech vlezla na váhu a mám dole jen 400 gramů ![]()
Ale mám MS… Může to být tím?
@1mila2 píše:
No, tak je zvlastni jist vsechno a byt v ketoze, ne? To by pak v ketoze byl kazdej a ty prouzky a hlidani stravy by byly k nicemu. Kdyz jsem poprve udelal test a byla v ketoze a pak snedla vsechno, tak me to melo z ketozy vyhodit, ne? Nebo se pletu? Ja nerikam, ze nechci ketozu, jen jsem najela na snizeny prijem kalorii a tohle by byl prijemny bonus, ale asi to na me nefungune. Kdyz jsem si dala treba jogurt, kde jsou 4g sacharidu, tak jsem pri 400g na 16g sacharidu, k tomu nejaka cervena zelenina, cibule, kefir… a
Takze jogurt 16, kefir 16, cibule 8, paprika 10… to mame 40g sacharidu a to tam neni dalsi zelenina. To mi prijde na ketozu uz dost, nebo ne? A zazdit to vecer 1/2krajicem chleba, to mame dalsich 11g. To uz by me muselo preci vyhodit z ketozy. Mam ty prouzky ruzovy minimalne tyden. Nerikam, ze chci za vsech okolnosti ketozu, ale tohle mi moc nesedi. Takze maji ty testy pravdu a mam brat vysledek z ranni moci? Nebo z odpoledni? Nebo proste prouzky nefungujou?
No tak to nevím..tak možná vadný papírky.
@Janča1212 píše:
No, tak i já jsem teda po 16ti dnech vlezla na váhu a mám dole jen 400 gramů
Ale mám MS… Může to být tím?
Nárůst váhy je spíš před než při..uvidíš tedy až budeš mít po
@Lenka_Hal píše:
@Anettgizmo priznam se, ze jsem tu prvni vetu uplne presne nerozlustila, jak to myslisTakze ted budes jist, to co tehdy (ne pred zavody)?
Teď jim dietně ne extrémně, tak že nemám hlad ![]()
Koukam, ze jdeme vsechny z podobne vahy.. ![]()
Jsem strasne nedockava a vcera jsem se vecer i merila a vsude jsem mela o 1 cm mene, ale za sebe musim rict, ze se opravdu citim vic splaskla a pocitove celkove lip.
@Mia25 píše:
Holky jak rychle hubnutí je ideal? Od 1.1. mám k dnešnímu dni dole 3 kila. Jsem samozřejmě ráda ALE trochu se bojím jestli to není moc rychle a pak se mi třeba tělo neodmeni tím, že to naberu zpět :/ případně nějakým zdravotním problémem. A také cca kdy se hubnutí zastaví, po jak dlouhé době? Vím, že to přijde tak chci být psychicky připravena
V pohodě v začátku to jde rychleji samo
@Čka já mám břicho vždy podle vahy, tedy kolik vážím, tolik mám v pase
ale přes zadek mám 2 cm min a to jsem koukala jak blázen protože jsem typ „přesýpací hodiny“ a že zadku to jde nejhůř
no, holky verim, že to dáme a v létě budem v plavkách jak modelky ![]()
@Čka píše:
Koukam, ze jdeme vsechny z podobne vahy..Jsem strasne nedockava a vcera jsem se vecer i merila a vsude jsem mela o 1 cm mene, ale za sebe musim rict, ze se opravdu citim vic splaskla a pocitove celkove lip.
A myslím že to nejdůležitější ![]()
@Mia25
tak to ja mam vic ![]()
ale moje „vyhoda“ je, ze jsem soumerna, ze kdyz priberu, tak priberu vsude, takze prsa, bricho, zadek..
@KahlanAmnel
Tak jsem nasla jeste tohle a to by to pak cele vysvetlovalo…
Pokud je energetický výdej větší než příjem, vždy vzniká více ketolátek. Je to přirozený metabolický děj. Ke zvýšené tvorbě ketolátek dochází při nízkoenergetické dietě.
@1mila2 píše:
@KahlanAmnel
Tak jsem nasla jeste tohle a to by to pak cele vysvetlovalo…Pokud je energetický výdej větší než příjem, vždy vzniká více ketolátek. Je to přirozený metabolický děj. Ke zvýšené tvorbě ketolátek dochází při nízkoenergetické dietě.
No tak tu máš odpověď.
@1mila2 Podle mne jis proste malo obecne. Takze pres noc se do te ketozy i dostanes, ale protoze pres den uz sacharidu jis dost nato z te ketozy vypadnout, tak ketony pak nemas. Ja bych byla opatrna s tim, abys nejedla fakt malo.
@KahlanAmnel píše:
Nárůst váhy je spíš před než při..uvidíš tedy až budeš mít po
Ja teda nabobtnam
s prvnim dnem MS…
@Lenka_Hal píše:
Ja teda nabobtnams prvnim dnem MS…
Tak to já těsně před a ještě v tom prvním dnu, ale pak už je to dobrý.
Celkově mám všechno před než při.
Je i takový vtip, kdy muž dá manželce při menzesu velkou sklenici s nutellou a tampony a ještě že jde do hospody.
Já mám dny na,,nutellu a chlap v prachu,, tak 3-7 dní před. ![]()
@KahlanAmnel Ja nekdy teda nemam priznaky zadne, MS prijde tak, ze me to prekvapi, ze uz je zase 30dni v tahu
, pak me max trochu boli bricho, nekdy je to horsi a na nutella dny mam specialni cokoladovy recept
Ale vaha prave az s prvnim dnem, zacne to s tema bolestma.