Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel já si právě taky dávám kafe ráno ale jelikož si dělám Latte tak to beru jako snídania pak až oběd s dětmi. Já se k tomu že začátku musela nutit( byla jsem zvyklá jíst opravdu pozdě vecer-az děti usnuly, za odmenu
) a teď už si nedokážu představit dát si něco před spaním
Já si dávám Velvet se šlehačkou ( 33%) a to piju tak 4× denně.
@KahlanAmnel to jsem taky zkoušela ale já se toho Latte nedokážu vzdát
mám právě jednou Latte a jednou kávu se šlehačkou kolem oběda
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel to jsem taky zkoušela ale já se toho Latte nedokážu vzdátmám právě jednou Latte a jednou kávu se šlehačkou kolem oběda
Tak pokud hubneš tak v pohodě ne?
Já kafař nejsem, ale piju ho kvůli kaloriim a tukům. Jinak bych byla v silném deficitu.
Plus dávám si tam sladidlo, takže i chuťovka ![]()
Ahoj holky, ja jsem nejaka nemocna, od vcera me boli v krku a pridala se mi k tomu ryma, dost me to stve, protoze mam min na tyden konec s pohybem.. ![]()
@KahlanAmnel jo v pohodě to asi je, jenže já právě nechci pít kafe s mlékem ale výdrž to, když ti to chutná a máš Latte na jeden „klik“
slazení kávy už jsem se dikybohu zbavila
@Čka
teď je to blbe období nemoci. Jen to pořádně vylez, cvičení počká
@Mia25
to urcite, nastesti obdobi hrdinky, co vsechno zvladne mam za sebou.
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel jo v pohodě to asi je, jenže já právě nechci pít kafe s mlékem ale výdrž to, když ti to chutná a máš Latte na jeden „klik“slazení kávy už jsem se dikybohu zbavila
Tak to já,,slazení,, neřeším, páč je to bez sacharidů a cukru..no pravda, nejzdravější to asi není, ale co dnes je.
Vlastně i proto, když tak uvažuji se nechci ani vzdát,,pochutin,, okolo.
@Čka píše:
Ahoj holky, ja jsem nejaka nemocna, od vcera me boli v krku a pridala se mi k tomu ryma, dost me to stve, protoze mam min na tyden konec s pohybem..
Tak hlavně brzké uzdravení ![]()
@KahlanAmnel no ono to není nezdravé, kór když sladis zdravé, ale já jsem to spíš brala jako jeden ze svých zlozvyků, který, pokud to bude možné chci odbourat. A bohužel vím, že u mě to slazení pomaličku vede k sacharidové cestě a opětovné závislosti na sladkém ![]()
@Čka píše:
Ahoj holky, ja jsem nejaka nemocna, od vcera me boli v krku a pridala se mi k tomu ryma, dost me to stve, protoze mam min na tyden konec s pohybem..
Ať jsi brzy fit, já jsem nyní necvičila cca 14 dní právě díky nemoci. Nyní jsem už relativně zdravá a chci jít večer na jogu.
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel no ono to není nezdravé, kór když sladis zdravé, ale já jsem to spíš brala jako jeden ze svých zlozvyků, který, pokud to bude možné chci odbourat. A bohužel vím, že u mě to slazení pomaličku vede k sacharidové cestě a opětovné závislosti na sladkém
Já se jeden čas snažila též odprostit od všeho..vydrželo mi to asi tak 4 měsíce..pak měl ten oslavu a ta oslavu a syn a vánoce, dovolené all inclusive.
Nakonec jsem vždy selhala.
Když jsem o vánocích luštila, co tedy budu držet..tak mi přišlo hubnutí s jedním dnem absolutního volna jako dobrá volba.. dlouhodobě udrzitelná.
Já ani nedokážu si představit jak si už nikdy nedám dort, točenou zmrzlinu..
Jen v budoucnu až zhubnu na přijatelnou váhu budu muset styl stravování korigovat pouze 1-2 sacharidové dny.
Další věc, nesnáším zeleninu..takže jim umělé vitamíny a v sobotu během toho dne si dělám ovocné Smoothie.
Holky, já se k vám taky přidávám. Byla jsem vždycky zvyklá jíst cokoliv, před dětma jsme měla 63 kg na 168 cm a byla jsem spokojená. Pak přišly 3 těhotenství ze kterých mám 2 kluky a já jsem po porodu druhého byla na nějakých 77 kg. Po 3 letech mám 85 kg, takže takhle to nejde.
Taky trpím emočním zajídáním, miluju sladký a když jsem ve stresu (což jsem byla poslední 3 roky neustále, začala jsem pracovat v půl roce mladšího a zajídala nevyspání), tak jím sladký.
Vyhodnotila jsem si, že Low Carb je pro mě asi jediná schůdná cesta. Zatím se snažím nepočítat (na tom ztroskotaly vždycky všechny moje snahy, že jsem nebyla schopná to dodržet).
Teď za poslední 2 týdny tedy jedu Low Carb - s jediným prohřeškem v podobě sushi tenhle pátek.
Dneska k jídlu:
Snídaně: LC mug cake + jogurt s malinama
Oběd: Zelofleky
Večeře: asi zelenina, nějaký dip ze zakysanky.
@KahlanAmnel já jako taky nejedu na to, že si už nikdy nedám dort nebo něco sladké. Spíš se snažím naučit to, že si to sladké dám jednou za čas a patřičně si to uziju
a že nebudu jíst denně tyčinky, čokolády, dorty atd atd bez rozmyslu
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel já jako taky nejedu na to, že si už nikdy nedám dort nebo něco sladké. Spíš se snažím naučit to, že si to sladké dám jednou za čas a patřičně si to uzijua že nebudu jíst denně tyčinky, čokolády, dorty atd atd bez rozmyslu
Tak to máme něco podobného..akorát že já to mám řizene co sobotu.
I v sobotu se snažím jíst zdravě, ale i si dám něco sladkého. ![]()