Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1615
19.1.20 07:09

@Dixies to jsi dobrá..2 roky.
To bych asi nedala..já si k nizkosacharidovce musela vsunout i jeden den bez.
Jinak též mi zmizel ekzém :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19292
19.1.20 07:34
@KahlanAmnel píše:
Jinak též mi zmizel ekzém :potlesk:

Když si to nějak přehodíš v hlavě, tak ti po čase ani nenapadne jíst něco jiného. Já mám výhodu, že pro rodinu vařím jen o víkendu. Ale po striktním začátku jsem se zase vrátila k rajčatům, ty zkrátka musím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24181
19.1.20 08:54

Holky přidám se k vám, jestli ještě můžu. Od srpna 2018 do dubna 2019 jsem zhubla cca 13 kilo, ale pak jsem povolila a vyžrala se čokoládou o 7 kg zpět. :oops: Bohužel musím krom zhubnutí zpět, ještě bojovat se závislostí na čokoládu a stresem. Pod stresem totiž jím.

Najizdim zpět na pravidla metabolic balance, v podstatě je to nizkosacharidovy jídelníček. Co se týče pohybu, vyhovují mě videa na stránkách Fitfab. Jen nebudu cvičit denně, nezvládám to a pak se zbytečně stresuji a už se točíme v kruhu, protože pak jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
19.1.20 09:06

@KahlanAmnel a co jíš? To se právě obávám že se brzo přejí :oops: @Dixies a v přísnějším režimu jíš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19292
19.1.20 09:17
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel a co jíš? To se právě obávám že se brzo přejí :oops: @Dixies a v přísnějším režimu jíš co?

To co předtím, ale méně :mrgreen: Nastavila jsem si sacharidy zase na 30g. Hlavně silné vývary s masem, občas i ty zavrhované shirataki nudle a rýži, miluju kysané zelí, tak z něho placky s balkaňákm nebo fetou, vejcem a psyliem, placičky z brokolice, květáku nebo cukety - vždy s vejcem a nějakým kořením, grusetky se zeleninou. Nápady hledám na Paleosnadno a FB. Nemám moc ráda sladké, tak nemusím hledat žádné nahrážky cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
19.1.20 11:51
@KahlanAmnel píše:
Jinak též mi zmizel ekzém :potlesk:

Ja uz jedu LC 8 let. No a uz to tak asi zustane na cely zivot. :nevim: Varim tak i doma, jen treba navic delam lusteniny a ja misto toho zeleninu, ale vetsina jidel mame vsichni stejna. Jestli mam chut na praseci den, tak se proste hodne najim oblibenych veci (hlavne tuk). Ja to zase az tak drzet zkratka nemusim, tim ze hodne sportuju. Ale vetsina dnu je hodne nizko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19292
19.1.20 11:56
@Lenka_Hal píše:
Ja uz jedu LC 8 let. No a uz to tak asi zustane na cely zivot. :nevim: Varim tak i doma, jen treba navic delam lusteniny a ja misto toho zeleninu, ale vetsina jidel mame vsichni stejna. Jestli mam chut na praseci den, tak se proste hodne najim oblibenych veci (hlavne tuk). Ja to zase az tak drzet zkratka nemusim, tim ze hodne sportuju. Ale vetsina dnu je hodne nizko…

Jo, jo. Byla jsi můj rádce :lol: Já se moc nehýbu, skoro půl roku jsem marodila se zády, tak se musím držet zkrátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
19.1.20 15:58

@Dixies ty nudle chutnají jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.20 16:45
@Dixies píše:
Když si to nějak přehodíš v hlavě, tak ti po čase ani nenapadne jíst něco jiného. Já mám výhodu, že pro rodinu vařím jen o víkendu. Ale po striktním začátku jsem se zase vrátila k rajčatům, ty zkrátka musím :D

To mě asi nepůjde, přepnout..na to mám ráda sladké :mrgreen:
Takže fakt, že jeden den můžu sežrat co chci a kolik toho chci a hubnu dál, absolutně vyhovuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.20 16:47
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel a co jíš? To se právě obávám že se brzo přejí :oops: @Dixies a v přísnějším režimu jíš co?

No furt dokola jim shirataki nudle na xy způsobů.. dnes svíčková, Čína, se zakysanou, s vajíčkem a slaninou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.20 16:48
@Markéta80 píše:
@Dixies ty nudle chutnají jak?

Absolutně bez chuti..nijak. a to je dobře, protože se hodí ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
19.1.20 17:04

@KahlanAmnel a kupuješ je kde? přes net? Neříkám že bych je jedla pořád, ale občas by to byla fajn změna pokud se to dá jíst :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.20 17:34
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel a kupuješ je kde? přes net? Neříkám že bych je jedla pořád, ale občas by to byla fajn změna pokud se to dá jíst :mrgreen:.

Ano, kupuji tyhle..jsou opravdu chutné tím, že jsou bez chuti..asi jako rýžové nebo skleněné nudle.
https://www.superpotravina.cz/…-konjak-270g
Nic levného, ale hubne se s nima krásně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
19.1.20 17:41

@KahlanAmnel to objednáváš jen tyhle? Kolik se jich sní z toho balení na porci? Já koukala že DM mají podobné ale za 100 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.20 18:06
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel to objednáváš jen tyhle? Kolik se jich sní z toho balení na porci? Já koukala že DM mají podobné ale za 100 :jazyk:

Prý jsou z dm hodně cítit rybinou.. ty co mám já jsou 100% bez zápachu.
Porce je 200g a záleží jak velkou porci papáš…pokud jsi hladová a máš to třeba jen s omáčkou, tak celé balení..pokud to vezmeš se zeleninou a masem, tak i klidně půlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková