Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Janča1212 jíš dostatečně? Jak často se Hybeš? Někomu ten rozjezd trva. Taky záleží z jaké váhy jdeš ![]()
@Janča1212 ja myslim ze to je jenom protože to delas spravne a spis ti to vydrzi nez ostatnim
ja taky od 1.1 cvicim a změnila jidelnicek a mam dole ani ne 1.5kg chce to pockat ja uz kdysy zhubla asi 4 kg ale ty 4 kg nejsou moc videt na pohled ale ja se teda nemerim
@mischelinka nechcete udelat skupinu na nejake dopisovaci skupine?? 😂 Chtela bych zhubnout 8kg a rada se pridam s nekym aspon po chatu kde si muzeme vymenovat typy
tak se taky přidávám. začínám v pondělí. Loni jsme vydržela do července a pak
Tak začínám opět. Super by bylo psát co kdo má k jídlu, hned bude inspirace pro ostatní
Pojedu jako loni nízkosacharidovou. Já neumím si říct dám si jen kousek proto ta nízkosacharidová je jednodušší. Horší že pro ostatní musím vařit klasiku ![]()
@Markéta80 taky jedu nizkosacharidovku a vařím dvě až tři různé jídla denně
je to opruz ale co bych pro ty své miláčky neudělala?:D
@Mia25 píše:
@Janča1212 jíš dostatečně? Jak často se Hybeš? Někomu ten rozjezd trva. Taky záleží z jaké váhy jdeš
Zapisuju si od 1.1. do kalorickych tabulek… Sice se nikdy nevejdu přesně. Mám třeba 1 den bílkoviny mimo zelené kolečko, ale na kcal jsem vždy 90-110%.
Zas tak moc to nehrotím. Změnila se mi ale i chuť k jídlu. Dnes mám narozeniny a vůbec nemám chuť na chlebíčky, zákusky, ani chipsy ![]()
Normálně bych to do sebe házela horem, spodem, ale teď nic ![]()
@Janča1212 pokud se stravujes lépe než předtím tak ti asi akorát dýl potrvá než tělo na změnu zareaguje ale přijde to, neboj
mě se teď váha přestala hýbat takže vím, jak se cítíš ![]()
@Janča1212 Nechceš zkusit místo toho běhu rychle chodit? To tempo běhu máš opravdu pomalé - já když jsem rychle chodila, tak jsem měla tempo cca 6,5-7km/h, tzn. rychlejší než tvůj běh. Tím tě nechci shodit, ale třeba kdyby ses nesnažila za každou cenu o běh, který třeba neudýcháš, ale o co nejrychlejší chůzi, tak zvládneš stejné tempo, ale podstatně delší dobu (zadýcháš se taky, ale ne tolik jako při běhu, takže vydržíš např. dvojnásobný čas a budeš tak spalovat mnohem delší dobu). ![]()
@Mia25 to je nejhorší, otevřu lednici a tolik sacharidů
Ale musím, jen ta inspirace co na obědy nikde nic moc ![]()
@Markéta80 píše:
@Mia25 to je nejhorší, otevřu lednici a tolik sacharidůAle musím, jen ta inspirace co na obědy nikde nic moc
Také ses kousla na nízkosacharidovku? ![]()
@Markéta80 já už to teď nějak nevnímám. Ze začátku to bylo šílené, držela jsem se zuby nehty. Ještě mám tak úžasné dcerky, že mi vždy dávají do pusy dobroty, co mají ony. Tak jsem musela předstírat že je jim taky aby jim to nebylo líto
jinak inspirace hledej třeba na Instagramu nebo v kuchařkách
případně na paleosnadno
Tak já se pochlubím..mám za týden - 8 dní 2 kg dole a dnes teda je prasečí den.
Mám za sebou horu sladkého až je mi blbě
a myslím, že je to konečně dieta pro mě.
Dlouhodobě udrzitelná.
@Dixies musím opět. Asi nic jiného nepomůže. Já prostě nezvládnu jako jen omezit prostě jasný zákaz a dodržovat
@Mia25 žít sama tak by to bylo mnohem jednodušší ![]()
@Markéta80 píše:
@Mia25 to je nejhorší, otevřu lednici a tolik sacharidůAle musím, jen ta inspirace co na obědy nikde nic moc
Já jim přes týden praktický jedno a to samé a opadá stres z vaření ![]()
@Markéta80 píše:
@Dixies musím opět. Asi nic jiného nepomůže. Já prostě nezvládnu jako jen omezit prostě jasný zákaz a dodržovat
Já se také znova kousla. Sice už LC držím dva roky a musím si pochválit, jak krásně vymizel ekzém, svědění a nadýmání a klesala váha (20 kg). Ale…posledního půl roku jsem nějak povolila
Sice jen v povolených potravinách, ale často jsem přešvihla množství - ještě pořád si občas zapisuju do kalorických tabulek. No a mám nahoře 5kg. Takže opět budu mít přísnější režim a budu si jídlo odvažovat a nebudu žrát sýry a ořechy ![]()