Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lenka_Hal píše:
@KahlanAmnel Ja nekdy teda nemam priznaky zadne, MS prijde tak, ze me to prekvapi, ze uz je zase 30dni v tahu, pak me max trochu boli bricho, nekdy je to horsi a na nutella dny mam specialni cokoladovy recept
Ale vaha prave az s prvnim dnem, zacne to s tema bolestma.
Tak to ti gratuluji..já ani nepotřebují kalendář, abych věděla kdy to přijde.
Začíná to chutěmi, pak jsem ve stavu : držte mě, než sežeru celou ledničku a obchod s čokoládou a následovně jsem protivná i sama sobě.
Teď to mám dostat za cca týden..takže už začíná brečeni u filmu, nejlépe těch nejhloupějších.
V sobotu, až si dám cheat day tak sežeru vše, co má plno cukru a tak 2 dny budu vraždit pohledem ![]()
@Mia25 píše:
Holky jak rychle hubnutí je ideal? Od 1.1. mám k dnešnímu dni dole 3 kila. Jsem samozřejmě ráda ALE trochu se bojím jestli to není moc rychle a pak se mi třeba tělo neodmeni tím, že to naberu zpět :/ případně nějakým zdravotním problémem. A také cca kdy se hubnutí zastaví, po jak dlouhé době? Vím, že to přijde tak chci být psychicky připravena
Na začátku ztrácíš i dost vody, když omezíš sacharidy, ty ji na sebe totiž vážou. Pokud máš nějaký rozumný příjem kalorií a živin, a netrápíš se hladem, tak bych se tím neznepokojovala.
Dneska je vážení u mě po týdnu.
Je to první týden, kdy jsem v sobotu zařadila sežer co chceš a kolik můžeš.
Mám dole 1,4kg ![]()
Každopádně se budu vážit od soboty do soboty.
Tělo fakt ten žrací den nepozná a nic neukládá.
@KahlanAmnel
ahoj, tak to je hezky!
Ja mam naopak od vcera o kilo a ctvrt vic, ale zacala jsem ovulovat a jsem nafoukla a zavodnena ![]()
Já bych se k Vám tak ráda přidala!!! Potřebuju 10kg. Jenže jsem zjistila v prosinci, že jsem těhu. Tak koncem roky obnovím vlákno. To už budete ale všechny hubené ![]()
@Pajik 76 píše:
Já bych se k Vám tak ráda přidala!!! Potřebuju 10kg. Jenže jsem zjistila v prosinci, že jsem těhu. Tak koncem roky obnovím vlákno. To už budete ale všechny hubené
Pajik, tak miminko, je taky fajn
Prvni?
@Čka Ano
. Můj věk podle Nick jde poznat, takže si dokážeš představit po jakých eskapádách…
Jinak já jsem zhubla, když jsem se dostala do ketózy. Takže ketodieta. Ale změnila jsem pak hodně stravovací režim a vydrželo to 8let. Těch 8let jsem byla furt na stejné váze jakou jsem dosáhla (65kg/170cm), jenže minulý rok po hormonech to ulítlo na 80kg. Samozřejmě jsem papala co jsem neměla, ale nemohla jsem si pomoc
.
Schodila jsem z 80kg na 70kg, ale pak jsem zjistila, že jsem těhu. Teď mám 75 a modlím se, abych neměla nakonci těhu 100kg. Nicméně i kdyby, tak pokud to bude nutné lepší než o vytouženého prcka přijít… Takže to zatím neřeším. Ale v jídle se snažím omezovat to je pravda.
@Pajik 76
Tak držím palečky..když budeš jíst rozumně, neměla bys tolik pribrat, ale z druhé strany, hormony jsou sviňa a ty chutě..
Když jsem čekala syna, měla jsem 57 kg//171 cm
Po porodu 85 kg a už jsem víceméně na té váze zůstala…teď mám od 1.1 celkem 5 kg dole..
@Pajik 76 gratuluju ![]()
Hormony jsou svine, ja pri stimulaci taky nabrala 10kg a pak jsem to nejak prestala resit. Takze po stimulaci 86 a rodila jsem se 105kg
ale 4mesice po porodu jsem byla zase na 86kg. Ale najednou zase tehotna a pak jsem rodila se 110kg. A to mam pocit, ze jsem se dost hlidala a jeste jsem litala za tim svym lezoucim miminem
no, des a hruza.
Drzim palce, at je vse ok ![]()
Holky, bojím se ale dost vytahané kůže…přeci jen..je mi 32 a kůže už není co ve 20
@KahlanAmnel
podle me bys musela mit fakt velkou nadvahu, abys mela pak vytahanou kuzi.
@Čka píše:
@KahlanAmnel
podle me bys musela mit fakt velkou nadvahu, abys mela pak vytahanou kuzi.
Prý stačí schazovat 10 kg a více a už to je.
Ale je to i elasticitě.
Někdo zhubne i 40kg a nic a někdo po 10 kg a plandají mu paže.
Břicho moc neřeším..tam to už mám po dítku.
@mischelinka 😂 ja zadne typi nemam ale fakt vam držím palce ja se snazim zhubout jen 5 kg a spis teda tuk protoze vazim 58kg ale postavu mam hroznou v tom smyslu ze vsude hrozne tuku
@Linda42 píše:
@mischelinka 😂 ja zadne typi nemam ale fakt vam držím palce ja se snazim zhubout jen 5 kg a spis teda tuk protoze vazim 58kg ale postavu mam hroznou v tom smyslu ze vsude hrozne tuku
Tak to chce ale spíše cvičit..než hubnout.
Tak další běh za mnou. Sice je to bída - jen 2.75km, ale nebudu to pro začátek přehánět. Nechci si to zošklivit. Tohle mi zatím vyhovuje a na běh se vždy těším… Jen mi prosím někdo poraďte. Změnila jsem komplet jídelníček a pohyb od 1.1. A zatím mám dole jen 1kg a na centimetry NIC!!! Nikde!!! Jak je to možné??? Všichni píšou, jak už mají o 5cm méně, o 3kg méně a já jsem pořád stejná 😭