Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@KahlanAmnel tak asi objednám, i ta cena je slušná. Spíš bych to jedla s masem a zeleninou ![]()
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel tak asi objednám, i ta cena je slušná. Spíš bych to jedla s masem a zeleninou
Já to dala i do polévky.. ![]()
A uvidím co bych ještě udělala..
Dnes tedy svíčková.
Jím je 6 dní, ten sedmý ne.
Takže se snažím najít různé recepty, ale nakonec končím u Číny.
@KahlanAmnel uf a nejsi těch nudlí už přejezena? Mě teda taky chutnají ale nedokážu si představit je mít každý den ![]()
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel uf a nejsi těch nudlí už přejezena? Mě teda taky chutnají ale nedokážu si představit je mít každý den
Když držíš nizkosacharidovou ( keto) dietu..nějak je to vše podobné.
Maso, určitá zelenina.. pak už záleží na kombinaci.
Shirataki nemají chuť ale dokážou velmi se přizpůsobit a zasytí.
Takže zatím ne.
A ten 7 den, kdy jim co chci, tak to nějak vykompenzuje. ![]()
@Markéta80 píše:
@Dixies ty nudle chutnají jak?
Nijak, nakáhnou si chut toho co děláš. Já přidávala k dušeným žampionům, prskla trošku sojovky. Hodně to zasytí.
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel tak asi objednám, i ta cena je slušná. Spíš bych to jedla s masem a zeleninou
Já si tedy tu jejich rýži dávám do vývarů, nudle jsem měla nedávno s krevetami, to byla mňamka.
@KahlanAmnel já jsem na Low carb a právě si to nedokážu představit
točím taky několik nejoblíbenějších a nejrychlejších jídel dokola ale když se mi preji dám si od nich několik dní klid a jedu jiné jídla ![]()
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel já jsem na Low carb a právě si to nedokážu představittočím taky několik nejoblíbenějších a nejrychlejších jídel dokola ale když se mi preji dám si od nich několik dní klid a jedu jiné jídla
No od toho mám ten jeden den,, kdy fakt můžu všechno. To vlastně obrátím. Sacharidy v plné síle..
Takže si ten jeden den,,dobiju baterky,, a jede se dál.
Takže mi to nevadí.
@KahlanAmnel jojo vždyť jo, jen mě to překvapilo
každopádně díky za tip na e-shop taky odtud nudle objednám, jsou tam za super cenu 👍
Jinak, musím se pochlubit, běžné mívám IF a naposled jim v 6. Včera jsem naposled jedla ve tři(totálně jsem se přejedla dezertu) a po mě stagnaci váhy mám dole přes půl kila
cítím se bezvadné takže asi občas zařadil i delší pusty než 14 hodin ![]()
Holky a berete při LC (keto) nějaké vitamíny/minerály? Já od Vánoc beru na vlasy, nehty, kůži. A teď jsem k tomu ještě přidala C a vapnik. A přemýšlím, jestli k tomu přidat i probiotika(občas mi bývá těžko)…
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel jojo vždyť jo, jen mě to překvapilokaždopádně díky za tip na e-shop taky odtud nudle objednám, jsou tam za super cenu 👍
Jinak, musím se pochlubit, běžné mívám IF a naposled jim v 6. Včera jsem naposled jedla ve tři(totálně jsem se přejedla dezertu) a po mě stagnaci váhy mám dole přes půl kilacítím se bezvadné takže asi občas zařadil i delší pusty než 14 hodin
Já mám IF taky.. nesnídám.
Pravda, dám si kafe a pak oběd ve cca 11:30 a večeři cca kolem 17:00 a po té nic nejím.
Nicméně IF není vyloženě cíl..spíše ráno nemám hlad.
@Mia25 píše:
Holky a berete při LC (keto) nějaké vitamíny/minerály? Já od Vánoc beru na vlasy, nehty, kůži. A teď jsem k tomu ještě přidala C a vapnik. A přemýšlím, jestli k tomu přidat i probiotika(občas mi bývá těžko)…
Multivitamín a hořčík..plus piju minerálku.
@KahlanAmnel já si právě taky dávám kafe ráno ale jelikož si dělám Latte tak to beru jako snídani
a pak až oběd s dětmi. Já se k tomu že začátku musela nutit( byla jsem zvyklá jíst opravdu pozdě vecer-az děti usnuly, za odmenu
) a teď už si nedokážu představit dát si něco před spaním ![]()
@KahlanAmnel nojo hořčík, ten jsem taky chtěla brát
děkuji za tip ![]()