Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
19.1.20 19:50

@KahlanAmnel tak asi objednám, i ta cena je slušná. Spíš bych to jedla s masem a zeleninou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.20 20:16
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel tak asi objednám, i ta cena je slušná. Spíš bych to jedla s masem a zeleninou ;)

Já to dala i do polévky.. :palec:
A uvidím co bych ještě udělala..
Dnes tedy svíčková.
Jím je 6 dní, ten sedmý ne.
Takže se snažím najít různé recepty, ale nakonec končím u Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
19.1.20 20:30

@KahlanAmnel uf a nejsi těch nudlí už přejezena? Mě teda taky chutnají ale nedokážu si představit je mít každý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
19.1.20 20:32

@KahlanAmnel :lol: :lol: aby se Tě to brzo nepřejedlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
19.1.20 20:38
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel uf a nejsi těch nudlí už přejezena? Mě teda taky chutnají ale nedokážu si představit je mít každý den :nevim:

Když držíš nizkosacharidovou ( keto) dietu..nějak je to vše podobné.
Maso, určitá zelenina.. pak už záleží na kombinaci.
Shirataki nemají chuť ale dokážou velmi se přizpůsobit a zasytí.
Takže zatím ne.
A ten 7 den, kdy jim co chci, tak to nějak vykompenzuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19293
19.1.20 21:01
@Markéta80 píše:
@Dixies ty nudle chutnají jak?

Nijak, nakáhnou si chut toho co děláš. Já přidávala k dušeným žampionům, prskla trošku sojovky. Hodně to zasytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19293
19.1.20 21:06
@Markéta80 píše:
@KahlanAmnel tak asi objednám, i ta cena je slušná. Spíš bych to jedla s masem a zeleninou ;)

Já si tedy tu jejich rýži dávám do vývarů, nudle jsem měla nedávno s krevetami, to byla mňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.1.20 06:09

@KahlanAmnel já jsem na Low carb a právě si to nedokážu představit :D točím taky několik nejoblíbenějších a nejrychlejších jídel dokola ale když se mi preji dám si od nich několik dní klid a jedu jiné jídla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.1.20 06:27
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel já jsem na Low carb a právě si to nedokážu představit :D točím taky několik nejoblíbenějších a nejrychlejších jídel dokola ale když se mi preji dám si od nich několik dní klid a jedu jiné jídla ;)

No od toho mám ten jeden den,, kdy fakt můžu všechno. To vlastně obrátím. Sacharidy v plné síle..
Takže si ten jeden den,,dobiju baterky,, a jede se dál.
Takže mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.1.20 07:20

@KahlanAmnel jojo vždyť jo, jen mě to překvapilo :) každopádně díky za tip na e-shop taky odtud nudle objednám, jsou tam za super cenu 👍
Jinak, musím se pochlubit, běžné mívám IF a naposled jim v 6. Včera jsem naposled jedla ve tři(totálně jsem se přejedla dezertu) a po mě stagnaci váhy mám dole přes půl kila :D cítím se bezvadné takže asi občas zařadil i delší pusty než 14 hodin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.1.20 07:25

Holky a berete při LC (keto) nějaké vitamíny/minerály? Já od Vánoc beru na vlasy, nehty, kůži. A teď jsem k tomu ještě přidala C a vapnik. A přemýšlím, jestli k tomu přidat i probiotika(občas mi bývá těžko)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.1.20 07:46
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel jojo vždyť jo, jen mě to překvapilo :) každopádně díky za tip na e-shop taky odtud nudle objednám, jsou tam za super cenu 👍
Jinak, musím se pochlubit, běžné mívám IF a naposled jim v 6. Včera jsem naposled jedla ve tři(totálně jsem se přejedla dezertu) a po mě stagnaci váhy mám dole přes půl kila :D cítím se bezvadné takže asi občas zařadil i delší pusty než 14 hodin :mrgreen:

Já mám IF taky.. nesnídám.
Pravda, dám si kafe a pak oběd ve cca 11:30 a večeři cca kolem 17:00 a po té nic nejím.
Nicméně IF není vyloženě cíl..spíše ráno nemám hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.1.20 07:47
@Mia25 píše:
Holky a berete při LC (keto) nějaké vitamíny/minerály? Já od Vánoc beru na vlasy, nehty, kůži. A teď jsem k tomu ještě přidala C a vapnik. A přemýšlím, jestli k tomu přidat i probiotika(občas mi bývá těžko)…

Multivitamín a hořčík..plus piju minerálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.1.20 07:59

@KahlanAmnel já si právě taky dávám kafe ráno ale jelikož si dělám Latte tak to beru jako snídani :D a pak až oběd s dětmi. Já se k tomu že začátku musela nutit( byla jsem zvyklá jíst opravdu pozdě vecer-az děti usnuly, za odmenu :mrgreen: ) a teď už si nedokážu představit dát si něco před spaním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.1.20 08:00

@KahlanAmnel nojo hořčík, ten jsem taky chtěla brát :D děkuji za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková