Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59398
21.1.20 11:05

:mavam: :mavam: kolik je cca masa na porci? Nikde to nemůžu najít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
21.1.20 11:12
@Malike píše:
@Lenka_Hal ahoj Leni :kytka:

Ahoj! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
21.1.20 11:13

Pomeje pokud vim jedl zeleninu a ovoce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.1.20 11:23
@Gnaar píše:
@Malike Ano o protizánětlivému účinku ketolátek a jejich vlivu na rakovinu jsem také něco četl. Stejný princip léčby rakoviny využívá i její údajná léčba půstem (při půstu dochází také ke ketóze). Je to ale dost kontroverzní téma - funguje to, nefunguje to?
Když je něco tak zázračné, byl bych k tomu opatrný. Pomejemu to třeba moc nepomohlo?

Tak pokud uvadiš příklad Pomejeho, tak je vidět, že o tomhle zdaleka nic nevíš.
To co držel Pomeje, to byla hladovka, nikoliv řízená ketogenní strava.
Ty jeho štavičky sice uvedli do ketózy ( a nádor taky se zmenšil) ale tělo si nedostatkem živin totálně oslabil.
Keto má vycházet z principu LCHF stravování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.1.20 11:24
@Lenka_Hal píše:
Pomeje pokud vim jedl zeleninu a ovoce, ne?

Zeleninové šťávy. Pouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.1.20 11:28
@Markéta80 píše: :mavam: :mavam: kolik je cca masa na porci? Nikde to nemůžu najít :?

To záleží na celkovém denním příjmu, nikde nedostaneš kolik je průměrem. Já nepočítám, protože to fakt už nedávám, a dávám tak čistého masa (ne proteinu) za den 150 g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
21.1.20 12:32

Holky, nevím jestli to tu už neproběhlo ale jaká je vaše vysněná váha? Taková ta, u které si řeknete jo, dokázala jsem to, jsem se sebou spokojená? Vím, že to je jen číslo ale myslím, že každá z nás má nějakou představu :) u mě je to cca 62 kg, to jsem měla před deseti lety a vypadala jsem fakt dobře :mrgreen: do toho mi chybí 17 kil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
21.1.20 12:35
@Malike píše:
Tak pokud uvadiš příklad Pomejeho, tak je vidět, že o tomhle zdaleka nic nevíš.
To co držel Pomeje, to byla hladovka, nikoliv řízená ketogenní strava.
Ty jeho štavičky sice uvedli do ketózy ( a nádor taky se zmenšil) ale tělo si nedostatkem živin totálně oslabil.
Keto má vycházet z principu LCHF stravování.

Psal jsem o tom, že při půstu se také dostáváš do ketózy. V souvislosti s údajným protirakovinovým účinkem ketonů, jak zde bylo zmíněno už dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
21.1.20 12:47
@Mia25 píše:
Holky, nevím jestli to tu už neproběhlo ale jaká je vaše vysněná váha? Taková ta, u které si řeknete jo, dokázala jsem to, jsem se sebou spokojená? Vím, že to je jen číslo ale myslím, že každá z nás má nějakou představu :) u mě je to cca 62 kg, to jsem měla před deseti lety a vypadala jsem fakt dobře :mrgreen: do toho mi chybí 17 kil :D

Moje je 63 kg, kterou jsem měla naposledy před otěhotněním… :-)

Ale spokojila bych se i s 65 - 67 kg (protože víc posiluju, tak mám víc svalů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.1.20 12:47
@Gnaar píše:
Psal jsem o tom, že při půstu se také dostáváš do ketózy. V souvislosti s údajným protirakovinovým účinkem ketonů, jak zde bylo zmíněno už dříve.

Ano…do ketózy se dostaneš vždy, když tělo vyčerpá sacharidy a? Teď nechápu.
Celkem nechápu co tím chceš říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
21.1.20 12:53
@Malike píše:
Ano…do ketózy se dostaneš vždy, když tělo vyčerpá sacharidy a? Teď nechápu.
Celkem nechápu co tím chceš říct.

Někdo výše zmínil, že ketóza má údajně protirakovinové účinky. Tak si nejsem jistý, co Ti není jasné? I půstem se dostaneš do ketózy a to je možná jeden z důvodů, proč půst na rakovinu (možná) funguje (nebo přesněji někteří lidé tvrdí, že funguje)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
21.1.20 12:59

Pomeje to hur ani delat nemohl. Nejde srovnavat redukci kalorii s pustem, rozjizdi to uplne jine hormonalni mechanismy. Ketony neketony, telo si solidne vyhladovel. Kdyby alespon vubec nejedl (coz bych i tak asi nedelala v jeho stavu uz na pokraji smrti)…no nic, detaily nezname a stejne bych se do toho nepoustela. Nejsem ani odbornik na raka, a (bohuzel :roll:…tohle bych jednou chtela zmenit :mrgreen: ) ani na pusty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
21.1.20 13:08

Tak pry pil zeleninove a ovocne stavy…taky dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
21.1.20 13:09

@Janina81 a stačí? Tak to máš jen k obědu? Zase abych toho neměla moc :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
21.1.20 13:10
@Gnaar píše:
Někdo výše zmínil, že ketóza má údajně protirakovinové účinky. Tak si nejsem jistý, co Ti není jasné? I půstem se dostaneš do ketózy a to je možná jeden z důvodů, proč půst na rakovinu (možná) funguje (nebo přesněji někteří lidé tvrdí, že funguje)?

Je těžké hovořit o tomhle s někým, kdo o tom vlastně nic neví..
Pokud bys měl zájem o tom si něco přečíst..tady padlo xy odkazů na vysvětlení co je to ketóza a ketogenní strava.
Též, jak rakovina roste a čím se živý.
Takže, pokud máš zájem..odpověď je tam v odkazech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková