Hubnutí s KetoMix – vaše zkušenosti?

1151
9.2.26 17:09

Hubnutí s Keto mix

Ahoj, zkoušel jste někdo tuhle dietu? Zítra začínám a trochu se bojím abych to vydržela bez sacharidů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33843
9.2.26 17:16
@quanavera píše: Více

Bez sacharidů? Ty jsou skoro všude. Ketomix je předražený, vyhozené peníze. Zkus lowcarb spojený s přerušovaným půstem. Budeš krásně hubnout bez hladu a dáš tělu co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
9.2.26 17:24

Nepřijde mi předražený, za zdravé jídlo bych dala i vic a hlavne už to mám nakoupené takže je blbost to nezkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
9.2.26 17:35

Jednou jsem to zkoušela a už druhý den jsem měla takový hlad, že jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15550
9.2.26 18:06

Vys.er se na to. Vyhozený prachy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.2.26 18:40

@quanavera
jakmile s tím sekneš, jakože brzy ano, váha půjde zpátky nahoru a dost možná ještě výš než na čem začneš, tudíž už teď to jsou s velikou pravděpodobností zbytečně vyhozené peníze. Jíst úplně bez sacharidů není dlouhodobě udržitelné pro normální život a už vůbec ne na „umělých“ věcech typu Ketomix… ne, fakt ne, fuj. 8o

Polož si základní otázku proč chceš hubnout? Pokud proto, aby ses cítila dlouhodobě líp, měla energii atd. tak tohle k tomu nevede. Všechno, čemu říkáš dieta, má datum spotřeby..a jakmile skončí, skončí i výsledky. Hubnutí začne fungovat až ve chvíli, kdy upravíš životní styl normální jídlo, rozumné porce, pohyb, který vydržíš roky, ne týdny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
9.2.26 18:55

Tak to zkus no, ale budes mit hlad. A jojo efekt zarucen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5722
9.2.26 19:02

KetoMix mi přišel totálně hnusnej, vydržela jsem to pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
9.2.26 19:04

pokud už to máš nakoupené, jdi do toho. Jen si udělej plán „po“, aby jsi do toho znovu nespadla, ideálně na Keto zhubnout, ale pro následné udržení a zdravější styl života vymysli něco jiného - pohyb a třeba kalorické tabulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6839
9.2.26 19:17

Ano mám zkušenost. Pokud to vydržíš, tak samozřejmě zhubneš. Po vysazení počítej s jojo efektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.2.26 20:33

Blba jednostranna dieta, navic veci z prasku. Spocitala sis, kolik kalorii z toho budes denne prijimat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21472
9.2.26 20:34

Za zdravé jídlo bys mozna dala víc, ale bylo by zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
9.2.26 20:47

V mem okoli s tim par lidi zkusenost ma. Je to hnusne, meli hlad a prvni dny prujem a po ukonceni nasledovalo pribrani vseho zpet i s par kily navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
9.2.26 21:16

Co jsem videla, tak lidi pekne zhubli, ale rychle to. nabrali zpatky. Sla bych do krabicek. Jist vsechno, pravidelne, v malych porcich, cvicit. Nic lepsiho nikdo nevynalezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
9.2.26 21:35

@quanavera jo sundala jsem 12kg asi za 3 měsíce a pak to veselé nabrala zpět a dvakrát, krásný příklad jojo efektu.
Dnes když si vzpomenu na ty polívky a palačinky, omeletu, navaluje se mi..je to přesně 2 roky.
Teď cvičím, jim líp a je to mnohem lepší, sice to jde pomaleji, ale jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková