Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, zkoušel jste někdo tuhle dietu? Zítra začínám a trochu se bojím abych to vydržela bez sacharidů.
@quanavera píše: Více
Bez sacharidů? Ty jsou skoro všude. Ketomix je předražený, vyhozené peníze. Zkus lowcarb spojený s přerušovaným půstem. Budeš krásně hubnout bez hladu a dáš tělu co potřebuje.
Nepřijde mi předražený, za zdravé jídlo bych dala i vic a hlavne už to mám nakoupené takže je blbost to nezkusit
Jednou jsem to zkoušela a už druhý den jsem měla takový hlad, že jsem to vzdala.
@quanavera
jakmile s tím sekneš, jakože brzy ano, váha půjde zpátky nahoru a dost možná ještě výš než na čem začneš, tudíž už teď to jsou s velikou pravděpodobností zbytečně vyhozené peníze. Jíst úplně bez sacharidů není dlouhodobě udržitelné pro normální život a už vůbec ne na „umělých“ věcech typu Ketomix… ne, fakt ne, fuj. ![]()
Polož si základní otázku proč chceš hubnout? Pokud proto, aby ses cítila dlouhodobě líp, měla energii atd. tak tohle k tomu nevede. Všechno, čemu říkáš dieta, má datum spotřeby..a jakmile skončí, skončí i výsledky. Hubnutí začne fungovat až ve chvíli, kdy upravíš životní styl normální jídlo, rozumné porce, pohyb, který vydržíš roky, ne týdny. ![]()
Tak to zkus no, ale budes mit hlad. A jojo efekt zarucen.
pokud už to máš nakoupené, jdi do toho. Jen si udělej plán „po“, aby jsi do toho znovu nespadla, ideálně na Keto zhubnout, ale pro následné udržení a zdravější styl života vymysli něco jiného - pohyb a třeba kalorické tabulky.
Ano mám zkušenost. Pokud to vydržíš, tak samozřejmě zhubneš. Po vysazení počítej s jojo efektem.
Blba jednostranna dieta, navic veci z prasku. Spocitala sis, kolik kalorii z toho budes denne prijimat?
Za zdravé jídlo bys mozna dala víc, ale bylo by zdrave.
V mem okoli s tim par lidi zkusenost ma. Je to hnusne, meli hlad a prvni dny prujem a po ukonceni nasledovalo pribrani vseho zpet i s par kily navic.
Co jsem videla, tak lidi pekne zhubli, ale rychle to. nabrali zpatky. Sla bych do krabicek. Jist vsechno, pravidelne, v malych porcich, cvicit. Nic lepsiho nikdo nevynalezl.
@quanavera jo sundala jsem 12kg asi za 3 měsíce a pak to veselé nabrala zpět a dvakrát, krásný příklad jojo efektu.
Dnes když si vzpomenu na ty polívky a palačinky, omeletu, navaluje se mi..je to přesně 2 roky.
Teď cvičím, jim líp a je to mnohem lepší, sice to jde pomaleji, ale jde.