Hubnutí ze stresu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
6.8.22 08:10

@Debii7
Ahoj mám úplně to samé co ty. Mám obrovské úzkosti a strach z rakoviny
Jakýkoliv příznak a já si hned pomýšlím na rakovinu a googluji a googluji.
Docházím k psychologovi, ale moc to nepomáhá. :( Nyni mám problémy se zažíváním, které se neustále zhoršují a také hubnu.. No a v hlavě mám nestále rakovinu slinivky. Mám malou holčičku a kojím, tak se ještě modlím, aby hubnutí bylo z kojení. A né ze slinivky. :cry: Je to hrozné nedokáži normalne fungovat. Tak jsem se chtela zeptat jak jsi dopadla? Jestli se hubnutí zastavilo a pomohlo ti braní léků?
Budu vděčná za jakoukoliv odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.4.25 09:08

Prožívám teď něco podobného. Začal jsem brát i AD, ale pořád to není lepší, chuť na jídlo mívám až večer a od ledna jsem zhubnul 10 kilo. Pořád strach, že to bude rakovina, rána jsou nejhorší, nedokážu vůbec fungovat, pořád myslím na to, že neuvidím své děti vyrůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.4.25 09:27
@Miguel90 píše: Více

A mas nějak podložené nebo řeší se jako možnost, že máš rakovinu? Každopádně mysli na to, že musíš své tělo udržovat fit, to znamená, že se musíš i kvalitně stravovat. Podvyzivou ničemu nepomůžeš. Stáhni si kalorické tabulky, ať máš alespoň představu, kolik energie musí tvé tělo přijmout, aby vůbec fungovalo. A pak jez, i když hlad nemáš, abys dosáhl optimálních hodnot. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
20.9.25 19:55

@Jaru222
Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi na tom? Řeším úplně to stejne, hubnuti bez příčiny, ale taky kojím rocni holčičku, tak možná to bude tím. Ale mám strachy stejné jako ty, navíc mě boliva zaludek a občas pálí žáha, coz se mi nikdy nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí