Huggy wuggy plyšák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
22.7.22 10:06

Já jsem teda tedka vygooglila, co to je a my už to doma měli od tchyně. Me se to teda nelibi a dcera (ani ne rok) se ho vylozene bála, takze jsem to vyhodila. Jsem ani netušila, ze jsme byli doma trendy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.7.22 10:06

@unuděná Tak hra na oliheň pro děti fakt není, ale Fortnite je třeba přímo mířený na děti 12+, na herních serverech moc dospělých nepotkáš, tam nic moc „drsného“ není. Ani jako střílečka to není drsné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
22.7.22 10:07
@unuděná píše:
Já nevím holky, nechci zbytečně vířit diskuzi, ale nepatří k výchově také to, že si zjišťuji pozadí toho, o co se dítě zajímá a s čím si hraje a že mu to úměrně věku vysvětlím? Taky ho přece nenechám hrát si třeba s tampony jen proto, že „se mu to líbí“ :think: Ze stejného důvodu nepodporuji hračky jako zbraně, se kterými se kluci střílí na hřišti apod. Jako Huggy wuggy je ještě celkem nevinný, ale ta zmiňovaná Oliheň, Fortnite a podobné lahůdky už mi přijdou fakt drsný a divím se, že to rodičům nevadí..

Ale pokud on vidí plyšáka, vnímá ho jako plyšáka a hraje si s ním jako s plyšákem, co přesně bych v tom měla vidět za problém? :think: pro mě vypadá jako kýč, ale neevokuje mi nějaké zbraně, nebo násilí :think: a protože ani syn nějakou pc hru nezná, tak se mu jako plyšák prostě líbí. Jako když vejdeš do hračkářství a vybereš si plyšovýho lva nebo tygra…vybírá si ho to dítko jako plyšáka, nebo jako zabijáka, co v nějakám filmu někoho krvavě dostal? :think:
Fakt bych nesrovnávala plyšáka se zbraní, nebo tampónem :think:
Jaké pozadí má u tebe plyšák? a je důležité, jak to pozadí vnímáš ty, nebo to dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.22 10:08

@Scara No a vem si, kolik dětí mělo plyšáky a přívěšky právě z Olihně. Nebo dětské verze těch jejich her - s autentickou hudbou. Já ten seroš viděla, líbil se mi, ale kdyby děti hrály Červená, zelená a u toho jela ta písnička, tak jim hezky rychle udělám osvětu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.22 10:08

@Keyllah Vždyť ten plyšák má krvavou pusu plnou ostrých oslintaných zubů. To tě neznervózňuje, že bez ohledu na pozadí se to dítěti líbí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
22.7.22 10:10

@unuděná no konečně to někdo napsal… Už jsem si začínala myslet že jsem divná… Ale výborný nápad jak zmanipulovat celý národ.. Z čehokoliv udělejte plyšáky… Rodiče to koupí dětem a bude z toho hit… Myslím že rodice by meli děti směrovat a ne jenom jim bezhlavě všechno koupit aby byl klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
22.7.22 10:11

@unuděná 8o 8o 8o 8o ok, tak já naštěstí tohle mezi dětma nikde nepotkala. To je moc i na mě, a to jsem dost pokřivená. Nemám problém s věcmi, co jiní rodiče nerozdýchají, ale vždy si stojím za tím, že to dítě musí prostě vědět o co se jedná.
A to koukám, že Oliheň má 15+ 8o to bych sama dala tak 20+ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.7.22 10:11
@unuděná píše:
Já nevím holky, nechci zbytečně vířit diskuzi, ale nepatří k výchově také to, že si zjišťuji pozadí toho, o co se dítě zajímá a s čím si hraje a že mu to úměrně věku vysvětlím? Taky ho přece nenechám hrát si třeba s tampony jen proto, že „se mu to líbí“ :think: Ze stejného důvodu nepodporuji hračky jako zbraně, se kterými se kluci střílí na hřišti apod. Jako Huggy wuggy je ještě celkem nevinný, ale ta zmiňovaná Oliheň, Fortnite a podobné lahůdky už mi přijdou fakt drsný a divím se, že to rodičům nevadí..

Moje dcera nasla krabicku s tampony a normalne si s nema hrala :nevim:, ja spis obecne nekupuju dceri veci jen tak, kdyz jdem kolem stanku, nebo si tu jdu k vietnamcum pro rohliky, ale kdyby za to chtela dat kapesny, nebo si to prala k narozeninam, tak zkusim treba navrhnout neco jineho, protoze se mi tohle moc nelibi, ale kdyz to bude chtit fakt moc, tak dovolim…plysak priserky, o ktere vi prd ji podle me neublizi…neni to to same, jako kdyby chtela tricko s Hitlerem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
22.7.22 10:12
@unuděná píše:
@Keyllah Vždyť ten plyšák má krvavou pusu plnou ostrých oslintaných zubů. To tě neznervózňuje, že bez ohledu na pozadí se to dítěti líbí? :mrgreen:

Tak ten náš teda žádnou krvavou pusu nemá :think: jenom divně vylezlý zuby :think: dítku se to líbilo protože to bylo duhově pruhovaný a mohl to nosit jako opičku na krku :think: tak popravdě moc nevím, co by mě mělo znervózňovat. Jo, je to kýč, ale stejně jako všechny ty divný slizy a jiný hračky, takže ano, má v 5letech podivný vkus, ale evidentně ne moc odlišný od ostatních dětí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.7.22 10:12

@Keyllah Tak ty tampony a zbraně tomu přidají na tom že je to něco špatného přeci :mrgreen:…ne opravdu na téhle hráčce nevidím nic špatného jelikož dcera neví oč jde proště se jí to líbí…dospelak na to kouka z jiné stránky a někdy možná až moc zaujatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
22.7.22 10:14

@Keyllah nejde o vkus.. Jde o to že to mají všichni a všude to vidí.. Děti se nechají lehce zmanipulovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.7.22 10:14

@Jemako Všechno nekupujeme to opravdu ne… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
22.7.22 10:16

@Annabela11 takže klidně bys ji koupila hračku Hitlera nebo Bin Ládina protože ona stejně neví o co jde? To přece postrádá logiku.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
22.7.22 10:16
@unuděná píše:
@Keyllah Vždyť ten plyšák má krvavou pusuplnou ostrých oslintaných zubů. To tě neznervózňuje, že bez ohledu na pozadí se to dítěti líbí? :mrgreen:

Teď koukám na obrázky na googlu a to podle mě není krvavá pusa, jen mají celý červený rty :think: krvavá pusa by nebyla ve tvaru dokonale obtáhlých rtů :think: navíc my evidentně máme nějakou ťamanskou verzi, protože ten náš nemá takový „ostrý“ zuby…fakt vypadlá jako divně se smějící trochu retardovaný plyšáček :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
22.7.22 10:18

Syn mi to přinesl domu po zjištění co to je za potvoru letělo to z baraku. TOHLE odmítám podporovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí