Hydratační krém na problematickou pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
31.12.18 10:55

@Teri18 Používám převážně ten gel a večer effeclar duo a ráno mažu effeclarem duo buď spf 30 nebo ten krycí..vodu používám jen když se začnu mastit, je exfoliační, tzn.že jemně olupuje starou vrstvu kůže, po pár dnech použiju ještě peeling ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
6.3.21 15:51

Já jak ráno tak večer používám jeden a ten samý krém, protože mám hodně suchou pleť a po nanesení tady toho krému necítím takové to nepříjemné pnutí. Jsem ráda, že jsem narazila na kosmetiku, která mi pomáhá.

• Citovat
  • Upravit
Milusska30
30.3.21 20:04

@DrahusN Mohla bych vědět jakou kosmetiku používáš?

• Citovat
  • Upravit
Leussika
15.4.21 19:11

Také bych byla ráda kdybych dostala doporučení na kosmetiku, ale jedna z hlavních podmínek je, aby netestovali na zvířatech.

• Citovat
  • Upravit
72
15.4.21 21:33

@Leussika a taky na tu sušší pleť s akné, nebo? Já ji mám takovou všelijakou, místama po makeupu suchou, akné se mi dělá běžně.. Teď si chci objednat hydratační krém od Nu skin, mají přímo nějakou řadu, která se přizpůsobí pleti, takže nezáleží, jaký typ člověk má. Takže to chci určitě zkusit. A na zvířatech netestují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
25.4.21 16:08

@Milusska30 @Leussika @MikejlaW používám přípravky od značky iuvenio s tím, že mají produkty na různé tipy pleti, jak na suchou a citlivou, tak nově mají i na aknózní pleť, kterou používám a sedla mi výborně, neštípě mě a pleť se mi začala zlepšovat

• Citovat
  • Upravit
Leussika
26.4.21 20:03

@DrahusN Co od nich používáš? Ráda bych něco vyzkoušela ale budu ráda když mi doporučíš něco co používáš a s čím jsi spokojená :)

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
20.5.21 19:22

Iuvenio se primárně zaměřuje na citlivou pokožku co jsem tak pochopila a vzhledem k tomu, že jejich přípravky používám, tak to naprosto odpovídá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek