Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Teri18 Používám převážně ten gel a večer effeclar duo a ráno mažu effeclarem duo buď spf 30 nebo ten krycí..vodu používám jen když se začnu mastit, je exfoliační, tzn.že jemně olupuje starou vrstvu kůže, po pár dnech použiju ještě peeling ![]()
Já jak ráno tak večer používám jeden a ten samý krém, protože mám hodně suchou pleť a po nanesení tady toho krému necítím takové to nepříjemné pnutí. Jsem ráda, že jsem narazila na kosmetiku, která mi pomáhá.
Také bych byla ráda kdybych dostala doporučení na kosmetiku, ale jedna z hlavních podmínek je, aby netestovali na zvířatech.
@Leussika a taky na tu sušší pleť s akné, nebo? Já ji mám takovou všelijakou, místama po makeupu suchou, akné se mi dělá běžně.. Teď si chci objednat hydratační krém od Nu skin, mají přímo nějakou řadu, která se přizpůsobí pleti, takže nezáleží, jaký typ člověk má. Takže to chci určitě zkusit. A na zvířatech netestují ![]()
@Milusska30 @Leussika @MikejlaW používám přípravky od značky iuvenio s tím, že mají produkty na různé tipy pleti, jak na suchou a citlivou, tak nově mají i na aknózní pleť, kterou používám a sedla mi výborně, neštípě mě a pleť se mi začala zlepšovat
@DrahusN Co od nich používáš? Ráda bych něco vyzkoušela ale budu ráda když mi doporučíš něco co používáš a s čím jsi spokojená ![]()
Iuvenio se primárně zaměřuje na citlivou pokožku co jsem tak pochopila a vzhledem k tomu, že jejich přípravky používám, tak to naprosto odpovídá.