Hyperaktivní miminko a spánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
18.3.15 22:02

@bberanka V noci se uplne neprobudi, ale mrci a mrci az vztanu a jdu ji zamotat…a pak hnedka spinka..i kdyz vztaneme na papani, tk pak hnedka usne :)
v kocarku ji stacilo 10min jedit a pak klidne dalsi 3h stat :-) zlate dite…i dneska kdyz ji stahnu poradne a nerozmota se tak spinka…
Jinak ji mam v loznici u postele mam postylku (cca 1m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
18.3.15 22:06

@ivalinka Tak to je fakt zlatá :srdce: Mně když se vymotala, řvala jak tur, pak jí trvalo i hodinu než zabrala znova. Já s ní spala v pokojíku a po vánocích jsem se odstěhovala do ložnice, byla jsem nemocná, tak abych jí nerušila a ona od té doby začla líp spát a vlastně i bez toho zavinutí. Do té doby byla vzhůru i co hodinu a brečela. Takže jsem si zoětně uvědomila, že jsem jí asi budila já. Mám chůvu i monitor, takže se nebojím, že je tam sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.3.15 22:12

Chudák dítě, sotva se narodí, už má diagnózu :zed:
Vem si nějakou knížku nebo brožuru o dětském spánku a zjišťuj, jaké metody lze ještě praktikovat pro uspávání a lepší spánek dítěte a hledej ten správný způsob.
Já jsem např. našeho malýho musela dávat spát na bok, vůbec ne na záda, a dávala jsem mu plínu nebo medvěda na muchlání. Toho medvěda muchlá doteď.

• Citovat
  • Upravit
1736
18.3.15 22:25

@RadkaCh Mám tady 4 knížky a na netu visím přád. dneska jsem byla i na diskuzi u homeopaticky…Ono tech metod moc neni, kdyz macha rukama…mame jen tento problem, jinak je to zlate dite :-*
@bberanka My to ted mame slozitesti, teprve byt dodelavame a stehovat se do dalsi mistnosti budeme az na podzim…no zatim budu zavinovat a pak vyzkousim spaci pytel…ma mohutne rukavy, tak ji to ty pohyby rukou aspon zpomali :-) Moc ti dekuji za rady a pokec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
18.3.15 22:28

@ivalinka já ručičky nedávala do rukávů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
18.3.15 22:29

Pokud dítě vydrží zavinuté, je to řešení… naše madam se z čehokoli vyrvala už v porodnici /dokonce ještě na porodním sále :lol: /, takže zavinutí opravdu nehrozilo… šermovala taky hrozně, budila se tím jen když byla na zádech, při uspávání jsme drželi ruce… byl to boj… jak píše @RadkaCh pomohlo ukládat na bok /jen jsem si musela hlídat strany, aby nebyla z jedné strany placatá ;) /…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
18.3.15 22:31

@Bebuše taky jsme dávali na bok, ale preferovala pravou stranu, na levé být nechtěla a hlavičku měla placatější :twisted: Ale už má kebulku v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
18.3.15 22:38
@bberanka píše:
@Bebuše taky jsme dávali na bok, ale preferovala pravou stranu, na levé být nechtěla a hlavičku měla placatější :twisted: Ale už má kebulku v pohodě :mrgreen:

Já jí na méně oblíbenou dala hračku, na kterou se ráda koukala a během týdne nepreferovala žádnou stranu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
18.3.15 22:45

@Bebuše to já dělala taky, i v kočárku jsem jí z jedné strany „vypodkládala“,ale do dneška tu jednu stranu preferuje. I co se týče otáčení. Umí to i na druhou, ale tady na tu jí to jde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.4.15 19:32

Spanek a hyper. mimi

Cetla jsem Vas prispevek..hodne jsem hledala v prosincu na netu jak zavinovat, dokonce jsem si z anglie poridila specialni zavinovacku, ta bohuzel taky nepomohla..nasla jsem na youtube video jak zavinout mimi, aby se nevyklubalo :) bohuzel ted nevim pod cim jsem to hledala, zkusim Vam to popsat…jelikoz nam ted bude 7 mesicu a do zavinovacky se nevejde uz tak 2 mesic tak jsem zvolila vetsi deku, davam plenku pod hlavicku, kdyby si ublinkl a dalsi pod telicko ve tvaru trojuhelniku…polozim prcka a kazdej ten roh plenky mu pretahnu pres ruku a vlozim pod zada, to stejne i s druhou stranou plenky..a pak jeste zavinu do deky, tu strcim pod zadek, myslim rohy a nohy ma volne…takhle to funguje :) na zacatku se vztekal a ted se sam narovna, kdyz ho polozim a ruky ma krasne vedle sebe..takze krasne spinka i 5 hodin, dokud ho hlad nevzbudi…samozrejme ted mame problem s nohama :) ty uz fakt nevim jak zavazat :)

A co se tyce spani v kocarku tak jsme na tom stejne :) sermuje a kope nohama…chodim venku ve stylu, ze drzim jednou rukou nohy v kocarku a druhou na stridacku schovavam ruky do fusaku :) co vic si muzeme prat :)chichi

a to spime s pritelem oddelene, aby se vyspal, pracuje vetsinou do noci a tak si maleho lumpa po pulnic, kdyz ho kojim nechavam u sebe a kojim v leze..dostane leve prso a pal prave a usne mi na levem boku, krasne odrihne nebo ublinkne a spinkame ve stylu, ze se drzime za ruce a jsme oblicejem k sobe…a to ja nekdy usnu i driv jak on a kdyz se probudim tak krasne spinka a neni zavazanej…tak snad nekdy usne i bez zavazani :) kdovi..zkuste a dejte vedet jak jste na tom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí