Zoufalý pláč a nechce spát

3444
7.12.14 20:20

Zoufalý pláč a nechce spát

Maminky prosim o radu, uz jsem zoufala…mam rocni holcicku, od narozeni je spis nespavec…vecer zasadne usinala vyrvanim..ale rvala tak dvacet minut a usla…v pondeli najednou nastal zlom a kazdy vecer rve a rve a rve…ale neni to takovy „vztekajici“plac jako to bylo driv…ale uplne zoufaly plac…vylozene nechce spat a usne az o pulnoci..zkouseli jsme uz vsechno mozne - nedavat ji spat odpoledne, vzit si ji k sobe do postele (to brecet prestane, ale stejne usne az o te pulnoci), byt s ni v pokojicku (take nebreci, vetsinou haze hracky a chce si hrat)…a stale stejne…uz nevim co s ni delat :( nemate nekdo nejakou radu? jo jeste dodam, ze mi pres den spi max pul hodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
994
7.12.14 20:24

Děti to čas od času takhle mají, mě to dělala dcerka taky..někdy usla hned, někdy hysterák, že jsem myslela, že na mě příjdou sousedi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.12.14 20:26

Zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.12.14 20:27

@GabuleP přes den spinká jen půl hodinky? to je hrozně málo na roční dítě :think: podle mě a mojich zkušeností, je večer přetažená a unavená a proto nemůže usnout. Zkusila bych zavést dva spánky přes den, i za cenu toho že s ní v té posteli budu ležet a hladit, funět do obličeje prostě cokoliv co ji zklidní a uvolní. Kolik spinká v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.12.14 20:30

Nebyli jste na ockovani? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
7.12.14 20:31

@berry4 to me taky napadlo, ale nic jsem neobjevila…
@Blackova.K no naspi pul hodinky i na dva spanky…max 40 minut…jakoze dvacet a dvacet…a to uz si piskam, ze spi hodne :/ nespala ani to…taky obcas zkousim ze jsem s ni…ale spis ji naopak budim, ze treba se nejak pohnu a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
7.12.14 20:32

@veeeraf no normalne zkousi..ale tohle je takove jine :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
7.12.14 20:32

@Emadri nene ted prave ne…premyslela jsem i co jsme cely den delali krok po kroku, ze nastala takova zmena ze dne na den…ale nedelali jsme nic noveho ani jineho nez obvykle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
7.12.14 20:33

@Blackova.K jo neodpovedela jsem na zbytek…no kdyz uz usne kolem te pulnoci, tak mi do tech sedmi az osmi spi uplne v pohode bez probuzeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.12.14 20:35

@GabuleP :think: opravdu mi to přijde málo. v kočárku taky nespinká? že i za cenu toho že bych musela jezdit tak bych to zkusila.
Nemá přes den moc podnětů, některé děti to neumí zpracovat a pak když leží a jsou jakoby v klidu to teprve zpracovávájí. Máte večer nějaké rituály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
7.12.14 20:37

@GabuleP Co třeba zkusit pořádně vyvětrat pokoj než půjde spát. Já zjistila, že mi malá mnohem lépe usíná a pak i spinká, když je čerstvě vyvětráno. Prvně jsem tomu moc nevěřila, když mi to bylo doporučeno, ale u nás teda dost k usínání zabralo. Může jí vadit i místo postele, někdy pomůže jen změna. Nebo pokud usíná za tmy, tak třeba do zásuvky dát nějaké malé světýlko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.12.14 20:37

@GabuleP nebo ty zoubky to je taky možnost. Ono to někdy i bolí, nemáš doma nějaký nurofen nebo něco? zkusila bych ji ho dát, tím i poznáš jestli má bolístku nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.12.14 20:38

Co ji zkusit vecer pred spanim vice utahat? Proste se vyblbnout, smat, at lozi, co to jde, pokud jeste nechodi. Teplou vanu. Nebo nedavas ji prilis slazeny caj nebo jidlo? Nema moc cukru a tim padem moc energie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
7.12.14 20:38

@Blackova.K no i v kocarku je to stejne…usne ale taky max pul hodiny…chodime ven denne, vyjimecne nejdeme…vecer ritualy taky, koupani, vecere, pohadka a spat…praveze jeste do te nedele sice plakala, ale usla normalne, sice v noci vstavala tak v 1 a chtela si hrat, tak treba hodinu dve byla vzhuru a zase usla…ale ted je to fakt extrem…a nepomaha nechat ji vyplakat, ani kdyz si ji vezmu, to dela vsechno okolo, smeje se, chce si hrat ale spanek ani omylem. unava padne kolem te 11,ze si zacne mnout ocicka, ale usne az tak za tu hodinu. Zkousela jsem i uspavat doma v kocarku a stejne nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
7.12.14 20:40
@GabuleP píše:
@veeeraf no normalne zkousi..ale tohle je takove jine :(

Protoze vi, ze to na vas zabere lip nez obvykly rev. Nas maly to zkousel a obcas jeste zkousi taky. Pomohla jen duslednost. Nechat chvili vybrecet, prijit, polozit, pohladit a zase odejit. Nekdy to sice byl hodinovy kolotoc, ale ted usina vicemene bez problemu. Ted se zase obcas v noci budi s krikem a to teda pomuze jedine prestehovat ho s postylkou k nam a drzet za ruku, ale to spis tu tlapku lovim ja a nalezite si to uzivam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí