Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Neni nic jednoduzsiho, nez zavolat na infolinku te banky-odpoved mas do 5ti minut. A byvaji fakt ochotni.
S hypoteckou primo zkusenost nemam, ale v ostatnich bankach to tam musis poslat sama.
Pošleš to na to číslo účtu, které ti poslali, ta částka musí být den před termínem úhrady tam.
No ale třeba Moneta si stahuje oznamenou mimořádnou splátku sama z účtu, stejne jako řádnou splátku kazdy měsíc - nic sama neposílám, jen tam v dohodnuty den musím ty prachy mít…
Každá banka to bude mit jinak.
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s mimořádnou splátkou hypotečního úvěru u Hypoteční banky, podle bodu „ročního výročí“ - kdy je možno bez poplatku uhradit až 25% úvěru?
Jde mi o to, že jsem si o tuto možnost zažádala, ale z dostupné komunikace mi není jasné, zda si peníze stáhnou sami, nebo mám provést úhradu jednorázovou platbou.
Standardní splátky si stahují sami. V pokynech je, že musím mít nahlášenou částku na účtu nejpozději jeden den před termínem úhrady - z toho jsem vydedukovala, že si to stáhnou sami.
Na druhou stranu mi pro mimořádnou splátku poslali samostatné číslo účtu - z toho mi zase plyne, že to mám uhradit sama.
Nevíte prosím někdo?
Díky