Hypoteční banka - mimořádná splátka

Anonymní
21.7.21 07:34

Hypoteční banka - mimořádná splátka

Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s mimořádnou splátkou hypotečního úvěru u Hypoteční banky, podle bodu „ročního výročí“ - kdy je možno bez poplatku uhradit až 25% úvěru?
Jde mi o to, že jsem si o tuto možnost zažádala, ale z dostupné komunikace mi není jasné, zda si peníze stáhnou sami, nebo mám provést úhradu jednorázovou platbou.
Standardní splátky si stahují sami. V pokynech je, že musím mít nahlášenou částku na účtu nejpozději jeden den před termínem úhrady - z toho jsem vydedukovala, že si to stáhnou sami.
Na druhou stranu mi pro mimořádnou splátku poslali samostatné číslo účtu - z toho mi zase plyne, že to mám uhradit sama.

Nevíte prosím někdo?

Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3727
21.7.21 08:08

My to posilali na ten účet, který na to speciálně založili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.7.21 09:08

Neni nic jednoduzsiho, nez zavolat na infolinku te banky-odpoved mas do 5ti minut. A byvaji fakt ochotni.
S hypoteckou primo zkusenost nemam, ale v ostatnich bankach to tam musis poslat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.7.21 12:32

Pošleš to na to číslo účtu, které ti poslali, ta částka musí být den před termínem úhrady tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.7.21 18:38

No ale třeba Moneta si stahuje oznamenou mimořádnou splátku sama z účtu, stejne jako řádnou splátku kazdy měsíc - nic sama neposílám, jen tam v dohodnuty den musím ty prachy mít…
Každá banka to bude mit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel