Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má někdo od Sparkasse hypotéku. Mají lepší úroky než u nás v ČR. Ale dotaz mám trochu jiný. Mám úvěr v ČR, neměla bych problém splácet ani jedno, ale nechci aby viděli, že už úvěr v ČR mám a další chci od nich
potřebuju aby mi to schválili. ![]()
@Petuulka píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má někdo od Sparkasse hypotéku. Mají lepší úroky než u nás v ČR. Ale dotaz mám trochu jiný. Mám úvěr v ČR, neměla bych problém splácet ani jedno, ale nechci aby viděli, že už úvěr v ČR mám a další chci od nichpotřebuju aby mi to schválili.
A dotaz zní jak?
@TopSecret Omlouvám se, chtěla jsem se zeptat, jestli zkoumají úvěry i u nás v ČR. Nebo nenahlíží vůbec
@Petuulka píše:
@TopSecret Omlouvám se, chtěla jsem se zeptat, jestli zkoumají úvěry i u nás v ČR. Nebo nenahlíží vůbec
Neměli by nahlížet. Ale pokud chceš hypo z Německa, na nemovitost v cr, tak ti ji stejně nedají.
Pokud ses samozivitelky, či nemáš manžela, přítele, který by rucil s tebou, tak, co mám info, tak ti ji taky nedají. Ale každá banka to má jinak.
@TopSecret Právě že na nemovitost v Německu. Mají lepší ceny..Nejsem sama ![]()
@Petuulka píše:
@TopSecret Právě že na nemovitost v Německu. Mají lepší ceny..Nejsem sama
Tak to by nejspíš neměl být problém. Vyzkoušela bych i jiné banky.
Samozrejme, ze je to zajima
Musis jim podepsat „prehled majetku“. Jestli si to mohou ofiko overit, celkem pochybuju… ale ty bys to mela uveat. I po priklepnuti musis kazdy rok podepsat a poslat „prehled majetku“ - majetku i dluhu.