Hysterák, když vidí lahvičku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@dandysek Přejde, neboj. Přeju pevné nervy a vůbec se nestresuj, vitaminů má i tak dost. Oni tyhle pidipříšerky dobře ví, co je pro ně dobré a hladovět nezůstanou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička díky, u staršího jsem tohle nezažila a te´d opravdu zírám, co to je. Občas si říkám, že snad i chápu ty matky, co v záchvatu udělají nějakou blbost. Já se vždycky musím jít někam zavřít a vyřvat se tam, jinak si neumím pomoct. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek
zkus prijit na neco, co ho k jidlu zklidni. u nas (13m) jsou to reklamy v TV
jo, zni to desne, ale ja jsem rada, ze ji aspon u reklam…
jinak domaci jidla vubec, surove ovoce zelenina vubec, piskoty ne, rohliky ne, krupky ne… posledni dobou vzal na milost ryzove susenky a sem tam kousicek chleba. doktor radi akorat zkouset a zkouset a mit trpelivost.
obcas me chytaji nervy, obcas to vubec neresim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nase mala ted to same. Ale u ni se to strida-tyden problemy s jidlem a 3 tydny celkem dobry. Kdyz je blby tyden, tak odmita absolutne mliko a je treba i 12 hodin bez jidla (naji se vecer, od narozenu spi celou noc). Rano po noci nechce jist. Nabizim aspon vodu, s tou nema vubec problem, tu si da kdykoliv. Nevim co to ma znamenat, ale obcas jsem taky zoufala. Za den vypije treba tretinu toho co jindy kdyz krasne ji. Mozna zuby obcas zlobi, jinak uz nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, ale řvou ty vaše děti taky tak?? Já když to spočítám, tak 160ml UM ráno, to samý cca za dvě hodiny, v 11 sklenička 250g na posezení a zapije to mlíkem. Kolem druhé - třetí další mlíko, někdy ta přesnídávka a na noc další mlíko s kaší do flašky. Z 90% se budí ještě kolem 4 ráno na flašku mlíka. Ale při každým krmení UM se to neobejde bez hysterických scén. Tak nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek A nebojí ji z toho bříško? Vyzkoušej jinou značku nebo třeba kaši nebo prostě něco jinéh a uvidíš, jak zareaguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička já bych řekla, že nebolí, stolici má 2× denně a prdí o stošest,, nijak se nekroutí. Já skoro nekojila, takže na sunaru je odmalinka, kaše je jen vyjímečně, moc sladký jídla nechce, takže bych řekla, že tím to taky není :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek Tak naše takhle jednou ječela, když jí mlíčko teklo mco pomalu, pomohlo dát větší dudlík.. Ale to už jsi tady asi taky vyčetla.
Zkusila bych i tak jinačí mlíčko třeba jí nechutná.. Nebo možná hustší, není moc řídné, nemá po něm hladík?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička taky jsem zkoušela
Savičky máme akorátní k jeho věku a vždycky bez problému, mlíko hustý akorát. Značku jsem zkoušela měnit, akorát mi to pak „hnilo“ ve kříni, nechce. On je Sunar takovej..jak to říct..sladší? Hodně se podobá klasickýmu mlíko, aspoň mě to tak přijde. Ostatní mlíka mi hrozně smrdí, jsou nahořklý, oproti sunaru,..cucnul si a konec.
Nevíš, jestli okolo toho 11 měíce není období vzdoru? jestli si prostě jen něco nevyřvává? Kdyby tak uměl lézt, aby si všude „došel“ sám a ukázal, co vlastně chce. Tohle mručení a ječení je na moje nervy vážně moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek Jj, Sunar je sladký, taky jsem zkoušela.
Tak asi vážně počkat, až to prtě přejde - ono přejde, to se neboj. A hlady taky nepadá - děti nebudou dobrovolně hlady, mají silný pud sebezáchovy.
Ale štve a trápí to, to věřím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička díky za podporu, budu si to připomínat, až na mě zase spustí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta mladší jak vidí že někdo jí nebo pije tak ječí
nebo když jí vemu dřív lahvičku z mlékem nebo lžičku s jídlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit