Hysterické chování 13měsíčního

merzedes
26.8.14 14:48

Hysterické chování 13 měsíčního.

Ahoj, doma mám 3 měsíčního klučinu, je to hodný chlapeček ale poslední měsíc začíná pořádně vystrkovat rohy. Například u vaření snažím se mu vysvětlit že nemám čas že vařím, je mě jasné že nechápe ale většinou se zabavil jinak ale teď. Drží se mě za nohy sápe se na horu řve odstrkuje mě od linky. Když něco není po jeho, jako že ho prostě odmítám pustit do vytríny kde má sklo a papíry od všech pojistek nebo ho dostatečně dlouho nechovám (při jeho 12 kg už to je horší s ním blbnou) tak začne hysterickej řev lehne na zem, to mu věšinou pomáhám aby se nepraštil do hlavy a jede kope nohama, řve a řve a řve. Pokud náhodou si sednu k pc já nebo manžel a nevemem ho na klín aby do toho notebooku mlátil pěstí to je taky pěknej řev. Nevím už co mám dělat takhle mě scénuje několikrát za den si připadám jak přesně jak ten smajlík co naráží hlavou do zdi :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35842
26.8.14 14:51

Odvedu pozornost jinam, jinak co vim, ze ji u toho nechci delam az kdyz spi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.8.14 14:52

Nechat. Já dělám, že to nevidím a po chvilce je vždycky klid.
Musíš vydržet ignorovat. Když víš, že neřve, protože by někde spadnul, nebo ho něco bolelo, tak nechat. Ať se vyvzteká. Taky mám doma 13-ti měsíčního a občas si užíváme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
26.8.14 14:56

Ignorovat…naprosto predstirat ze nic nevidis a dal si jed to svoje.Brzo pochopi, ze vyrvavanim nic neziska, resp.ze neziska pozornost.

Mam doma 17.mesicni - vim o cem pises :) Necham ho a do minutky je klid, pokud ne, odvedu jeho pozornost jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.8.14 14:59

Dam mu hrnce, varechy a par brambor a mam klid na vareni:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.8.14 14:59

Ale randal je to velky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.8.14 15:07

Mám to samé, a stejně starou holčičku. Sice jenom řve a nedělá co tvoje dítě ale necham ji vyvztekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.8.14 15:08

Předcházet tomu(taky sem dávala hrnce, vařečku a pokličky…děsnej rámus :lol: ) a když k tomu dojde Naprosto ignorovat… a u nás ještě pokud i nadále nabíral grády tak sem ho odnesla do postýlky… když není obecenstvo není divadlo :D ale jinak si, myslím že po roce má každé dítko takové období kdy prostě zkouší co ty vydržíš a co vše mu projde… ideální čas stanovit pevné hranice a těmi se řídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.8.14 15:13

I my máme doma to stejné!!! Malý má 14 měsíců a umí udělat pořádnej bengál :zed: Nechávám ho obvykle at se vyřve, pak ho vezmu a snažím se dělat, že se nic nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merzedes
26.8.14 16:35

Děkuji za rady, zatnu zuby a snad to brzo přende :twisted:

• Citovat
  • Upravit
21630
26.8.14 17:19

@merzedes začíná období vzdoru. do cca 2,5 let to přejde ;-) nic jiného než ignorovat, pokoušet se předejít scénám a vydržet nezbývá. zažila jsem si to s oběma dětmi. a mladší teď ve skoro 4 letech jede druhé kolo. ale v podstatně menších grádech (už nemlátí hlavou do skříně :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merzedes
26.8.14 18:05

Do 2,5 let? no tak to bude ještě sranda 8o

• Citovat
  • Upravit
21630
26.8.14 19:20

@merzedes hele je to dítě od dítěte individuální. syn mi začal cca v těch 12 měsících a skončil cca v těch 2,5 letech. neboj, časem otupíš ;-) dcera měla to období kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merzedes
27.8.14 12:27

To doufám když ten řev ale trvá moc dlouho musím jít pryč já abych to rozdejchala :roll: jinak bych ho asi zaškrtila :lol:

• Citovat
  • Upravit
15
27.11.17 14:45

A nemáte tendenci občas zkusit na to dítě zařvat, jestli se nevzoamatuje a nezklidní? Vám, že to většinou nepomůže, ale já to někdy prostě nevydržím. Myslím si že jsem celkem klidná povaha, ale dlouho to zkouším po dobrém a pak vyjedu. Měla bych to asi vždycky rozdýchat co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí