Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak dlouho trvala ta pauza?
Já moc nemám ráda lidi, co se neumějí ovládat, takže tady bych se měla hodně na pozoru, navíc bych měla obavy, že to nebude partner, ale spíš koule na noze ![]()
@Cizinka 999 píše: Více
No, a ten chlapík taky neznal důvod a chtěl ho vysvětlit. A zakladatelka neměla potřebu nic vysvětlovat, podle svého líčení.
To jako měl akceptovat, že mu po tom nic není? Nic po tom není lidem, kteří pro ni nejsou partnery.
Partner je evidentně emočně labilní a ty jsi emočně chladná a kontrolující sama sebe i okolí. Velmi časté, ale nedobré spojení. Začarovaný kruh, který se roztočí jako spirála. Čím víc se snažíš mít všechno pod kontrolou, tím víc v něm vzbuzuješ nejistotu a tím víc se chová „mimo kontrolu“. Asi není nutné hledat viníka, ale k sobě se nehodíte.
@Lissima píše: Více
Spíš, než emočně chladná, mi přijde jako taková ta „femme fatale“, co je schopna svými rozmary a hraním si s partnerem jako kočka s myší přivést partnera do blázince.
Prostě melodrama
@eumedon píše: Více
Měl ji poslat do řitě. Ale fakt záleží, jak dlouho to trvalo, ta přestávka. Jestli týden nebo měsíc.
@Malá bobina píše: Více
Věděl to předtím, upřímně jsem mu to řekla snad druhý den poté, co jsme spolu někam prvně šli.
@eumedon píše: Více
Pravda je, že bych si raději myslela, že je v pořádku.
Ale musím říct, že jemu to z mé strany vysvětleno bylo. On ale opravdu bláznil (poprvé před tou pauzou i podruhé když jsme se o tom bavili) natolik, že jsem se ho trochu bála.
Ale dost máte všichni pravdu i v tom, že ho to asi fakt vysálo.
Já tedy nevím, ale ve třiceti aby dospělý chlap předváděl takovéhle výkyvy, je přinejmenším trochu zvláštní. Jestliže mi nová známost řekne, že teď nemá čas se vídat, tak to snad vezmu, jak to je a najdu si zábavu sama, ne. Snad chodí do práce, snad má nějaké kamarády, nějaké koníčky a příbuzné. Člověk, co takhle vyvádí, není u mě žádná perspektivní známost, ve které bych chtěla pokračovat. Člověk by u druhého měl cítit jistotu, pohodu, měl by mít ze vztahu radost. A ne aby se bál něco říct, že to ten druhý vezme příliš osobně. Já bych u něho viděla takový nějaký vykřičník. A bála bych se, že na mě v budoucnu bude viset jako klíště. Že na mě bude citové závislý natolik, že když mu obrazně řečeno řeknu, že jdu s kamarádkou do divadla, ohryže si za ten večer doma všechny nehty a bude čekat za dveřmi, abys mu dopodrobna vyprávěla, koho jsi tam potkala známého a podrobný děj, aby měl aspoň malou jistotu, že jsi tam opravdu byla. Která mu vydrží tak do rána, protože ho při snídani napadnou doplňující otázky. No jak říkám, nevím, někdy je možná lepší být single, než si připravit život s věčným diskutérem a stihomamem.
@Okta píše: Více
Jednoduše byl moc hodný, což znamená, že tam není chemie a zakladatelka z něj zakladatelka neměla motýlky.
@mikča89 píše: Více
Chemie je právě jedna z věcí, která funguje tady dost dobře a pořád mě to k němu táhne. Právě i přes to, že mě děsil těmi reakcemi.
@Pe.M.1 píše: Více
Já jsem to ještě nikdy neviděla a přišlo mi to přes čáru. Ale zas jak se tu říká, určitě byl ve stresu z toho celého průběhu. Jenže někde rozhazovat rukama na veřejnosti, běhat za mnou, chrlit argumenty proč a co, já na jeho místě bych třeba pak napsala zprávu a nechala toho člověka odejít.
Ve stresu z toho, že tě pár týdnů neuvidí, by asi normální člověk nebyl natolik, aby takhle blbnul v autě, na ulici a s kontaktováním přes čáru.
Spíš byl ve stresu z toho, že měl pocit unikající kořisti, o které si už myslel, že je jeho.
Já jsem docela vůči lidem nedůvěřivá, kolikrát byla možnost k seznámení a já ten zájem neprojevila. Člověk tak nějak vnitřně cítí, že to asi nebude stát zato.
S přítelem jsme si sedli na první dobrou. A v něm jsem se nezklamala. I když samozřejmě to byl,, cizí člověk "…
@Bramborova píše: Více
Krasne napsano. Svedci to o Vasich velkych kvalitach pro hluboky vztah. V podstate lze Vasemu partnerovi velmi zavidet…
@Cizinka 999 píše: Více
Rekla, ale schazela se dal. Kdyby mi nekdo rekl na prvnim druhem rande, ze potrebuje cas, a asi se v brzke dobe prestane na cas se mnou vidat, ale nevi kdy, a nerekne mi duvod, tak z toho hned vycouvam. Ne ze s tim budu pocitat, cekat jak poslusna ovce az ta pauza prijde, a pak cekat az se uraci se znova ozvat.