Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
Vidím to stejně, mně by to nepřišlo správný, mohlo by to tomu druhému dávat naděje a dost ublížit, taky bych to neudělala.
@Anonymní píše: Více
To je taková ta klasika, když si někdo chce zvýšit sebevědomí, vidím to u žen často ![]()
@Denisa56 píše: Více
Myslím si úplně to samé i jsem to chtěla podobně napsat, je to úlet ![]()
Jasně. Asi bude trochu přecitlivělý, zřejmě nízké sebevědomí.. A tak trochu citově narušený chlap narazí a ještě horší ženskou..Která neví co chce..Píšeš kvalitní člověk.. Jakože vyrobeno v japonsku a funguje to dobře..Nikde ani slovo že se máte rádi a že vás něco spojuje.. Jedinná rada. Běžte každý vlastní cestou.. On v tobě vidí psychopata a ty ho vidíš v něm..A kecy o tom že je kvalitní člověk jsou k ničemu..
@jege píše: Více
Jegoušku, posílám ti jeden driftovací koláček:
Ono jde o to, že u žen existuje pojem… zasazené semínko,,nejistoty" a to znamená, že stačí udělat jednu jedinou věc, která se žene nezná ( dle povahy, ale například muž neotevře dveře ženě ) a už je semínko zasazené. A už nejde z hlíny dostat…už jenom roste…a ať je z toho kytka nejistoty tak vztah konci…
To nás může trápí…snažit se být dokonalý aby semínko nebylo zaseto…nebi prostě na tu holku arogantně kašlat a hlínu si ani nenosit domů.
Což je lepší volba..já taky před 2 lety něco ženě řekl a mám to na talíři poradna vím to
jen jsem to semínko už dál nezalejval…ale je tam..vždy tam bude…celý ženský život.
Tohle žádný chlap nemá…
A trochu pravdy co boli - začít si s chlapem, kterému hned řekneš, že může nastat pauza značí, že ho zas tak moc nezeres
takže asi nemá tolik penízků, které by Tě přitáhli jak magnet:)
@Okta píše: Více
No jde o to, že nemá tolik penízků jak by paní potřebovala
@radohanno píše: Více
Zakladatelka ale ještě psala, že k němu cítí silnou chemii.
@Justin Case píše: Více
Ale to už je čistá spekulace, která tu zakladatelku diskuse uráží. O co ti jde?!??
Co by ji uráželo? Však je o pravda:)
Z hlediska evoluce mohou být muži s dostatkem zdrojů (např. peněz) vnímáni jako schopnější zajistit bezpečí, stabilitu a péči o případné potomky.
očekávání, že muž s penězi je odpovědný, úspěšný a silný. Peníze jsou symbolem kompetence a společenského statusu, což může ženy přitahovat. Ženy často hledají muže s penězi ne kvůli samotnému bohatství, ale protože:
to signalizuje stabilitu, ambice a schopnost postarat se,
to vychází z evolučních a kulturních vzorců,
peníze dávají pocit bezpečí
Mě se to jeví jako nekompatibilní. A vidím obě věci… neznám důvod toho, že potřebuješ čas, ale pochopitelně to budí pocit, že něco není ok. Tohle bych asi chtěl na jeho místě slyšet, protože to budí obavu, že to uděláš kdykoli příště, když to uděláš už na začátku. Nevím, nakolik jste si o tom promluvili a ani nakolik jsou ty důvody skutečně vážné, že to musí být až takhle.
Emoce umí hodně věcí, ale také máme rozum, který by nám měl pomoct je zvládat. Nějaké pískající gumy bych asi jako ojedinělý problém neřešil, kdyby neseděl v autě, tak by to z něj vyexpandovalo jinak, důležitější je to, jestli se takové věci opakují a v jaké formě a proč a jak jsou snesitelné pro toho druhého. Protože to pak bude věc, která vás může provázet celý život.
Myslím, že stanovit definitivní rozhodnutí je pro nás zvenku bez osobní zkušenosti o mnoho těžší a dost bych asi spoléhal na svoje vnitřní pocity a instinkt, který bude zvenku přebíjet logika.
@Justin Case píše: Více
Pořád se z toho zklamání nemůžeš dostat…